Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chita napisał(a):
to widze ze od kogos uczuciowego kupilas samochodzik:evil_lol:

ciekawe jak tam Bolo I faza zareaguja na nowego czlonka rodziny:razz:

piesy beda mialy okazje w weekend na pierwsza przejazdzke zobaczymy czy im Żaba spasuje ;)

groszek83 napisał(a):
Metaliczne kiwi już sie nie moge doczeka aż zobacze:lol:
Żaba na pewno cie nie zawiedzie i dojedziesz gdzie chcesz, ja swojego nazywam Mułek

oby tak bylo :grins:

Alicja napisał(a):
Sama po Żabę jedziesz :shock:

nie no co ty :shake: jechala moja mama jako kierowca i dobrze bo olej byl przymarzniety, biegi wskakiwac nie chcialy, dopiero jak dojechalysmy do domu to biegi zaczely normalnie wchodzic (a szczerze powiem ze juz bylam z leksza przerazona jak widzialam ze moja mama dwiema rekami biegi musi przezucac :-o)

zaba14 napisał(a):
hejka
widzę że u was nudnoo w tą zimę ;) psiaki sobie odleżyn narobią przez te leniuchowanie :P
a jaki to samochodzik? :>

samochodzik to opel astra jak widac na zalaczonych fotkach :p a lenistwo sie skonczylo teraz beda wypady na spacery i podroze z pancia :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
A dlaczego masz okno oklejone folią? Czy coś się stało...?

Noooo, powiedz wreszcie jakiej marki jest żabka:)

Pzdr.

bo od pol roku brak mi motywacji zeby zakupic zaslony a ze sasiadow mam kilka metrow na przeciw to nie ma innej opcji jak folia na oknach albo kino 24h/dobe :diabloti:

Alicja napisał(a):
A ja wiem , ze ZABKA już pod domem ;)

ciekawe skad wiesz :eviltong:

Vlk napisał(a):
ale kanapowe leniwce! Nie wstyd im tak?

A ja na swoje auto mówię bojowóz... i to niekoniecznie bardzo pieszczotliwie
ewentualnie UNOchod :D

wstyd im wstyd :diabloti:

maciaszek napisał(a):
Bardzo ładna. I w "formie" i w kolorze :).

Powiedz jak ją namierzyłaś?
Jak na nią trafiłaś?
Normalnie z ogłoszenia?
Nie bałaś się, że ktoś Ci jakąś lewiznę wciśnie?

Żabka nabyta po znajomosciach, przez mechanika moich rodzicow, jeden wlasciciel, przez 10 lat serwisowana przez owego mechanika wiec pewna na 101%

chita napisał(a):
wow:-o Gratulacje!! wielu pelnych baków zyczymy:cool3:
kolorek super, bardzo nietypowy jak Tengusia:loveu:

moje pierwsze auto nazywało sie pier*do*letko teraz mam Bunie:evil_lol:

a dziekuje dziekuje :p

agaga21 napisał(a):
ooo! świetny kolorek! faktycznie "metaliczna kiwi":evil_lol:

no kolorek orginalny ;)

groszek83 napisał(a):
Żaba pasuje jak ulał;)
Teraz jeszcze dwaj mordercy przy oknach z tyłu i możesz szpanować po Katowicach:eviltong:

szpanowac bede po Zakopcu ale to w styczniu :diabloti:

Alicja napisał(a):
butelkowa zieleń :grins: spoko ....włos robie na rudo , bedzie mi do Żabci pasowac

to sie szykuj bo mnie az korci zeby do Rybnika sie wybrac :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hohoho, Opelkowa Żabcia:)

Pzdr.

Żaba grzecznie na podworku czeka a ja tymczasem dam wam jeszcze kilka fot moich leniwcow :grins: ... ale juz nie dlugo skonczy sie lenistwo :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale masz morderców w domu; widac po oczach...
http://img820.imageshack.us/img820/415/pc038573.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/5945/pc038570.jpg

Pzdr.

caly czas czuje ich wzrok na sobie az strach zrobic jakis ruch zeby sie do gardla nie rzucily :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']A kiedy leniwce na wycieczkę pojadą ;) ??

planuje w ten weekend zobaczymy, zamowilam mate na siedzenie i szelki samochodowe dla Bolka co by nagle na kierownicy sie nie znalazl :evil_lol: troche wtopilam bo gdybym wstrzymala sie z zakupem to bym kupila mate do bagaznika i tam wozila tego oszoloma ale nic straconego bo przeciez mate mozna dokupic jak cos ;) takze caly czas czekam na kuriera :p

[quote name='wejherstaff']http://img687.imageshack.us/img687/5945/pc038570.jpg

życie jest ciężkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ich zycie szczegolnie :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):

planuje w ten weekend zobaczymy, zamowilam mate na siedzenie i szelki samochodowe dla Bolka co by nagle na kierownicy sie nie znalazl :evil_lol: troche wtopilam bo gdybym wstrzymala sie z zakupem to bym kupila mate do bagaznika i tam wozila tego oszoloma ale nic straconego bo przeciez mate mozna dokupic jak cos ;) takze caly czas czekam na kuriera :p

To i szanowną Rodzicielke wyciągasz na spacerek...? Oj, to i fotki spacerowe będą, co?

pzdr.

Posted

[quote name='agaga21']http://img191.imageshack.us/img191/6091/pc038567.jpg
śliczności!:loveu:

http://img87.imageshack.us/img87/1840/pc038575.jpg
długo będziesz jeszcze tak błyskać po oczach?:evil_lol:

i teraz juz wiem dlaczego Fazulec tak namietnie mi odwracala glowe jak jej probuje portret zrobic ... biedna tych blyskow nie lubi :mdleje:

[quote name='Asiaczek']To i szanowną Rodzicielke wyciągasz na spacerek...? Oj, to i fotki spacerowe będą, co?

pzdr.

nie pierwsza jazda z bratem i synem zobaczymy czy przezyjemy :evil_lol::diabloti: najwazniejsze ze przyszla mata na tylnie siedzenie anty psiowa i szelki dla Boleslawa co by mu ruchy ograniczyc ... zapomnialam tylko o stoperach do uszu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

jako ze nie mam ani grama checi na bieganie w tym mrozie z aparatem i pstrykania zdjec wstawiam dalsza serie zdjec z zycia domowego Pana Baleronika i Pani Baleronikowej :grins: