Mazowszanka13 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 AtaO napisał(a):Lileczko, zdążyłaś pójść dzisiaj na wieczorny spacer ?....jeżeli był krótszy niż zwykle, to przepraszamy:razz: Gdybyś wiedziała co się działo na bazarku.....oj było gorąco :) Na spacer wyjść zdążyła, ale za piłeczką nie pobiegała i weekendowej sesji zdjęciowej nie miała. Ale dzisiaj nadrobimy :) Quote
__Lara Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Lilka, ale dzisiaj było chłodniej, to się pewnie za piłką chętniej biegać chciało :) Quote
malagos Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 A ja dziś odwiedzę suczysko :) I kilka zdjątek porobię :) Ale że nie ma odzewu z ogłoszeń, cholerka......... Quote
Mazowszanka13 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 malagos napisał(a):A ja dziś odwiedzę suczysko :) I kilka zdjątek porobię :) Ale że nie ma odzewu z ogłoszeń, cholerka......... O zdjęcia bardzo proszę :) Zobaczymy czy Ci się uda, bo ADHD ma chyba. Quote
paula_t Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Jak zrobicie nowe zdjęcia suni, to i ogłoszenia porobić trzeba, ludzie to wzrokowcy, więc większa szansa będzie:) Quote
Mazowszanka13 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Sesja zdjęciowa odbyta. Zdjecia robione przez Tomka, TZ-a malagos prześliczne. Dziękujemy bardzo :) :) Widziałam je w aparacie. Na dogo, w powiększeniu będą jeszcze ładniejsze. Oczywiście do nowych ogłoszeń. Już nie mogę się ich (zdjęć) doczekać. Lilka dostąpiła zaszczytu poleżenia na moim małżeńskim łożu, bardzo jej się podobało :) Quote
malagos Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Zdjęcia już mam w komputerze, ale wstawię za godzinkę, bo... się sałatkę z ogórków robi......... Quote
Mazowszanka13 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Niech się robi szybko, bo umieramy z ciekawości :) Quote
malagos Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Muszę powiedzieć, że suczynka u Mazowszanki ma raj! Duży ogród, ogrodzony, dom do dyspozycji, spacery na łąkę za domem aż pod las, przechodzące drogą kundelki do obszczekania, towarzystwo dwóch psiaków - no rewelacja! Dlatego Lilka jest pogodna, pewna siebie, przyjazna ludziom, nie obszczekuje bez sensu (vide: mój ratlerek........). Posłuszna i pogodna. Oto ona: Quote
__Lara Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Hehe, spokojnie, bo coś źle jeszcze pójdzie przy ogórasach :eviltong: Edit: już są :)))))))))))))))))))))) Moje ulubione: Z tym okiem w bok :D Quote
Mazowszanka13 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Dzięki malagos:) To ostatnie szczególnie słodkie :) Quote
asiuniab Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Lilka Ty jesteś cud, miód i malina, jak już ktoś wcześniej zauważył; Quote
Mazowszanka13 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Hehe! Te ostatnie wcale nie ostatnie. Nic nie mówię, bo może jeszcze nowe przybędą. Według mnie najlepsze to z ubraniami po prawej stronie. Mam nadzieję, że da radę je wywalić z kadru do ogłoszeń. Quote
Toska1 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Toska1 napisał(a):Adres już mam, postaram się wysłać jak najszybciej :) przepraszam za opóźnienie, przesyłka poszła dziś listem zwykłym :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Toska1 napisał(a):przepraszam za opóźnienie, przesyłka poszła dziś listem zwykłym :) Dziękujemy bardzo :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='__Lara']Tutaj widzę tą szczenięcą urodę: :) I tu też, tylko te bety w tle ( ubrania na ewentualny bazarek). Quote
Mazowszanka13 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Malagos, Lilka i towarzysze dziekują bardzo za pyszne śniadanko, obiad, śniadanko....... Misek myć nie trzeba, wylizane do czysta :) Quote
malagos Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 E, nie ma za co :) Masz jakiś tekst do ogłoszeń dla Lili? Kto jej wznowi ogłoszenia? Quote
Mazowszanka13 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 (edited) Zaraz poszukam. Póki co przypominam, że mamy plakacik. Może ktoś się poczęstuje ? Tekst dałam taki, ogłoszenia są w poście 538, str 22. Zaraz sprawdzę datę ich zrobienia ( ok.28 lipca, ale mają różną długość trwania ). KRUSZYNKA LILKA,wysterylizowana, mała suczka w typie sarenki, długonoga i szczupła. W wieku około roku. Wielkości do połowy łydki. Bardzo wesoła, pełna szczenięcej energii. Wpatrzona w człowieka, nieodstępująca go na krok. Niekonfliktowa w stosunku do innych psów, lubiąca się bawić i biegać. Na spacerze wraca na zawołanie, trzyma się blisko człowieka. Ma krótką, niebrudzącą się sierść. W domu zachowuje czystość. Zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Przebywa w domu tymczasowym w okolicach Warszawy. Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza, podpisanie umowy adopcyjnej . Kontakt: [email protected] 697 97 25 08 Edited August 9, 2012 by Mazowszanka Quote
paula_t Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Lilka śliczna. Trzeba robić szybciutko ogłoszonka, to zaraz się rozdzwonią telefony o księżniczkę :) Widzę, że łóżeczko małej bardzo przypasowało:razz: Quote
__Lara Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Pięknie wyszła na tym plakaciku!!! W poniedziałek postaram się wydrukować w pracy. Quote
Recommended Posts