Tengusia Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 chita napisał(a):pacz no jak sie Balerony ozywily:evil_lol::loveu: ale tylko na chwile teraz pod kouderka odsypiaja trudy gryzienia, przezuwania i polykania :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Tengusia napisał(a):to ty nie wiesz ze najwieksza rozkosz na swiecie to swinskie ucho :diabloti: Aaaaa, świńskie ucho, paskudne, ale pewnie baaaardzo smaczne;) pzdr. Quote
Alicja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ooooo obżarstwo;) http://img375.imageshack.us/img375/613/pc179241.jpg Quote
Tengusia Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Asiaczek']Aaaaa, świńskie ucho, paskudne, ale pewnie baaaardzo smaczne;) pzdr. [quote name='Alicja']ooooo obżarstwo;) http://img375.imageshack.us/img375/613/pc179241.jpg czasem nalezy im sie odrobina przyjemnosci ;) pierwsza jazda Żaba za mna, wszyscy przezyli :diabloti: Quote
Alicja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 A ja stałam i czekałam czy na mój parking podjedziesz Quote
Tengusia Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Alicja']A ja stałam i czekałam czy na mój parking podjedziesz narazie ledwo co na lotnisko dojechalam, srednia predkosc zawrotne 30-40km/h, poziom glosnosci w samochodzie na maksymalnym poziomie (Bolek jak zawsze stanal na wysokosci zadania :roflt:) praktycznie cala trasa na dwojce przejechana :roflt: czulam sie jakbym pierwszy raz za kolkiem siedziala :roflt: ale satysfakcja ze wpakowalam bestie i pomknelam na spacer bezcenna obym tylko nauczyla sie jezdzic :roflt: autko zupelnie inaczej sie prowadzi, inny zryw, inna pozycja, mialam wrazenie ze nie siegam do pedalow :roflt: ale mysle ze dzis to bylo tak na wariackich papierach jutro na spokojnie wszystko raz jeszcze sobie poustawiam, moze siedzonko troszke podniose :hmmmm: moze podusie za plecy wsadze :hmmmm: musze tak pokombinowac zeby czuc sie wygodnie i komfortowo :grins: Alicja na dluzsze trasy narazie sie nie wybieram :shake: nie przy tej pogodzie, ale jak poczuje sie na tyle pewnie by pokonac ta trase to napewno was odwiedze :grins: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Prawidłowe myslenie! Z wolna i ostroznie... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Przesuń fotelik , podusia pod doopkę i do przodu ..ważne że ruszyłas w trase przy tak ciężkich warunkach :cool2: Quote
agaga21 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 tengusiu, pamiętaj, żeby zimą, po śliskiej drodze nie hamować hamulcem tylko silnikiem, bo cię obróci i będzie mało bezpiecznie. Quote
jonQuilla Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [FONT=Georgia]gratuluję zakupu Żaby :multi::multi: życzę szerokiej drogi Ci :) [/FONT] Quote
Tengusia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='Asiaczek']Prawidłowe myslenie! Z wolna i ostroznie... Pzdr. inaczej sie nie da ;) [quote name='Alicja']Przesuń fotelik , podusia pod doopkę i do przodu ..ważne że ruszyłas w trase przy tak ciężkich warunkach :cool2: fotelik byl przesuniety max do przodu ale podnioslam go do gory i oparcie dalam bardziej w pion i jest lepiej :grins: [quote name='agaga21']tengusiu, pamiętaj, żeby zimą, po śliskiej drodze nie hamować hamulcem tylko silnikiem, bo cię obróci i będzie mało bezpiecznie. oj duzo tego jest co musze pamietac, powoli powoli ucze sie wspolgrac z moim Żabulcem :diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gratuluję zakupu Żaby :multi::multi: życzę szerokiej drogi Ci :) [/FONT] dzieki :loveu: i powiem wam cos jak robilam prawko to pierwsza rzecz o ktorej myslalam to ze bede mogla wsiasc w auto i pojechac z bestiami na spacer ... sprawia mi to tyle radosci ze nawet zachowanie Bolka mnie nie denerwuje :diabloti: a psy pewnie tez szczesliwe bo teraz zdecydowanie czesciej beda mialy okazje sie wybiegac :multi: wiem wiem Ala pamietam :evil_lol: mysle ze po nowym roku bede juz na tyle oswojona z droga zeby jakos sie do ciebie dokulac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ale nie mowie nic konkretnie bo z tym moze byc roznie :eviltong: edit: aparatu znow dzis zapomnialam zabrac :oops: a taka piekna pogoda rano byla :loveu: Quote
Alicja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Poczekaj ty lepiej na dobre warunki aby ruszyć gdzieś dalej .Tylko na spacerki nie zapominaj o aparacie ;) Quote
agaga21 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 tengusiu, pewnie dużo i wszystko ważne ale jak na śliskiej drodze naciśniesz na hamulec to auto zacznie się kręcić w kółko. to naprawdę ważne, dlatego uważaj i hamuj poprzez redukcję biegów, czyli zamiast na hamulec, to zmień bieg z 3 na 2, z 4 na 3 i powoli puszczaj sprzęgło, to będziesz hamować bez hamulca ;) Quote
Tengusia Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Alicja napisał(a):Poczekaj ty lepiej na dobre warunki aby ruszyć gdzieś dalej .Tylko na spacerki nie zapominaj o aparacie ;) postaram sie nie zapominac :eviltong: agaga21 napisał(a):tengusiu, pewnie dużo i wszystko ważne ale jak na śliskiej drodze naciśniesz na hamulec to auto zacznie się kręcić w kółko. to naprawdę ważne, dlatego uważaj i hamuj poprzez redukcję biegów, czyli zamiast na hamulec, to zmień bieg z 3 na 2, z 4 na 3 i powoli puszczaj sprzęgło, to będziesz hamować bez hamulca ;) dobrze bede pamietac ;) Quote
groszek83 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 http://img138.imageshack.us/img138/5118/pc179240.jpg ale musiało być dobre:evil_lol: Boluś Ci śpiewa nie musisz radia włączać;) Powodzenia w oswajaniu Żaby!!! Quote
Tengusia Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='groszek83']http://img138.imageshack.us/img138/5118/pc179240.jpg ale musiało być dobre:evil_lol: Boluś Ci śpiewa nie musisz radia włączać;) Powodzenia w oswajaniu Żaby!!! dzieki ;) ... dzisiaj rodzice sobie zazyczyli zebym ich do sklepu na zakupy zawiozla (nocne bo inaczej w marketach jest istne szalenstwo), smialam sie z taty bo zarzekal sie ze ze mna do auta nie wsiadzie zobaczymy co bedzie mowil jak wrocimy :eviltong: Quote
Alicja Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 opisz po powrocie wrażenia z jazdy nocnej ;) Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jesoooo, Tengusia do tej pory nic nie napisała. Więc albo jeszcze kupują w nocnym sklepie, albo jeszcze nie wrócili, albo... Tengusia, daj głos! Pzdr. Quote
Tengusia Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Alicja']opisz po powrocie wrażenia z jazdy nocnej ;) [quote name='Asiaczek']Jesoooo, Tengusia do tej pory nic nie napisała. Więc albo jeszcze kupują w nocnym sklepie, albo jeszcze nie wrócili, albo... Tengusia, daj głos! Pzdr. zyje :diabloti: choc checi mi do zycia ostatnio brak ... choinke ubralam, jutro przygotuje salatki i bede mogla przez dwa dni siedziec i nic nie robic ... tylko po co to komu :niewiem: mimo zlego nastroju ... życzę wszystkim spokojnych świąt :tree1::tree1: :tree1: Quote
Alicja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Głowa do góry ....a jak przyjedziesz to Ci nakopię do doopalona i znów dostaniesz chęci do życia ;) Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Tengusia']zyje :diabloti: choc checi mi do zycia ostatnio brak ... choinke ubralam, jutro przygotuje salatki i bede mogla przez dwa dni siedziec i nic nie robic ... tylko po co to komu :niewiem: mimo zlego nastroju ... życzę wszystkim spokojnych świąt :tree1::tree1: :tree1: Też sobie zadaję to pytanie... I też wierzę, że jednak będą to radosne święta... Pzdr. Quote
YxNinaxY Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='Tengusia']zyje :diabloti: choc checi mi do zycia ostatnio brak ... choinke ubralam, jutro przygotuje salatki i bede mogla przez dwa dni siedziec i nic nie robic ... tylko po co to komu :niewiem: mimo zlego nastroju ... życzę wszystkim spokojnych świąt :tree1::tree1: :tree1: Quote
maciaszek Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Trzymaj się Tengusiu. Jakiś ten rok, z zwłaszcza jego koncówka do d... Życzmy sobie, żeby następny być 100 razy lepszy! Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 http://img808.imageshack.us/img808/1356/pc038557.jpg dwa aniołki :loveu::loveu::loveu: http://img219.imageshack.us/img219/3420/pc179245.jpg ha ha ale fajny moment uchwycony :lol: Gratuluję autka :multi: Quote
Tengusia Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='Alicja']Głowa do góry ....a jak przyjedziesz to Ci nakopię do doopalona i znów dostaniesz chęci do życia ;) to ja juz jade :diabloti: [quote name='Asiaczek']Też sobie zadaję to pytanie... I też wierzę, że jednak będą to radosne święta... Pzdr. radosne czy nie trwaja ... w tv znow te same filmy, na stole znow te same potrawy tylko piesy zadowolone bo wkoncu z pancia jezdza na dlugie spacery :loveu: [quote name='YxNinaxY'] http://img155.imageshack.us/img155/8171/chrustekkopia.jpg dziekuje za zyczonka ;) [quote name='maciaszek']Trzymaj się Tengusiu. Jakiś ten rok, z zwłaszcza jego koncówka do d... Życzmy sobie, żeby następny być 100 razy lepszy! ja tak mowilam rok temu i ten rok byl jeszcze gorszy niz poprzedni wiec wole chyba nie myslec co bedzie nastepnym :diabloti: [quote name='Izabela124.']http://img808.imageshack.us/img808/1356/pc038557.jpg dwa aniołki :loveu::loveu::loveu: http://img219.imageshack.us/img219/3420/pc179245.jpg ha ha ale fajny moment uchwycony :lol: Gratuluję autka :multi: dzieki ;) Quote
Recommended Posts