Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hakita napisał(a):
Dzień dobry cudowny Psiaku...:loveu:

Ja poproszę kilka plakacików. ;)

Hakita gdzie wyslać plakaty i ile?
Daj telefon.
Mogę zostawic u ciebie wiecej aby inni z Poznania do ciebie sie zglosili bo ja za daleko mieszkam aby kazdemu dowieżc a w pocztą mogą się zniszczyc?

Posted

Mamy kilku kolejnych chętnych na Ricza ale narazie decyzia nadal nie podjęta.
Chce tylko dodać że Beata odkryla że Ricz ma oczy rózniego koloru. A ja slepa kura tyle razy patrzyłam w te oczy i nie zauwarzyłam takie piękne oczy.
Beata opisz te oczy.

Posted

Vika_Bari napisał(a):
Hakita gdzie wyslać plakaty i ile?
Daj telefon.
Mogę zostawic u ciebie wiecej aby inni z Poznania do ciebie sie zglosili bo ja za daleko mieszkam aby kazdemu dowieżc a w pocztą mogą się zniszczyc?

Nie ma problemu. Ja pracuję na piątkowie na Znanieckiego i między 9, a 17 mogą się ludzie do mnie zgłaszać. Wysyłam za chwilke pv z namiarami do mnie.

A Riczulek do góry!!! :multi:

Posted

supergoga napisał(a):
Ja miałam tyle zapytań i Ricza z ogloszeń i wysyłam wszystkie do Gono. Czy nadal wstawiać Ricza w allegro, bo aulcja sie skończyła.
Śliczny pies.

Bardzo bym prosiła o ponowienie Allegro dla Ricza i nie wiem czy nie dac mój numer jako dodatkowy bo i tak Gosia potem zainteresowanym osobom daje mój numer.

Posted

Vika_Bari napisał(a):
Bardzo bym prosiła o ponowienie Allegro dla Ricza i nie wiem czy nie dac mój numer jako dodatkowy bo i tak Gosia potem zainteresowanym osobom daje mój numer.
Dołączam się do prośby. Wszystkich zainteresowanych odsyłam do Oleny po wstępnej rozmowie. No chyba, że ktoś jej nie przejdzie pozytywnie ;)
Wielu ludzi dziwnie zrezygnowało jak okazało sie że Ricz jest wykastrowany....

Posted

Na weekend byli u nas gości z profesjonalnym sprzętem fotograficznym. Czekamy na cudowne foty i pokarze wam w końcu te piękne oczy!
Ricz absolutnie łagodny psiaczek: do kotów i do suń i do psów. Na fotach będzie z nowym towarzystwem zabaw (też psem!) Obim i z Viką (stałą towarzyszką do zabaw). Nie mieliśmy żadnych problemów.

Domu najlepszego pod słońcem szukamy!

Posted

Leca fotki Ricza przecudnego!
Wielkie ale grzech bylo zmniejszac :-)

Tu widzac jaki Ricz jest przyjazny do innych psow ( suczerk i samcow ) Bialy owczarek to pies a czarna dobermanka to suczka - wszystcy zgodnie sie bawia!

Nawet kija razem nosza!

Posted

Jejku!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Przepiękne zdjęcia!!! :crazyeye: A Riczuś!!! :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem, co napisać??? Poprostu CUDEŃKO!!! :loveu: :loveu: :loveu: