aisaK Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ricz...czy ktoś ciebie wypatrzył? DOMEK POTRZEBNY!!!! Quote
martasuwałki Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Rrrrrrrrrrrricz, Kochany - Hopaj Na Pierwszą, Muszą Cię Odkryć!!!! Quote
Vika_Bari Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hakita napisał(a):Dzień dobry cudowny Psiaku...:loveu: Ja poproszę kilka plakacików. ;) Hakita gdzie wyslać plakaty i ile? Daj telefon. Mogę zostawic u ciebie wiecej aby inni z Poznania do ciebie sie zglosili bo ja za daleko mieszkam aby kazdemu dowieżc a w pocztą mogą się zniszczyc? Quote
Martasior Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 nie wierze, ze taki pies nie znalazl jeszcze domu :shake: hop! Quote
Vika_Bari Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Mamy kilku kolejnych chętnych na Ricza ale narazie decyzia nadal nie podjęta. Chce tylko dodać że Beata odkryla że Ricz ma oczy rózniego koloru. A ja slepa kura tyle razy patrzyłam w te oczy i nie zauwarzyłam takie piękne oczy. Beata opisz te oczy. Quote
Mido Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ricz skakaj wysoko albo daleko najwazniejsze zebys skokiem trafil do domku nowego. Quote
BeataJ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ona ma jedne oko z taka jasna obwodka a drugie calkiem brazowe. Slicznie to wyglada. Beata Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vika_Bari napisał(a):Hakita gdzie wyslać plakaty i ile? Daj telefon. Mogę zostawic u ciebie wiecej aby inni z Poznania do ciebie sie zglosili bo ja za daleko mieszkam aby kazdemu dowieżc a w pocztą mogą się zniszczyc? Nie ma problemu. Ja pracuję na piątkowie na Znanieckiego i między 9, a 17 mogą się ludzie do mnie zgłaszać. Wysyłam za chwilke pv z namiarami do mnie. A Riczulek do góry!!! :multi: Quote
supergoga Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ja miałam tyle zapytań i Ricza z ogloszeń i wysyłam wszystkie do Gono. Czy nadal wstawiać Ricza w allegro, bo aulcja sie skończyła. Śliczny pies. Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 No przecież on jest przecudowny!!! :loveu: Spójrzcie sami!!! Napewno szybko znajdzie domek!!! Quote
Vika_Bari Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 supergoga napisał(a):Ja miałam tyle zapytań i Ricza z ogloszeń i wysyłam wszystkie do Gono. Czy nadal wstawiać Ricza w allegro, bo aulcja sie skończyła. Śliczny pies. Bardzo bym prosiła o ponowienie Allegro dla Ricza i nie wiem czy nie dac mój numer jako dodatkowy bo i tak Gosia potem zainteresowanym osobom daje mój numer. Quote
GoniaP Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Vika_Bari napisał(a):Bardzo bym prosiła o ponowienie Allegro dla Ricza i nie wiem czy nie dac mój numer jako dodatkowy bo i tak Gosia potem zainteresowanym osobom daje mój numer. Dołączam się do prośby. Wszystkich zainteresowanych odsyłam do Oleny po wstępnej rozmowie. No chyba, że ktoś jej nie przejdzie pozytywnie ;) Wielu ludzi dziwnie zrezygnowało jak okazało sie że Ricz jest wykastrowany.... Quote
Hakita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Słodka Czekoladka w towarzystwie koleżki czeka na swój wymarzony domeczek...:loveu: Quote
BeataJ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Braziku o cudnych oczkach - pedz do gory po domek! Quote
Vika_Bari Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Na weekend byli u nas gości z profesjonalnym sprzętem fotograficznym. Czekamy na cudowne foty i pokarze wam w końcu te piękne oczy! Ricz absolutnie łagodny psiaczek: do kotów i do suń i do psów. Na fotach będzie z nowym towarzystwem zabaw (też psem!) Obim i z Viką (stałą towarzyszką do zabaw). Nie mieliśmy żadnych problemów. Domu najlepszego pod słońcem szukamy! Quote
Hakita Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Czekamy, czekamy na fotorelację...:loveu: Vika_Bari cóż z plakacikami??? :cool3: Quote
BeataJ Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Leca fotki Ricza przecudnego! Wielkie ale grzech bylo zmniejszac :-) Tu widzac jaki Ricz jest przyjazny do innych psow ( suczerk i samcow ) Bialy owczarek to pies a czarna dobermanka to suczka - wszystcy zgodnie sie bawia! Nawet kija razem nosza! Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jejku!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Przepiękne zdjęcia!!! :crazyeye: A Riczuś!!! :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem, co napisać??? Poprostu CUDEŃKO!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aisaK Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wspaniałe fotki!!! Riczunio-wyglądasz wspaniale!!!Taki kochany, łagodny miziak! Quote
Recommended Posts