Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Unbelievable napisał(a):
serio, znajdź tutaj faceta hetero, ale takiego RYLI hetero, powodzenia :evil_lol:

Podobno jacyś kiedyś byli... podobno... kiedyś :evil_lol:

Matusz napisał(a):
Masz coś ? :D

Ależ skąd dziubeńki, skarbuńcie moje - na jednym wózku jedziemy - miłość do penisów nas łączy :loveu: :lol:

Posted

hahaha ale my zdecydowanie lepiej ssamy niż Wy.:diabloti: So nie Matuszek?ty pasywie

A&L- no ,ale on jest brzydki ,nie taki męski jak ja i na niego tylu facetów nie leci.:diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Podobno jacyś kiedyś byli... podobno... kiedyś :evil_lol:

Ależ skąd dziubeńki, skarbuńcie moje - na jednym wózku jedziemy - miłość do penisów nas łączy :loveu: :lol:

ja też kocham tyłeczki ofkors!! :loveu::loveu:

Posted

Aleks89 napisał(a):
hahaha ale my zdecydowanie lepiej ssamy niż Wy.:diabloti: So nie Matuszek?ty pasywie

A&L- no ,ale on jest brzydki ,nie taki męski jak ja i na niego tylu facetów nie leci.:diabloti:

pewnie, że lepiej ! kto jak kto, ale nikt od nas tego lepiej nie robi :diabloti:

no tak Olusiu, od Ciebie nie ma piękniejszego :evil_lol::loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
taaa podobno to kiedyś i Matusz i Oluś byli hetero :p

jaa? nigdy nie byłem:evil_lol:

Aleks89 napisał(a):
Dokładnie.ty wyglądasz jak Gracjan Roztocki ,a ja jestem męski.To nas różni:diabloti:

maltyńcia kiedyś byłaś podobno szczupła:diabloti:

Tak tak kochanie, masz rację :evil_lol::evil_lol: kocham Twój humor czarny humor

Posted

Fuj nie mów do mnie kochanie.Dopiero zjadłem chipsy ,kosztowały 5zł szkoda by było gdybym musiał je zwrócić do oceanu.

Amber-wy oracie kaflami po główce jak rolnik pole.

Posted

hahaha, ale mam ubaw, wiedziałem kiedy wrócić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Amber, nie, ale Olek Ci całą prawdę odpowiedział, Wy nie macie penisa to nie wiecie jak to się robi, proste :diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
I tak śmierdzi od was portem rybackim:lol:

dajcie ogórka szklarniowego to wam pokażę co i jak ,jak brać głęboko i się nie krztusić.:cool3:

makrelą!!!!!!!!!!!!