Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lili8522 napisał(a):
No ale ile jeszcze potrzeba?

Po podliczeniu na pierwszy miesiąc potrzeba 105 zł a na stałe.... niestety jeszcze 235 zł :(

Posted

Do ihabe ! Dopisz:
Karolina od Kotów-40 zł
Marta Dębowska -20 zł (jednorazowo)
Morska - 60 zł (jednorazowo)
sprwdź w wydarzeniu czy wszystkich zapisałaś

Posted

Dostałam zaproszenie i zapytanie o wolne miejsce od ihabe. Zapisałam numer tel., który jest podany w sprawie kontaktu, jeżeli aktualne jest, że dostępna jest dla nich buda ( tak jest napisane w 1 poście), to może uda się u mnie coś wykombinować. Zadzwonię jutro.

Posted

Bambino strasznie mi przykro z powodu odejścia Twoich ukochanych Grafita i Pusi, bardzo Ci współczuję:-(
Co do naszych kumpli to cały czas mam dylemat!
Zarezerwowałam kojec w Mokrym Nosku, ale nie mam jeszcze wszystkich deklaracji, sama tego nie ogarnę:shake:

Posted

ihabe napisał(a):
w pierwszym poście wstawiam konto braci mniejszych, będziemy płacić fakturki za hotelik z uzbieranych pieniążków.

Bardzo jestem Ci wdzięczna:) ale i tak jestem pełna rozterek! Boję się o Reksa, jak on zniesie tę zmianę?? wiele lat na tym terenie zrobiło z niego prawdziwego kloszarda ( a tacy niechętnie się socjalizują ) Fred jest moim zdaniem bardzo adopcyjnym psem( to sympatyczny kundelek i bardzo spolegliwy) razem stanowią bardzo subtelny duet, można o nich książkę napisać. Jest taki hotelik pod Radomiem(w którym jest mój podopieczny Cezar) ale właściciel nie może wystawić faktury.

Posted

Lili8522 napisał(a):
A propozycja Bambino? Może uda się coś wykombinować :)

No tak a co Ty o tym myślisz?? na jakich warunkach one by tam były?

Posted

himba napisał(a):
No tak a co Ty o tym myślisz?? na jakich warunkach one by tam były?

Ja nie mam pojęcia na jakich, Bambino napisała że jutro będzie dzwonić do kogoś kto jest podany w kontakcie?
Kto to? Wtedy się wszystkiego dowiemy :)

Posted

Bambino adoptowala od elzymilicz moja podopieczna Pusie i stworzyla jej po ciezkim zyciu prawdziwy raj na ziemi. Znam Bambino osobiscie i zapewniam, ze dla waszych psiakow dt u Bambino to najlepsze co im w zyciu moglo sie trafic.

Kasiu, szczerze wspolczuje z powodu Grafita.

Posted

Lili8522 napisał(a):
Ja nie mam pojęcia na jakich, Bambino napisała że jutro będzie dzwonić do kogoś kto jest podany w kontakcie?
Kto to? Wtedy się wszystkiego dowiemy :)

Kontakt jest do mnie:) to ja je dokarmiam i pilotuje ich ewentualną adopcję. Pracuje w szpitalu tam gdzie one koczują:(
W takim razie czekam na telefon od Bambino:)

Posted

Dzisiaj Reks przykuśtykał do mnie na trzech łapach! (coś mu się stało w tylną łapkę) przednia jakaś poraniona! nie wiem co wyprawiał czy ścigał się z samochodem czy go ktoś kopnął??
Ihabe napisz, czy już wiadomo ile jest tych wpłat na koncie?

Posted

himba napisał(a):
Dzisiaj Reks przykuśtykał do mnie na trzech łapach! (coś mu się stało w tylną łapkę) przednia jakaś poraniona! nie wiem co wyprawiał czy ścigał się z samochodem czy go ktoś kopnął??
Ihabe napisz, czy już wiadomo ile jest tych wpłat na koncie?

O matko! A co z Bambino? Dzwoniła?

Posted

Jestem po rozmowie z Bambino, umieszczenie tych dwóch byłoby szczytem marzeń! ale to nie takie proste. Na tę chwilę mogłaby wziąć na tymczas jednego (mniejszego) Fredzia, dlaczego? to sama Wam o tym napisze

Posted

przeczytałam cały wątek też jestem z Radomia , mam pod opieką małego Gacusia , który przebywa w hoteliku u Liliany w Straszynie , gdzie uczy się też dobrych manier , rozmawiałam z nią o pieskach mówiła , ze jeżeli ważą do 7 kg to mogą u niej przebywać, i uczyć po 300 zł zresztą wstawie linka i nr telefonu do niej , musiałaby dzwonić osoba , która by była odpowiedzialna za pieski .
Straszyn to koło Gdańska
http://www.facebook.com/ZwierzetaMajaGlos.PrzystanLiliany

telefon 505222816

Posted

[quote name='naszkaarek']link na dogomanii o Gacusiu
a pieski do 7kg ale każdy
w hoteliku mają zapewnine nauki , jedzenie i stały kontakt telefoniczny , zdjęciowy i inny
http://www.dogomania.pl/forum/threads/227329-Gacek-przebywa-w-DT-Brakuje-180-zł-deklaracji-(?highlight=Gacek

Po pierwsze mały czyli Fredzio waży z 10-12 kg a duży czyli Reks około 20 kg, więc dyskwalifikacja na wstępie!
Po drugie jeśli hotel to wiem co mnie czeka.....zabieganie o wpłaty (a psy są dwa)...:(