Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']To ja spóźnione, ale szczere i pełne uśmiechu: [B]GRATULACJE !!!!![/B]
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/QUOTE]

dzieki ;)

[quote name='groszek83']Ja też spóznione gratulacje przesyłam:multi: I oby to Ci dodało skrzydeł na dłużej;)
Na smseka nie odpisałam bo po moich ostatnich wydatkach nie stać mnie na karte:evil_lol:
Pozdrówka!!![/QUOTE]

no niestety skrzydelka zostaly brutalnie wyrwane :angryy: ... ale staram sie mimo tego zachowac optymizm ;) autko juz wybrane, za jakies 2-3 tyg bede je odbierac :multi:

Posted

[quote name='Tengusia']no niestety skrzydelka zostaly brutalnie wyrwane :angryy: ... ale staram sie mimo tego zachowac optymizm ;) autko juz wybrane, za jakies 2-3 tyg bede je odbierac :multi:[/QUOTE]
Jakie jakie jakie ?

Posted

[FONT=Arial][B]:hmmmm:

Czy tu ktoś nie ma przypadkiem urodzin ....

ja tak profilaktycznie

[/B][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=3]Wszystkiego Naj NAj NAjlepsiejszego :calus:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

ooo serio?! boze to juz! 20lat:crazyeye::evil_lol: to ja z prezentem przychodze:diabloti:
[IMG]http://www.funnycoolstuff.com/images/modified-car.jpg[/IMG]

i wszystkiego najlepszego:loveu:99 lat w pełnej sile, zdrowiu i szcześciu:loveu:
:new-bday::BIG::tort::bday:

Posted

[B]niech każdy dzień przynosi tylko uśmiech .... najlepszego !!!![/B]

[B][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Black]przepraszam ale sprawa bardzo pilna[/COLOR]

w schronisku w Szczecinku u Danusi (mariamc) mają parwo :placz:... bardzo potrzebna surowica CANISERIN [/COLOR][/SIZE][/B]... pytajcie swoich wetów, pytajcie gdzie się da ... każda ampułka na wagę złota !!!!
jakiekolwiek info proszę na PW

Posted

[B]100 lat!!!![/B]
[IMG]http://1.bp.blogspot.com/_H_wnVW2E-sU/TJiqbJs6D5I/AAAAAAAAA98/hQgJbwLiQA4/s1600/tort1.jpg[/IMG]

...........a jesli to nie urodziny to z okazji prawka też się tort należy;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]:hmmmm:

Czy tu ktoś nie ma przypadkiem urodzin ....

ja tak profilaktycznie

[/B][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=3]Wszystkiego Naj NAj NAjlepsiejszego :calus:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/QUOTE]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wyczułam jakąś imprezę i się pojawiam ;)

Wszystkiego najlepszego :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='Magda25']To ja też przytuptałam z życzeniami!!!
Wszystkiego Dobrego ![/QUOTE]

[quote name='chita']ooo serio?! boze to juz! 20lat:crazyeye::evil_lol: to ja z prezentem przychodze:diabloti:

i wszystkiego najlepszego:loveu:99 lat w pełnej sile, zdrowiu i szcześciu:loveu:
:new-bday::BIG::tort::bday:[/QUOTE]

[quote name='fioneczka'][B]niech każdy dzień przynosi tylko uśmiech .... najlepszego !!!![/B]

[B][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Black]przepraszam ale sprawa bardzo pilna[/COLOR]

w schronisku w Szczecinku u Danusi (mariamc) mają parwo :placz:... bardzo potrzebna surowica CANISERIN [/COLOR][/SIZE][/B]... pytajcie swoich wetów, pytajcie gdzie się da ... każda ampułka na wagę złota !!!!
jakiekolwiek info proszę na PW[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Serio? Uroczystość...?
Ale sama zainteresowana nie potwierdza...

pzdr.[/QUOTE]

[quote name='maciaszek']To dzisiaj? Poważnie?!

No to wszystkiego NAJLEPSZEGO! Pogody ducha, uśmiechu, spokoju :).[/QUOTE]

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Dzisiaj , dzisiaj :grins:

Wprawdzie jem antybiotyk ale wirtualnie mogę :drinking: :knajpa: :drinking:[/B][/COLOR][/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Aby na pewno...?

pzdr.[/QUOTE]

[quote name='agaga21'][B]100 lat!!!![/B]

...........a jesli to nie urodziny to z okazji prawka też się tort należy;)[/QUOTE]

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]o rany .....no babiszony ffstrętne ;) nie wierzą mi że Tengusia dziś znów o rok starsza:grins:[/B][/COLOR][/QUOTE]

no ffstretne jak nic :diabloti: melduje ze tak mialam wczoraj urodzinki :grins: dziekuje bardzo za zyczonka i za pamiec o mojej skromnej rok starszej osobce :calus: :Rose: :buzi:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Cze Starucha :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE]

kupilam se laseczke juz patrzaj :diabloti:
[IMG]http://www.kontrast.slupsk.pl/Allegro/laska1.jpg[/IMG]

Posted

No to jak już mam potwierdzenie, to tez przyłączam się do zyczeń.
Sto lat, słoneczka, autka nie psującego się, samoparkującego itp. Może tak być?

A laseczka - gites!
[url]http://www.kontrast.slupsk.pl/Allegro/laska1.jpg[/url]

Pzdr.

Posted

[quote name='fioneczka']phiiiii a kierunkowskazu i lusterka nie ma :diabloti:
jak będziesz wyprzedzać :hmmmm" :eviltong:[/QUOTE]

na oslep :diabloti:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]o ....ale fajna :cool2: ...dobra niedługo moje urodziny już wiem co chcę dostać w prezencie ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

no widzisz i juz jeden problemik z glowy :eviltong:

[quote name='Asiaczek']No to jak już mam potwierdzenie, to tez przyłączam się do zyczeń.
Sto lat, słoneczka, autka nie psującego się, samoparkującego itp. Może tak być?

A laseczka - gites!
[URL]http://www.kontrast.slupsk.pl/Allegro/laska1.jpg[/URL]

Pzdr.[/QUOTE]

dzieki za zyczonka :calus:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]jaki extra bandorelos :cool2:[/B][/COLOR][/QUOTE]

a tak mnie dzisiaj jakos wzielo zeby se stworzyc cosik wkoncu :evil_lol:

[quote name='YxNinaxY']Laseczka pierwsza klasa :)

Z chęcią obejrzałabym jakieś fotki psiaków:cool3: Choć oglądam te z pierwszych postów :oops:[/QUOTE]

z tym u nas ciezko ale ktos wie moze sie zlituje i pstrykne cos dla was .... kiedys ... gdzies :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: