zaba14 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 od razu mi sie cieplej zrobiło oglądając te foty z hAmeryki ... :p Quote
Asiaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Tengusia']jutro podpisujemy umowe kupna, w przyszlym tygodniu jedziemy je odebrac :grins:[/QUOTE] Jakie, jakie...? Pzdr. Quote
Vlk Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Tengusia'] wiesz co jezdze prywatnie u takiej dziewczyny co ma dwa swoje konie, nie chcialam jechac na stadnine bo wiele lat spedzilam na stadninach i wiem jak na takich stadninach bywa "przyjemnie" :roll: a tak mam cisze, spokoj, przewaznie jezdze sama chyba ze jedziemy w teren to wtedy w dwie, pelen relaks .... bardzo sie ciesze ze na nia trafilam :loveu: na wiosne mam sie uczyc skokow juz sie doczekac nie moge [/QUOTE] ale Ci zazdroszczę. Ja niestety nie trafiłam i dlatego mam problem ze stajniami. Bo w większości jest bardzo niemiła gównażeria, która myśl, że jak może śmierdzieć w stajni 7 dni w tygodniu po 24 godziny na dobe to są lepsze niż inny... dlatego w wielu stajniach długo miejsca nie zagrzałam ;) a skoków też zazdroszczę. Kiedyś trenowałam, nawet mi to szło. Ale to było już dobrych kilka lat temu... w dawnej stajni przy dawnej instruktorce. Potem instruktorka odeszła a po paru latach stajnię zaprzepaszczono... A ostatnio w lesie u swojego chlopa widziałam super widok :) Dziewczyna na koniu a na długiej lince husky. Śnieżek piękny był... i całej trójce aż się mordki śmiały :D takiego czegoś to w ogóle zazdroszczę, mam nadzieję kiedyś mieć taką możliwość :) Quote
Tengusia Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Alicja napisał(a):tylko proszę ładnie podpisać :) bede sie starac :cool3: chita napisał(a):jesu to tak wyglada hAmeryka :-o:loveu: no pochwal sie no tym autem, i odbieraj po podpisaniu umowy coby Ci silnika nie wymontowali:evil_lol: jak tylko bedzie w moich lapkach to z pewnoscia sie pochwale ;) groszek83 napisał(a):No tak każdy kij ma dwa końce:evil_lol::evil_lol: ano :evil_lol: zaba14 napisał(a):od razu mi sie cieplej zrobiło oglądając te foty z hAmeryki ... :p cieszkam :p Asiaczek napisał(a):Jakie, jakie...? Pzdr. pozyjecie zobaczycie ;) Vlk napisał(a):ale Ci zazdroszczę. Ja niestety nie trafiłam i dlatego mam problem ze stajniami. Bo w większości jest bardzo niemiła gównażeria, która myśl, że jak może śmierdzieć w stajni 7 dni w tygodniu po 24 godziny na dobe to są lepsze niż inny... dlatego w wielu stajniach długo miejsca nie zagrzałam ;) a skoków też zazdroszczę. Kiedyś trenowałam, nawet mi to szło. Ale to było już dobrych kilka lat temu... w dawnej stajni przy dawnej instruktorce. Potem instruktorka odeszła a po paru latach stajnię zaprzepaszczono... A ostatnio w lesie u swojego chlopa widziałam super widok :) Dziewczyna na koniu a na długiej lince husky. Śnieżek piękny był... i całej trójce aż się mordki śmiały :D takiego czegoś to w ogóle zazdroszczę, mam nadzieję kiedyś mieć taką możliwość :) no trafilo mi sie naprawde fajnie i to w sumie czystym przypadkiem :grins: ja powaznie mysle nad zakupem wlasnego konika ale to nie teraz, moze za jakies dwa, trzy lata ... zobaczymy ;) Quote
chita Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jakie leniwce:evil_lol: Fazula jaka okrąglutka:loveu: (nie mylic z grubiutka:mad:) a to zdjecie oddaje wiernie pozycje skruszonego Bolka przed żoną:evil_lol: http://img88.imageshack.us/img88/5869/pc038547.jpg Quote
groszek83 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 http://img715.imageshack.us/img715/5763/pc038537.jpg przykryłabyś gołe doopki:lol: Quote
Tengusia Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='chita']jakie leniwce:evil_lol: Fazula jaka okrąglutka:loveu: (nie mylic z grubiutka:mad:) a to zdjecie oddaje wiernie pozycje skruszonego Bolka przed żoną:evil_lol: http://img88.imageshack.us/img88/5869/pc038547.jpg leniwce przez duze L :diabloti: [quote name='groszek83']http://img715.imageshack.us/img715/5763/pc038537.jpg przykryłabyś gołe doopki:lol: nie ma tak dobrze, czytalam u Alicji ze "mordercy" musza marznac ... wiec koniec z kouderkami, kubraczkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak mnie wkurza to im bude na podworku zamontuje i beda sie hartowac przez zime :diabloti: Quote
Tengusia Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 no ladnie to ja wam z samego rana fotki zapodaje a wy co ... :obrazic: samochodzik oficjalnie kupiony, umowa podpisana ... jutro jade z mama odebrac swoja Żabe (tak nazywa sie samochodzik) ... aczkolwiek patrzac na warunki atmosferyczne nie wyobrazam sobie pierwszej jazdy sam na sam z moja Żabą :diabloti: Quote
chita Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 łooo to juz ale żeś se prezenta na swieta strzeliła nonono:cool3: żabe:razz::evil_lol: niech zagdne jest zielony:cool3::diabloti: slyszalam ze na koniach bylas, gdzie fotki:mad: Quote
Tengusia Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='chita']łooo to juz ale żeś se prezenta na swieta strzeliła nonono:cool3: żabe:razz::evil_lol: niech zagdne jest zielony:cool3::diabloti: slyszalam ze na koniach bylas, gdzie fotki:mad: ano bylam ale fotek nie ma bo za zimno zeby z aparatem szalec :eviltong: a kolor jak to poprzednia wlascicielka powiedziala to "metaliczny kiwi" czy siakos tak i powiedziala ze samochodzik nazywa sie Żaba wiec pomyslalam ze nie bede biednemu autko wody z silnika robic i pozostane przy jego pierwszym imieniu :diabloti: Quote
chita Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to widze ze od kogos uczuciowego kupilas samochodzik:evil_lol: ciekawe jak tam Bolo I faza zareaguja na nowego czlonka rodziny:razz: Quote
groszek83 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Metaliczne kiwi:evil_lol: już sie nie moge doczeka aż zobacze:lol: Żaba na pewno cie nie zawiedzie i dojedziesz gdzie chcesz, ja swojego nazywam Mułek:cool1: Quote
zaba14 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 hejka widzę że u was nudnoo w tą zimę ;) psiaki sobie odleżyn narobią przez te leniuchowanie :P a jaki to samochodzik? :> Quote
Asiaczek Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A dlaczego masz okno oklejone folią? Czy coś się stało...? Noooo, powiedz wreszcie jakiej marki jest żabka:) Pzdr. Quote
Vlk Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ale kanapowe leniwce! Nie wstyd im tak? A ja na swoje auto mówię bojowóz... i to niekoniecznie bardzo pieszczotliwie :D ewentualnie UNOchod :D Quote
Tengusia Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 moja pierwsza najwspanialsza ukochana ŻABA :multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Bardzo ładna. I w "formie" i w kolorze :). Powiedz jak ją namierzyłaś? Jak na nią trafiłaś? Normalnie z ogłoszenia? Nie bałaś się, że ktoś Ci jakąś lewiznę wciśnie? Quote
chita Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 wow:-o Gratulacje!! wielu pelnych baków zyczymy:cool3: kolorek super, bardzo nietypowy:loveu: jak Tengusia:loveu::evil_lol: moje pierwsze auto nazywało sie pier*do*letko:p teraz mam Bunie:evil_lol: Quote
agaga21 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ooo! świetny kolorek! faktycznie "metaliczna kiwi":evil_lol: Quote
Recommended Posts