Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mtf zalesie napisał(a):
zrozumialam ze psy maja miejsce w holeliku za 600zl/mies i w tej cenie jest karma/vide post zuzi M/

ja omawiałam kilka miejsc w tym DT u Bambino, ale ona nie wystawi faktury....,deklarowała miejsce stonka, ale póki co nie wiem....bo nie pisze
miała zadzwonić do mnie sylwiaso.... i też cisza, ja najbardziej chciałabym umieścić je u Jacka w "Bajka" bo go znam, bo u niego jest mój podopieczny Cezar....a najważniejsze jest,że blisko i mogę podjechać w każdej chwili. Problem jednak jest ten sam....póki co on nie wystawi faktury, te pieniądze,które zgromadzone są na koncie Stowarzyszenia nie mogą być wypłacone bez faktury:( co ja mam robić???

Posted

himba napisał(a):
Problem jednak jest ten sam....póki co on nie wystawi faktury, te pieniądze,które zgromadzone są na koncie Stowarzyszenia nie mogą być wypłacone bez faktury:( co ja mam robić???

A kiedy bedzie mógł wystawić fakturę? Warto aby były faktury, gdyz darczyńcy chca zawsze miec czarno na białym gdzie ida ich pieniądze:-(

Posted

Czeka na odpowiedź w sprawie dotacji (może na jesień) może Stowarzyszenie podpisze z nim umowę zlecenie i w ten sposób rozliczy ten wydatek??

Posted

Ja tez jestem za tym aby psiaki były blisko Małgosi, takie odwiedziny wiele mogą znaczyć zarówno w życiu psiaków jak i Gosi:-) Jest na miejscu i ma ich na oku. Może szybko reagować.

Posted

ihabe napisał(a):
Ja tez jestem za tym aby psiaki były blisko Małgosi, takie odwiedziny wiele mogą znaczyć zarówno w życiu psiaków jak i Gosi:-) Jest na miejscu i ma ich na oku. Może szybko reagować.

To byłoby najlepsze rozwiązanie,zwłaszcza z powodu odległości....wtedy je doglądam i radzę ,zapobiegam itp:)

Posted

Jeden z kumpli o imieniu Reksio jest już w hotelu u Jacka:) Niestety nie było drugiego kumpla o imieniu Fredzio....kocha się i biega do suczki, postaram się do jutra go złapać i zawieźć.
Nie możemy korzystać z konta Stowarzyszenia ( bo Jacek póki co nie wystawi faktury) i aby uniknąć kłopotów i długu poproszę o wpłaty dla kumpli na moje konto ( postaram się aby sie znalazło w pierwszym poście)
Nie umiem tu wklejać zdjęć, a mam z tego hotelu:) poproszę ihabe

Posted

[quote name='togaa']Gosiu,nie jestem prawnikiem ale dla bezpieczeństwa Twojego i kumpli spisz sobie z Panem Jackiem umowę .[/QUOTE]

Jasne, tak zrobię i w sprawie Cezara też!!!

Posted

Tak! po długich i ciężkich rozterkach postanowiłam przerwać ich bezdomność:) choć nie wiem czy są mi za to wdzięczne??
Bardzo proszę o kontakt ze mną te osoby,które zadeklarowały stałe wpłaty dla kumpli, to dopiero początek a nie koniec!
Ja absolutnie nie mogę pozwolić sobie na dług w hotelu!

Posted

[quote name='Aryste']wplacilam wlasnie deklaracje za kumpli - 25 zl
powinno dojsc do jutra.[/QUOTE]
Aryste Jesteś Kochana:) Dzięki, wielkie dzięki:) wpłynęło:)

Dzisiaj wpłacę za hotel i usługi weta ! Iwonka ma poprosić admina o to, żebym to ja zawiadywała wątkiem,wtedy naniosę aktualne rozliczenia:))

Posted

[quote name='Bambino']Widzę, że dzieci w warunkach hotelowych ::))[/QUOTE]

Nie ukrywam,że zawsze chciałam aby były u Ciebie:) nie zamykaj nam bramy:) wszystko się może zdarzyć w życiu kochana Bambino:))

Posted

[quote name='ihabe']pierwszy i drugi post juz przepisany na Ciebie:-)

Jak ja sie cieszę:-)[/QUOTE]
Wieczorem biorę się za rozliczanie:)

Posted

Wpłaty jednorazowe i wpłaty na lipiec uaktualnione:) jeszcze zweryfikuje wpłaty w czerwcu, żeby nikogo nie pominąć....ale to wieczorem po spotkaniu z Jackiem (wł.hotelu)

Posted

nie deklaruję stałej wpłaty , ponieważ mam też na utrzymaniu Gacusia , który nie ma pełnych deklaracji miesięcznych , ale na razie ma pieniązki na pobyt do końca września
postaram się wpłacić do 15 lipca 30 zł jako jednorazową pomoc , ponieważ pieski pochodzą z mojego rodzinnego miasta , będę się cały czas interesować się ich losem i na przyszły miesiąc też jednorazowo zrobię wpłatę 30,00 na utrzymanie w hotelu
tyle mogę zaoferować
bardzo fajnie , że już są bezpieczne

Posted

[quote name='naszkaarek']nie deklaruję stałej wpłaty , ponieważ mam też na utrzymaniu Gacusia , który nie ma pełnych deklaracji miesięcznych , ale na razie ma pieniązki na pobyt do końca września
postaram się wpłacić do 15 lipca 30 zł jako jednorazową pomoc , ponieważ pieski pochodzą z mojego rodzinnego miasta , będę się cały czas interesować się ich losem i na przyszły miesiąc też jednorazowo zrobię wpłatę 30,00 na utrzymanie w hotelu
tyle mogę zaoferować
bardzo fajnie , że już są bezpieczne[/QUOTE]
Bardzo Ci dziękuję,że Jesteś Kochana bo z naszego miasta byłam sama w tej akcji (dobrze,ze mam dobrego TZ) będę pisać na bieżąco co u kumpli:))