Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleks89 napisał(a):

A&L-dokładnie popieram w 100%.Związek obojetnie jaki powinien się opierać przede wszystkim na szacunku i zaufaniu.

Aż dziwnie się Ciebie czyta tak na poważnie :D [SIZE=2]Ale oczywiście się zgadzam, choć z tym zaufaniem, to różnie, bo ja na przykład nikomu nie wierzę w 100%, choć mojemu facetowi powiedzmy w 99, ale wypracował to sobie przez ponad 5 lat. Jak tak sobie obserwuję związki znajomych to w większości brakuje tam rozmów, zrozumienia i luźnego podejścia. Mój związek też nie jest idealny i daleko mu do takiego, ba, jest bardzo specyficzny, ale ważne, że się dogadujemy i jest ok ;) To jak widzą to inni mi kompletnie zwisa.
(tak w ogóle to Angela jestem ;) )

Posted

Angela imię w sam raz dla ......:diabloti:hehehe.A co do związków to wiadomo nie wszystko jest takie proste i z każdym następnym mamy inne podejście ,zresztą każdy kolejny facet jest inny.Mój 1 był k....ą :lol: ,a ja debil mu ufałem ale cóż nauczka.Mój 2 był i jest nadal moim najlepszym przyjacielem ,ale to poszło w złą stronę i zaczął mi za bardzo "tatusiować" rozstaliśmy się w sumie tak płynnie ,że nawet sobie nie musieliśmy tego mówić.Nigdy mnie nie zawiódł.Może był jedynie za bardzo wyprany z uczuć i spontaniczności.
A ten ,który będzie to póki co zagadka:diabloti:O ile będzie w ogólę ,bo jadę się poznać i albo pyknie i będzie cudownie ,albo nie pyknie i będzie ryk:evil_lol:

Watacha-węża to myślę widziałaś gdzie indziej ,albo chociaż zaskrońca tudzież niewielką żmijkę:lol:

Posted

No wiesz, co to za insynuacje na temat mojego imienia?!
Związki i uczucia to temat rzeka. Można sobie o nich gadać, stawiać jakieś cele, a w praktyce i tak dzieje się samo, mimo jakiś tam planów. Ważne żeby patrzeć na związek chłodnym okiem i nie brnąć w gównie z przyzwyczajenia czy obawy przed rozstaniem. Według mnie najważniejsza jest szczera rozmowa, jak jest szczerość, to wszystko inne przychodzi z czasem. I to nie tylko w związku, a ogólnie, w życiu. Ja wolę być uważana za chama, bo mówię prawdę, niż słodzić w twarz, a za plecami jechać po całości.
Swoją drogą gdzieś tu wcześniej wyczytałam, że można dostać foto Twojego niedoszłego, ja też chcem :D
WATACHA, a co brałaś nim zobcvzyłaś tego węża? Mów, bo ja też chcę :razz:

Posted

A&L napisał(a):
No wiesz, co to za insynuacje na temat mojego imienia?!
Związki i uczucia to temat rzeka. Można sobie o nich gadać, stawiać jakieś cele, a w praktyce i tak dzieje się samo, mimo jakiś tam planów. Ważne żeby patrzeć na związek chłodnym okiem i nie brnąć w gównie z przyzwyczajenia czy obawy przed rozstaniem. Według mnie najważniejsza jest szczera rozmowa, jak jest szczerość, to wszystko inne przychodzi z czasem. I to nie tylko w związku, a ogólnie, w życiu. Ja wolę być uważana za chama, bo mówię prawdę, niż słodzić w twarz, a za plecami jechać po całości.
Swoją drogą gdzieś tu wcześniej wyczytałam, że można dostać foto Twojego niedoszłego, ja też chcem :D
WATACHA, a co brałaś nim zobcvzyłaś tego węża? Mów, bo ja też chcę :razz:

A kto by tam pamiętał takie rzeczy sprzed nastu lat ;)

Posted

Aleks, chyba pozostaje Ci się wyprowadzić, jak Ci się ślub marzy ;)
WATACHA, musiało być dobrze, skoro nie pamiętasz :D

Posted

A&L napisał(a):
Aleks, chyba pozostaje Ci się wyprowadzić, jak Ci się ślub marzy ;)
WATACHA, musiało być dobrze, skoro nie pamiętasz :D

Pamiętam, pamiętam tylko się wykręcam:evil_lol: pewnych rzeczy się nie zapomina

Posted

Aleks89 napisał(a):
Mi nie chodzi o papier.Chodzi mi o klimat całego zajścia.Z PL nie mam zamiaru się ruszać :P

To przecież taki ślub bez ślubu (w sensie bez papieru) możesz sobie strzelić jak znajdziesz twgo jedynego :loveu:
WATACHA napisał(a):
Pamiętam, pamiętam tylko się wykręcam:evil_lol: pewnych rzeczy się nie zapomina

Móóóóóóóóóóówwwwwwwwww :D

Posted

A&L napisał(a):
To przecież taki ślub bez ślubu (w sensie bez papieru) możesz sobie strzelić jak znajdziesz twgo jedynego :loveu:

Móóóóóóóóóóówwwwwwwwww :D

Się wstydzę:roll::lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
Się wstydzę:roll::lol:

Osoby znające słowy wstyd chyba nie powinny zaglądać do tej galerii :diabloti: Gadaj :D haha
Unbelievable napisał(a):
mogę być księdzem nawet :grins::evil_lol:

A ja świadkiem!

Posted

Zostaniecie druhnami :lol:

A&L- no o taki w gronie znajomych ,przyjaciół mi chodzi.Jak się okaże ten tym właśnie to biore sprawy w swoje ręce i sie mu oświadczę :P mam takie scenariusze we łbie ,że masakra :cool3: Dusza romantyka się we mnie obudziła od pewnego czasu

Watacha-mów ,bo nie będziesz już mogła należeć do grona kretynek!!:angryy:

Posted

A&L napisał(a):
Osoby znające słowy wstyd chyba nie powinny zaglądać do tej galerii :diabloti: Gadaj :D haha

A ja świadkiem!

Nie mogę bo to nielegalne;).
Ja mogę być druhną

Posted

Aleks89 napisał(a):
Maltyńcia będzie niosła obrączki ,bo ma blond jasne włoski ,zakręci się jej loczki i będzie wyglądała jak aniołek:diabloti:

jebłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No co ubierze się cie ładnie i będziesz aniołkiem jak w morde strzelił.Ja cię widzę w roli takiej pastereczki ,bordera juz masz głupią gęsią będzie Rołs i estera:lol:

Posted

A&L napisał(a):
Mogę być i druhną z braku laku :D

WATACHA, a matka wie, że ćpiesz?! :razz:

Nie ćpię, jestem przykładną żoną, córką:) i wspaniałym człowiekiem :)

Posted

Aleks89 napisał(a):
No co ubierze się cie ładnie i będziesz aniołkiem jak w morde strzelił.Ja cię widzę w roli takiej pastereczki ,bordera juz masz głupią gęsią będzie Rołs i estera:lol:

Role z marzeń:)