Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']To ja się cioteczki będę żegnała :smile: Mam nadzieję że jak wrócę większość psiaków będzie już w swoich domkach :smile::bye:[/QUOTE]
A dlaczego "żegnała"?

Cypis i Afik - super imiona; dziękujemy chrzestnej Beatce :loveu:

Posted

[quote name='Vicky62']ceris jak tam psiaki były na kolacji.[/QUOTE]

Tak, były oba. Przyzwyczaiły się do mnie i chyba czekają kiedy przyjdę, bo nie muszę ich długo szukać. Zjawiają się dosłownie spod ziemi :p

Posted

[quote name='ceris']A dlaczego "żegnała"?

Cypis i Afik - super imiona; dziękujemy chrzestnej Beatce :loveu:[/QUOTE]

na urlop pojechała Martunia ;)

Bardzo ładne imiona :lol:

Posted

[quote name='ceris']Tak, były oba. Przyzwyczaiły się do mnie i chyba czekają kiedy przyjdę, bo nie muszę ich długo szukać. Zjawiają się dosłownie spod ziemi :p[/QUOTE]*

To dobrze, że już przynajmniej ich szukać nie musisz tylko same do Ciebie przychodzą, to znaczy, że kręcą się w pobliżu:)

Posted

[quote name='Vicky62']Oj nie dobrze, może komuś przeszkadzały i przegonili.
Miejmy nadzieję,ze wrócą.[/QUOTE]
Mam przeczucie, że już zostały zgarnięte przez jakiegoś hycla. Najgorsze, ze nie mam pewności dokąd trafiły. Dziś dowiedziałam się z nieoficjalnych źródeł, że oprócz schroniska, z którym współpracuje gmina, jest jeszcze schronisko zastępcze. Szczerze mówiąc to zastępcze zapewniłoby normalne warunki; znam tych ludzi. Poczekam do jutra, żeby upewnić się, czy psy nie oddaliły się na jakiś czas samowolnie. Potem zacznę poszukiwania... Choć dziś też powiedziano mi, żebym pilnowała własnych interesów...
Okropnie mi z tym.

Posted

Najlepiej udać,że sie nie widzi psiego nieszczęścia, tylko pilnować siebie i swoich interesów.Tylko że u Nas ludzi zwierzolubnych nie da się.Dlatego cierpimy na tym...nie śpimy, myślimy jak pomóc.Ech ciężko na tym świecie żyć takim ludziom.

Posted

Vicky - jestem rozbita całą tą sytuacją. Kładę się spać, myślę, budzę się, myślę, wszystko wokół tego samego tematu. Czasem zdrowiej jest mieć kamień zamiast serca.

Posted

[quote name='ceris']Vicky - jestem rozbita całą tą sytuacją. Kładę się spać, myślę, budzę się, myślę, wszystko wokół tego samego tematu. Czasem zdrowiej jest mieć kamień zamiast serca.[/QUOTE]
Wiem kochana, znam niestety to uczucie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...