Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']A ja stałam i czekałam czy na mój parking podjedziesz

narazie ledwo co na lotnisko dojechalam, srednia predkosc zawrotne 30-40km/h, poziom glosnosci w samochodzie na maksymalnym poziomie (Bolek jak zawsze stanal na wysokosci zadania :roflt:) praktycznie cala trasa na dwojce przejechana :roflt: czulam sie jakbym pierwszy raz za kolkiem siedziala :roflt: ale satysfakcja ze wpakowalam bestie i pomknelam na spacer bezcenna obym tylko nauczyla sie jezdzic :roflt: autko zupelnie inaczej sie prowadzi, inny zryw, inna pozycja, mialam wrazenie ze nie siegam do pedalow :roflt: ale mysle ze dzis to bylo tak na wariackich papierach jutro na spokojnie wszystko raz jeszcze sobie poustawiam, moze siedzonko troszke podniose :hmmmm: moze podusie za plecy wsadze :hmmmm: musze tak pokombinowac zeby czuc sie wygodnie i komfortowo :grins:

Alicja na dluzsze trasy narazie sie nie wybieram :shake: nie przy tej pogodzie, ale jak poczuje sie na tyle pewnie by pokonac ta trase to napewno was odwiedze :grins:

Posted

[quote name='Asiaczek']Prawidłowe myslenie!
Z wolna i ostroznie...

Pzdr.

inaczej sie nie da ;)

[quote name='Alicja']Przesuń fotelik , podusia pod doopkę i do przodu ..ważne że ruszyłas w trase przy tak ciężkich warunkach :cool2:

fotelik byl przesuniety max do przodu ale podnioslam go do gory i oparcie dalam bardziej w pion i jest lepiej :grins:

[quote name='agaga21']tengusiu, pamiętaj, żeby zimą, po śliskiej drodze nie hamować hamulcem tylko silnikiem, bo cię obróci i będzie mało bezpiecznie.

oj duzo tego jest co musze pamietac, powoli powoli ucze sie wspolgrac z moim Żabulcem :diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gratuluję zakupu Żaby :multi::multi:
życzę szerokiej drogi Ci :)

[/FONT]

dzieki :loveu:

i powiem wam cos jak robilam prawko to pierwsza rzecz o ktorej myslalam to ze bede mogla wsiasc w auto i pojechac z bestiami na spacer ... sprawia mi to tyle radosci ze nawet zachowanie Bolka mnie nie denerwuje :diabloti: a psy pewnie tez szczesliwe bo teraz zdecydowanie czesciej beda mialy okazje sie wybiegac :multi:

wiem wiem Ala pamietam :evil_lol: mysle ze po nowym roku bede juz na tyle oswojona z droga zeby jakos sie do ciebie dokulac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ale nie mowie nic konkretnie bo z tym moze byc roznie :eviltong:

edit: aparatu znow dzis zapomnialam zabrac :oops: a taka piekna pogoda rano byla :loveu:

Posted

tengusiu, pewnie dużo i wszystko ważne ale jak na śliskiej drodze naciśniesz na hamulec to auto zacznie się kręcić w kółko. to naprawdę ważne, dlatego uważaj i hamuj poprzez redukcję biegów, czyli zamiast na hamulec, to zmień bieg z 3 na 2, z 4 na 3 i powoli puszczaj sprzęgło, to będziesz hamować bez hamulca ;)

Posted

Alicja napisał(a):
Poczekaj ty lepiej na dobre warunki aby ruszyć gdzieś dalej .Tylko na spacerki nie zapominaj o aparacie ;)

postaram sie nie zapominac :eviltong:

agaga21 napisał(a):
tengusiu, pewnie dużo i wszystko ważne ale jak na śliskiej drodze naciśniesz na hamulec to auto zacznie się kręcić w kółko. to naprawdę ważne, dlatego uważaj i hamuj poprzez redukcję biegów, czyli zamiast na hamulec, to zmień bieg z 3 na 2, z 4 na 3 i powoli puszczaj sprzęgło, to będziesz hamować bez hamulca ;)

dobrze bede pamietac ;)

Posted

[quote name='groszek83']http://img138.imageshack.us/img138/5118/pc179240.jpg
ale musiało być dobre:evil_lol:
Boluś Ci śpiewa nie musisz radia włączać;)
Powodzenia w oswajaniu Żaby!!!

dzieki ;) ... dzisiaj rodzice sobie zazyczyli zebym ich do sklepu na zakupy zawiozla (nocne bo inaczej w marketach jest istne szalenstwo), smialam sie z taty bo zarzekal sie ze ze mna do auta nie wsiadzie zobaczymy co bedzie mowil jak wrocimy :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']opisz po powrocie wrażenia z jazdy nocnej ;)

[quote name='Asiaczek']Jesoooo, Tengusia do tej pory nic nie napisała. Więc albo jeszcze kupują w nocnym sklepie, albo jeszcze nie wrócili, albo...
Tengusia, daj głos!

Pzdr.

zyje :diabloti: choc checi mi do zycia ostatnio brak ... choinke ubralam, jutro przygotuje salatki i bede mogla przez dwa dni siedziec i nic nie robic ... tylko po co to komu :niewiem:

mimo zlego nastroju ...

życzę wszystkim spokojnych świąt
:tree1::tree1: :tree1:

Posted

[quote name='Tengusia']zyje :diabloti: choc checi mi do zycia ostatnio brak ... choinke ubralam, jutro przygotuje salatki i bede mogla przez dwa dni siedziec i nic nie robic ... tylko po co to komu :niewiem:
mimo zlego nastroju ...

Też sobie zadaję to pytanie...
I też wierzę, że jednak będą to radosne święta...

Pzdr.

Posted

[quote name='Tengusia']zyje :diabloti: choc checi mi do zycia ostatnio brak ... choinke ubralam, jutro przygotuje salatki i bede mogla przez dwa dni siedziec i nic nie robic ... tylko po co to komu :niewiem:

mimo zlego nastroju ...

Posted

[quote name='Alicja']Głowa do góry ....a jak przyjedziesz to Ci nakopię do doopalona i znów dostaniesz chęci do życia ;)

to ja juz jade :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Też sobie zadaję to pytanie...
I też wierzę, że jednak będą to radosne święta...

Pzdr.

radosne czy nie trwaja ... w tv znow te same filmy, na stole znow te same potrawy tylko piesy zadowolone bo wkoncu z pancia jezdza na dlugie spacery :loveu:

[quote name='YxNinaxY']
http://img155.imageshack.us/img155/8171/chrustekkopia.jpg

dziekuje za zyczonka ;)

[quote name='maciaszek']Trzymaj się Tengusiu. Jakiś ten rok, z zwłaszcza jego koncówka do d... Życzmy sobie, żeby następny być 100 razy lepszy!

ja tak mowilam rok temu i ten rok byl jeszcze gorszy niz poprzedni wiec wole chyba nie myslec co bedzie nastepnym :diabloti:

[quote name='Izabela124.']http://img808.imageshack.us/img808/1356/pc038557.jpg dwa aniołki :loveu::loveu::loveu:

http://img219.imageshack.us/img219/3420/pc179245.jpg ha ha ale fajny moment uchwycony :lol:

Gratuluję autka :multi:

dzieki ;)