Tengusia Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Basia&Safi']przyjedz do mnie to Ciebie zabiore do www.przystanocalenie.pl :):):) przyjade z pewnoscia ;) [quote name='Alicja']Jak się kupuje używane kilkuletnie autko to się powinno rozrząd wymienić , więc dobrze że pan od razu Żabci we wnętrze zajrzał ;) mechanik jak mnie zobaczyl gdy przyjechalam po Żabcie to smial sie ze mnie i od pierwszych slow staral sie mnie pocieszac ze to ostatni tak duzy wydatek i ze teraz napewno wszystko bedzie dobrze :lol: [quote name='Asiaczek']Dobrze, że naprawę i jej koszty masz juz za sobą. co do posiadania autka, to ja nawet bardzo chętnie bym jakies cudo kupiła, ale boję się, że nie wydolę finansowo na naprawy, przeglądy itp. Niestety, nie mam co liczyc na Rodzinę, bo wszyscy sa juz za TM (jezeli mogę uzyc tego określenia w stos. do Bliskich)... Pzdr. no ja gdyby nie rodzice to z pewnoscia bym autka nie miala :roll: [quote name='groszek83']No prosze Żabka sie rozkręca:evil_lol: narazie jezdzimy znanymi mi trasami, do pracy, na lotnisko, najdluzsza trasa to na koniki i raz do Rudy Śl ... ale powoli idzie nam coraz lepiej ... chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie zlicze ile razy mi auto gasnie i w stresie mam problem zeby potem ruszyc z miejsca :roflt:, albo chce zerknac i zmniejszyc temperature bo Żabcie teraz grzeje jak szalona a ona zjezdza na drugi pas - glupia jakas czy cus :hmmmm: ... kilka wymuszen pierwszenstwa tez bylo, pare razy ostre hamowanie bo pieszy wyskoczyl na jezdnie, bo zolte sie wlaczylo a policja siedziala nam na ogonie itp itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bywa wesolo i przyjemnie :diabloti: Quote
chita Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tengusia napisał(a): mechanik jak mnie zobaczyl gdy przyjechalam po Żabcie to smial sie ze mnie i od pierwszych slow staral sie mnie pocieszac ze to ostatni tak duzy wydatek i ze teraz napewno wszystko bedzie dobrze :lol: kłamał:evil_lol: auto to nie konczące sie wydatki:evil_lol: a mandat juz jakis masz:cool3: Quote
Alicja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Heyka :hand: nie zapomnij zagłosować na Szczecinek :) http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84! Quote
Tengusia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='chita']kłamał:evil_lol: auto to nie konczące sie wydatki:evil_lol: a mandat juz jakis masz:cool3: jeszcze nie mam :eviltong: [quote name='Asiaczek']Lepiej bez mandacików...;) Pzdr. no wlasnie ;) [quote name='Alicja']Heyka :hand: nie zapomnij zagłosować na Szczecinek :) http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84! nie zapomnialam :grins: znalezione w sieci :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wiesz co? Nie wiem, czy to fotomontaż czy matka natura tak podzieliła geny, ale wygląda to przerażająco i jakoś tak niesmacznie... Pzdr. Quote
groszek83 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Tengusia napisał(a):narazie jezdzimy znanymi mi trasami, do pracy, na lotnisko, najdluzsza trasa to na koniki i raz do Rudy Śl ... ale powoli idzie nam coraz lepiej ... chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie zlicze ile razy mi auto gasnie i w stresie mam problem zeby potem ruszyc z miejsca :roflt:, albo chce zerknac i zmniejszyc temperature bo Żabcie teraz grzeje jak szalona a ona zjezdza na drugi pas - glupia jakas czy cus :hmmmm: ... kilka wymuszen pierwszenstwa tez bylo, pare razy ostre hamowanie bo pieszy wyskoczyl na jezdnie, bo zolte sie wlaczylo a policja siedziala nam na ogonie itp itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bywa wesolo i przyjemnie :diabloti: Jak ja przeklinam na takich kierowców jak musze za nimi jechać:evil_lol: No ale każdy kiedyś zaczynał:eviltong: wrażenia niezapomniane:evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Asiaczek napisał(a):Wiesz co? Nie wiem, czy to fotomontaż czy matka natura tak podzieliła geny, ale wygląda to przerażająco i jakoś tak niesmacznie... Pzdr. to fotmontaz z pewnoscia ;) groszek83 napisał(a):Jak ja przeklinam na takich kierowców jak musze za nimi jechać:evil_lol: No ale każdy kiedyś zaczynał:eviltong: wrażenia niezapomniane:evil_lol: oj jeszcze wielu sie na przeklina przeze mnie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Niech przeklinają, oby tylko strat w ludziach nie było... Pzdr. Quote
Tengusia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Asiaczek napisał(a):Niech przeklinają, oby tylko strat w ludziach nie było... Pzdr. tego sie boje najbardziej (choc juz i tak jest lepiej) ... pamietam pierwsze razy jak wyjezdzalam Żabulcem to bardzo sie balam tego ze ktos nagle wskoczy mi pod kola a ja nie zdarze zareagowac, teraz jestem juz spokojniejsza choc strach i respekt jest nadal i pewnie jeszcze dlugo pozostanie ;) moj brat mi opowiadal ze tez mial tak na poczatku ze najbardziej bal sie ze kogos potraci ... Quote
Tengusia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 kilka jakis tam fot pstryknietych dzis na spacerku aparatem mojego taty ;) jakosik mi sie nie chce tego mojego brac, ustawiac, kombinowac ... Quote
Tengusia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 a to moj samochodowy kolega :grins: Quote
Alicja Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dlaczemu nie mają poduszki pod doopką ?? Quote
maciaszek Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Przyznam, że na takie fotki psiaków w samochodzie to najbardziej czekałam ;) :). Quote
chita Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ale sie leniwce komponują z żabcią:loveu: a tu Fazula wyglada jakby Ci chciala orzec ze ona chyba jednak po babce ze strony ojca ma klaustrofobieee:diabloti: http://img88.imageshack.us/img88/3816/p1050339.jpg Quote
groszek83 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 http://img823.imageshack.us/img823/3779/p1050337l.jpg full wypas:lol: A jak tam Bolek? Śpiewa Ci ciągle i nieustająco?;) Quote
Tengusia Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Alicja']Dlaczemu nie mają poduszki pod doopką ?? uuuuuups :oops: [quote name='maciaszek']Przyznam, że na takie fotki psiaków w samochodzie to najbardziej czekałam ;) :). no i sie doczekalas ;) [quote name='chita']ale sie leniwce komponują z żabcią:loveu: a tu Fazula wyglada jakby Ci chciala orzec ze ona chyba jednak po babce ze strony ojca ma klaustrofobieee:diabloti: http://img88.imageshack.us/img88/3816/p1050339.jpg no co ty ona bardzo lubi auteczko i ostatnio nawet sama wskoczyla do bagaznika bo normalnie to ja ja musze wsadzac :eviltong: zawsze tak jest ze najpierw wskakuje Bolek, zapinam go na smycz bo on luzem siedziec nie moze :mad: i potem wkladam Fazulca a ostatnio zapinam sobie Bolka a tu nagle patrze a Fazulec robi hop tyle ze dupka chyba o tym zapomniala i tylne lapy zostaly z tylu merdajac dziwacznie :evil_lol: [quote name='groszek83']http://img823.imageshack.us/img823/3779/p1050337l.jpg full wypas:lol: A jak tam Bolek? Śpiewa Ci ciągle i nieustająco?;) spiewa spiewa moj spiewak operowy :diabloti: jak stoje na swiatlach to Bolek szczeka a ja czuje jak cale auto podskakuje w jego rytm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 :grins: http://www.youtube.com/watch?v=joWxRf9k-6Y Quote
Recommended Posts