Tengusia Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='maciaszek']To ja spóźnione, ale szczere i pełne uśmiechu: [B]GRATULACJE !!!!![/B] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] dzieki ;) [quote name='groszek83']Ja też spóznione gratulacje przesyłam:multi: I oby to Ci dodało skrzydeł na dłużej;) Na smseka nie odpisałam bo po moich ostatnich wydatkach nie stać mnie na karte:evil_lol: Pozdrówka!!![/QUOTE] no niestety skrzydelka zostaly brutalnie wyrwane :angryy: ... ale staram sie mimo tego zachowac optymizm ;) autko juz wybrane, za jakies 2-3 tyg bede je odbierac :multi: Quote
chita Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ooo bedzie fura:razz:teraz tylko na drogach trza troche bardziej uwazac:eviltong: Quote
Migori Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Tengusia']no niestety skrzydelka zostaly brutalnie wyrwane :angryy: ... ale staram sie mimo tego zachowac optymizm ;) autko juz wybrane, za jakies 2-3 tyg bede je odbierac :multi:[/QUOTE] Jakie jakie jakie ? Quote
Alicja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [FONT=Arial][B]:hmmmm: Czy tu ktoś nie ma przypadkiem urodzin .... ja tak profilaktycznie [/B][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=3]Wszystkiego Naj NAj NAjlepsiejszego :calus:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wyczułam jakąś imprezę i się pojawiam ;) Wszystkiego najlepszego :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To ja też przytuptałam z życzeniami!!! Wszystkiego Dobrego ! Quote
chita Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ooo serio?! boze to juz! 20lat:crazyeye::evil_lol: to ja z prezentem przychodze:diabloti: [IMG]http://www.funnycoolstuff.com/images/modified-car.jpg[/IMG] i wszystkiego najlepszego:loveu:99 lat w pełnej sile, zdrowiu i szcześciu:loveu: :new-bday::BIG::tort::bday: Quote
fioneczka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [B]niech każdy dzień przynosi tylko uśmiech .... najlepszego !!!![/B] [B][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Black]przepraszam ale sprawa bardzo pilna[/COLOR] w schronisku w Szczecinku u Danusi (mariamc) mają parwo :placz:... bardzo potrzebna surowica CANISERIN [/COLOR][/SIZE][/B]... pytajcie swoich wetów, pytajcie gdzie się da ... każda ampułka na wagę złota !!!! jakiekolwiek info proszę na PW Quote
Asiaczek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Serio? Uroczystość...? Ale sama zainteresowana nie potwierdza... pzdr. Quote
maciaszek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To dzisiaj? Poważnie?! No to wszystkiego NAJLEPSZEGO! Pogody ducha, uśmiechu, spokoju :). Quote
Alicja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [COLOR=Navy][B]Dzisiaj , dzisiaj :grins: Wprawdzie jem antybiotyk ale wirtualnie mogę :drinking: :knajpa: :drinking:[/B][/COLOR] Quote
agaga21 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [B]100 lat!!!![/B] [IMG]http://1.bp.blogspot.com/_H_wnVW2E-sU/TJiqbJs6D5I/AAAAAAAAA98/hQgJbwLiQA4/s1600/tort1.jpg[/IMG] ...........a jesli to nie urodziny to z okazji prawka też się tort należy;) Quote
Alicja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [COLOR=Navy][B]o rany .....no babiszony ffstrętne ;) nie wierzą mi że Tengusia dziś znów o rok starsza:grins:[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]:hmmmm: Czy tu ktoś nie ma przypadkiem urodzin .... ja tak profilaktycznie [/B][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=3]Wszystkiego Naj NAj NAjlepsiejszego :calus:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wyczułam jakąś imprezę i się pojawiam ;) Wszystkiego najlepszego :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='Magda25']To ja też przytuptałam z życzeniami!!! Wszystkiego Dobrego ![/QUOTE] [quote name='chita']ooo serio?! boze to juz! 20lat:crazyeye::evil_lol: to ja z prezentem przychodze:diabloti: i wszystkiego najlepszego:loveu:99 lat w pełnej sile, zdrowiu i szcześciu:loveu: :new-bday::BIG::tort::bday:[/QUOTE] [quote name='fioneczka'][B]niech każdy dzień przynosi tylko uśmiech .... najlepszego !!!![/B] [B][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Black]przepraszam ale sprawa bardzo pilna[/COLOR] w schronisku w Szczecinku u Danusi (mariamc) mają parwo :placz:... bardzo potrzebna surowica CANISERIN [/COLOR][/SIZE][/B]... pytajcie swoich wetów, pytajcie gdzie się da ... każda ampułka na wagę złota !!!! jakiekolwiek info proszę na PW[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Serio? Uroczystość...? Ale sama zainteresowana nie potwierdza... pzdr.[/QUOTE] [quote name='maciaszek']To dzisiaj? Poważnie?! No to wszystkiego NAJLEPSZEGO! Pogody ducha, uśmiechu, spokoju :).[/QUOTE] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Dzisiaj , dzisiaj :grins: Wprawdzie jem antybiotyk ale wirtualnie mogę :drinking: :knajpa: :drinking:[/B][/COLOR][/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Aby na pewno...? pzdr.[/QUOTE] [quote name='agaga21'][B]100 lat!!!![/B] ...........a jesli to nie urodziny to z okazji prawka też się tort należy;)[/QUOTE] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]o rany .....no babiszony ffstrętne ;) nie wierzą mi że Tengusia dziś znów o rok starsza:grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] no ffstretne jak nic :diabloti: melduje ze tak mialam wczoraj urodzinki :grins: dziekuje bardzo za zyczonka i za pamiec o mojej skromnej rok starszej osobce :calus: :Rose: :buzi: Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [COLOR=Navy][B]Cze Starucha :grins:[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Cze Starucha :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] kupilam se laseczke juz patrzaj :diabloti: [IMG]http://www.kontrast.slupsk.pl/Allegro/laska1.jpg[/IMG] Quote
fioneczka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 phiiiii a kierunkowskazu i lusterka nie ma :diabloti: jak będziesz wyprzedzać :hmmmm" :eviltong: Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [COLOR=Navy][B]o ....ale fajna :cool2: ...dobra niedługo moje urodziny już wiem co chcę dostać w prezencie ;)[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No to jak już mam potwierdzenie, to tez przyłączam się do zyczeń. Sto lat, słoneczka, autka nie psującego się, samoparkującego itp. Może tak być? A laseczka - gites! [url]http://www.kontrast.slupsk.pl/Allegro/laska1.jpg[/url] Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='fioneczka']phiiiii a kierunkowskazu i lusterka nie ma :diabloti: jak będziesz wyprzedzać :hmmmm" :eviltong:[/QUOTE] na oslep :diabloti: [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]o ....ale fajna :cool2: ...dobra niedługo moje urodziny już wiem co chcę dostać w prezencie ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] no widzisz i juz jeden problemik z glowy :eviltong: [quote name='Asiaczek']No to jak już mam potwierdzenie, to tez przyłączam się do zyczeń. Sto lat, słoneczka, autka nie psującego się, samoparkującego itp. Może tak być? A laseczka - gites! [URL]http://www.kontrast.slupsk.pl/Allegro/laska1.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE] dzieki za zyczonka :calus: Quote
Alicja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [COLOR=Navy][B]jaki extra bandorelos :cool2:[/B][/COLOR] Quote
YxNinaxY Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Laseczka pierwsza klasa :) Z chęcią obejrzałabym jakieś fotki psiaków:cool3: Choć oglądam te z pierwszych postów :oops: Quote
Tengusia Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]jaki extra bandorelos :cool2:[/B][/COLOR][/QUOTE] a tak mnie dzisiaj jakos wzielo zeby se stworzyc cosik wkoncu :evil_lol: [quote name='YxNinaxY']Laseczka pierwsza klasa :) Z chęcią obejrzałabym jakieś fotki psiaków:cool3: Choć oglądam te z pierwszych postów :oops:[/QUOTE] z tym u nas ciezko ale ktos wie moze sie zlituje i pstrykne cos dla was .... kiedys ... gdzies :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
chita Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 eee a Wy skad mata takie fajne banerki:mad:, Tengusia ten Twoj to calkiem na czasie u mnie od wczoraj sypie:placz: Quote
Recommended Posts