Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tam jest wytarta politura z wykładziny ,a nie kurz.Poprzedni właściciele mieli tam szafe ,albo komode już nie pamietam.
Teraz ciułam na kafelki chce zrobić w calutkim mieszkaniu prawie białe ,święcące płytki:loveu:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Tam jest wytarta politura z wykładziny ,a nie kurz.Poprzedni właściciele mieli tam szafe ,albo komode już nie pamietam.

eheee też bym sie tak na Twoim miejscu tłumaczyła :eviltong:

Posted

Bo zaraz poprzesuwam meble i wam pokaże w jakim stanie jest to linoleum.Go sie nawet napastować nie da ,bo się robi na podłodze dalmatyńczyk.
Dobra ida z psami na spacer ,bo mnie sie nudzi i w ogóle:diabloti:

Posted

Trzeba było za mnie trawe skosić to by Ci sie nie nudziło to po raz po dwa napastowac to możesz kolege w Twoim wypadku :evil_lol: a po trzy dobrze ze zoofilem nie jesteś :evil_lol:

już się z tą podłogą tak nie denerwój bo to urodzie szkodzi :eviltong:

Posted

Ja mam własnie polew z Lucasa.Wyjąłem z balkonu kennel ,żeby go schować do komórki ,a ta menda wbiła do kennela i siedzi.Jak muł i nie ma zamiaru wyjść.:lol: Niech mi ktoś powie ,że klatka to znęcanie się nad psem to rąbne śmiechem w twarz.
I nigdy nie srałem się z nauczeniem go klatkowania ,przyjechał do mnie ,wsadziłem do klatki na noc poskomlał poskomlał ,kilka butów w klatke poleciała pare brzydkich słów i piesek kocha klatke.
I nie wiem tera czy mu ją zostawić czy nie.

Posted

My mielismy klatke do Qwendzi bo demolowała dom jak sama w zostawała to po powrocie zastalismy klatke zamkieta a Qwendi poza nią :roll: taki Coperfield z niej czy jak to sie pisze :evil_lol: w koncu ja sprzedalismy ;)

Posted

Luc też kiedyś wyszedł z zamkniętej.tarabanił sie i jedna zasuwka się wypięła ,wiec się wycisnął.Wchodze do chaty ,klatka zamknięta ,pies poza nią.I mialem z lekka zawał co zeżarł i czemu mieszkanie jeszcze nie spłonęło.:evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Luc też kiedyś wyszedł z zamkniętej.tarabanił sie i jedna zasuwka się wypięła ,wiec się wycisnął.Wchodze do chaty ,klatka zamknięta ,pies poza nią.I mialem z lekka zawał co zeżarł i czemu mieszkanie jeszcze nie spłonęło.:evil_lol:

widzisz jakie zdolne te nasze bestyjki :evil_lol:

my nie musielismy sie rozglądać bo drzwi były całe zeżarte i kanapa , tak że całe mieszkanie w gąbce :angryy:

Posted

No to chyba nie mogłaby usiąść przez rok jakbym ją dopadł.
Gdyby mi psy zeżarły ten komplet wypoczynkowy co mam za dość sporą kase w dodatku wymarzony to chyba wywaliłbym ich przez balkon.

Posted

Coś raz umieszczone w necie pozostaje w nim na zawsze :diabloti: Fot jest więcej, wystarczy sobie poszukać ;)

Dobrze, że nigdzie nie ma moich... Z aparatem na zębach :eviltong:

Posted (edited)

Skłonność do smutnych min ci została na lata widzę ;) Byś się raz uśmiechnął :eviltong:

(ale ci powiem, żeś się chłopie wyrobiłeś :cool3:)

Edited by Amber
Posted

te syfy na tym czole :diabloti: Ja sie potne ja sie potne.
Ale w moim przypadku sprawdza się powiedzenia ,że z brzydkiego kaczątka powstaje piekny łabędź

Posted

Ale w moim przypadku sprawdza się powiedzenia ,że z brzydkiego kaczątka powstaje piekny łabędź

A jaki skromny :loveu:

Chcesz to masz :eviltong:

:evil_lol:

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa:crazyeye: