Aleks89 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Wooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Quote
makot'a Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Czemu nie mam telewizora w Krakowie... :placz: Quote
Matusz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Yes, yes, sorry girl's, i like dick's o yeah! Co tam?:loveu: Quote
Amber Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Co tu jakiś penis przyjdzie to zaraz gej... Hej, dogo, coś jest z tobą nie tak :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Amber napisał(a):Co tu jakiś penis przyjdzie to zaraz gej... Hej, dogo, coś jest z tobą nie tak :evil_lol: serio, znajdź tutaj faceta hetero, ale takiego RYLI hetero, powodzenia :evil_lol: Quote
Matusz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Amber napisał(a):Co tu jakiś penis przyjdzie to zaraz gej... Hej, dogo, coś jest z tobą nie tak :evil_lol: Masz coś ? :D Quote
Aleks89 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Matusz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Matusz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Aleks89 napisał(a):Matusz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: ale to jest livestory !! od nienawiści do miłości ! Polać nam!:loveu::loveu: Quote
Amber Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Unbelievable napisał(a):serio, znajdź tutaj faceta hetero, ale takiego RYLI hetero, powodzenia :evil_lol: Podobno jacyś kiedyś byli... podobno... kiedyś :evil_lol: Matusz napisał(a):Masz coś ? :D Ależ skąd dziubeńki, skarbuńcie moje - na jednym wózku jedziemy - miłość do penisów nas łączy :loveu: :lol: Quote
Aleks89 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 hahaha ale my zdecydowanie lepiej ssamy niż Wy.:diabloti: So nie Matuszek?ty pasywie A&L- no ,ale on jest brzydki ,nie taki męski jak ja i na niego tylu facetów nie leci.:diabloti: Quote
Matusz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Amber napisał(a):Podobno jacyś kiedyś byli... podobno... kiedyś :evil_lol: Ależ skąd dziubeńki, skarbuńcie moje - na jednym wózku jedziemy - miłość do penisów nas łączy :loveu: :lol: ja też kocham tyłeczki ofkors!! :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Aleks89 napisał(a):hahaha ale my zdecydowanie lepiej ssamy niż Wy.:diabloti: So nie Matuszek?ty pasywie A&L- no ,ale on jest brzydki ,nie taki męski jak ja i na niego tylu facetów nie leci.:diabloti: pewnie, że lepiej ! kto jak kto, ale nikt od nas tego lepiej nie robi :diabloti: no tak Olusiu, od Ciebie nie ma piękniejszego :evil_lol::loveu: Quote
A&L Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dlaczego takie rzeczy wypisujesz o moderatorze, czytałeś regulamin? Quote
Unbelievable Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Amber napisał(a):Podobno jacyś kiedyś byli... podobno... kiedyś :evil_lol: taaa podobno to kiedyś i Matusz i Oluś byli hetero :p Quote
Aleks89 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Dokładnie.ty wyglądasz jak Gracjan Roztocki ,a ja jestem męski.To nas różni:diabloti: maltyńcia kiedyś byłaś podobno szczupła:diabloti: Quote
Matusz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Unbelievable napisał(a):taaa podobno to kiedyś i Matusz i Oluś byli hetero :p jaa? nigdy nie byłem:evil_lol: Aleks89 napisał(a):Dokładnie.ty wyglądasz jak Gracjan Roztocki ,a ja jestem męski.To nas różni:diabloti: maltyńcia kiedyś byłaś podobno szczupła:diabloti: Tak tak kochanie, masz rację :evil_lol::evil_lol: kocham Twój humor czarny humor Quote
Amber Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 hahaha ale my zdecydowanie lepiej ssamy niż Wy. A skąd wiesz? Ssała ci kiedyś jakaś? :eviltong: Quote
Aleks89 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Fuj nie mów do mnie kochanie.Dopiero zjadłem chipsy ,kosztowały 5zł szkoda by było gdybym musiał je zwrócić do oceanu. Amber-wy oracie kaflami po główce jak rolnik pole. Quote
Unbelievable Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Aleks89 napisał(a): maltyńcia kiedyś byłaś podobno szczupła:diabloti: AHAHAHAHAHAH ŻE CO Matusz napisał(a):jaa? nigdy nie byłem:evil_lol: ale przynajmniej nikt o tym nie wiedział :diabloti: Quote
makot'a Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Amber napisał(a):A skąd wiesz? Ssała ci kiedyś jakaś? :eviltong: Właśnie :diabloti: Quote
Matusz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 hahaha, ale mam ubaw, wiedziałem kiedy wrócić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Amber, nie, ale Olek Ci całą prawdę odpowiedział, Wy nie macie penisa to nie wiecie jak to się robi, proste :diabloti: Quote
Aleks89 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 I tak śmierdzi od was portem rybackim:lol: dajcie ogórka szklarniowego to wam pokażę co i jak ,jak brać głęboko i się nie krztusić.:cool3: Quote
Amber Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Amber-wy oracie kaflami po główce jak rolnik pole. Skąd wiesz? ;) Quote
Matusz Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Aleks89 napisał(a):I tak śmierdzi od was portem rybackim:lol: dajcie ogórka szklarniowego to wam pokażę co i jak ,jak brać głęboko i się nie krztusić.:cool3: makrelą!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts