Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
Foty z fajerwerków ma ??

maciaszek napisał(a):
Jak nie ma to ja mam :eviltong:. Tyle, że robione od drugiej strony Spodka ;).

nie mam :( tata robil ale nie wyszly ...

Posted

[quote name='maciaszek']Jak nie ma to ja mam :eviltong:. Tyle, że robione od drugiej strony Spodka ;).

to ide zobaczyć ;)

[quote name='Tengusia']nie mam :( tata robil ale nie wyszly ...

:mad:

Posted

Alicja napisał(a):
:calus:

REWELACYJNIE BYŁO

ano bylo ;)
ciotka w ten weekend pracuje ale nastepny mam wolny co ty na to zebym przyjechala ci Żabcie przedstawić :cool3:

Posted

Tengusia napisał(a):
ano bylo ;)
ciotka w ten weekend pracuje ale nastepny mam wolny co ty na to zebym przyjechala ci Żabcie przedstawić :cool3:

no to zaczynam już kotlet smazyć ;)

Posted

jutro odbieram żabulca od mechanika ... 600zl :mdleje: ... ja chyba na kolanach do Czestochowy pojde podziekowac za rodzicow ktorzy jak zawsze nie zostawili mnie samej sobie :)

Posted

[quote name='Asiaczek']A za co te 600 zł?

Pzdr.

[quote name='Alicja']A co się zabce stało ??

[quote name='maciaszek']Żabka się rozchorowała?

[quote name='Alicja']pewnie się jej skrzek zsiadł ;)

[quote name='Asiaczek']Tengusia, przyznaj się, walnełas Żabka w jakiś murek...?

Pzdr.

[quote name='Izabela124.']Też jestem ciekawa co tam Żabce się stało

spiesze wiec zaspokoic wasza ciekawosc :cool3: a wiec Żabce nie grzal sie silnik, moj TZ stwierdzil ze to wina termostatu i ze mus postawic Żabe u mechanika zanim bedzie za pozno, pojechalam wiec i zostawilam bestie sam na sam z obcymi :diabloti: jakaz byla moja radosc jak na drugi dzien mechanik zadzwonil ze mozna juz ja odebrac i radosc trwala by pewnie dluzej gdyby nie kwota ktora potem wypowiedzial :evil_lol: a wiec Żabulec ma wymieniony rozrzad i termostat ... nastepna wymiana rozrzadu za 60 tys km wiec nie predko (naszczescie) :evil_lol: teraz Żabula jezdzi jak marzenie, ladnie sie zagrzewa do dzialania i mknie jak szalona przed siebie :diabloti:

dzisiaj bylam na konikach w terenie po prawie miesiecznej przerwie ciekawe czy jutro to odczuje :evil_lol: bylo super i moze bede miec fotki bo Asia robila ;) potem zdarzylam jeszcze z bestiami na lotnisko skoczyc na szybki spacerek - to sie nazywa luksus posiadania wlasnego autka :multi: (normalnie gdybym autobusem z koni wracala to jeszcze bym byla w drodze wiec roznica jest prawda :cool3:)

Posted

Dobrze, że naprawę i jej koszty masz juz za sobą.

co do posiadania autka, to ja nawet bardzo chętnie bym jakies cudo kupiła, ale boję się, że nie wydolę finansowo na naprawy, przeglądy itp. Niestety, nie mam co liczyc na Rodzinę, bo wszyscy sa juz za TM (jezeli mogę uzyc tego określenia w stos. do Bliskich)...

Pzdr.