Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cholera a nie ma wolontariuszy w Lublinie? przeciez to niedaleko do świdnika - moze juz lepiej go wziąźć na troche do schronu niz pozwolic zamordowac! a tak to bedziemy tu biadolic a on go załatwi!:shake:
Nie wierze żeby nie było nikogo z Lublina!

Posted

Jesali sąsiad zapyta pana Mirka co z tym domem a on odpowie że nic jeszcze przesądzi się los psa. Co można robić. Czy jest u Was hotel jakiś. Kto może coś poradzić? A ewentualnie może go zabrać do schroniska, czy ktos mógłby to zrobić. Może tam przezyje, chyba że zamkną go w kojcu z psami i zostanie zagryziony.
Już sama nie wiem. Barry jak ci pomóc.

Posted

No to szybko fotki załatw...Co za ludziska:mad: ...Ich powiesić:angryy: ...Nie chcę tutaj używać brzydkich słów,więc się powstrzymam..
Miałam chętnych na stróża...moze on by się nadał....ostatnio dużo osób do mnie przychodzi...Napewno go nie pominę:roll: ...Biedaczek:-(

Posted

supergoga ty jestes daleko! Mozemy tylko tu podnosic żeby zgłosił sie ktos z lublina, ja jestem od niedawna, nie znacie kogos z dogo w Lublinie? POMOCY!

Posted

[B][SIZE=1][COLOR=#0000ff][I]Lublin-Czechów
[/I][/COLOR][COLOR=#008000]anielica[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=#006400][SIZE=1][B]GG: 3283032,[/B][/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=1][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE][/B]

[B][I][SIZE=1][COLOR=#0000ff]LUBLIN[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=#008000]Tiger[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=#008000]gg 2275750 [/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=1][COLOR=#0000ff][I]Lublin-Czechów
[/I][/COLOR][COLOR=#008000]anielica[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=#006400][SIZE=1][B]GG: 3283032,[/B][/SIZE][/COLOR]
[B][SIZE=1][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=#006400]TO DOGO Z MAPY POMOCY DOGO ZARAZ TAM POROZSYŁAM LINK[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Obdzwoniliśmy wszystkie kontakty i nic, prwie wszyscy nasi znajomi, którzy chcieli mieć psiaka to go mają od nas także rynek pełen. Będziemy jeszcze próbować ! Tak sobie myślimy co jest dla wiernego psiaka lepsze czy to co go może spotkać z ręki pseudoluda, który go teraz trzyma czy zabrać go po prostu do schronu nawet do nas do Zamościa ?

Posted

No tak:oops: ..ominęłam stronę:oops: .....Tak to jest,jak się nie czyta dokładnie... >>>>sorryyyy<<<<
Znacie mnie-czasami tak mam :evil_lol: ...
Juz drukuję fotki;) ...i teraz tylko będę go przedstwiać:multi: ..Napewno komuś się spodoba:loveu:

Posted

Nie mam go gdzie umieścić - nie mam hoteliku niedrogiego, nic nie moge tylko marudzić i się w...iać. Wstawiam w nety, ale czas, tego brak. Każdy dzień może być ostatni. On ma cos w oczach - sama nie wiem, ale coś ma.

Posted

JA też myślę,ze najlepszy będzie w tym przypadku schron... bo on chyba nie moze czekać...W schronisku bedzie bezpieczny...A my będziemy mu szukać nowego domku..Gdyby tylko znalazł sie ktoś,kto mógłby go tam odwieźć...Trzymaj się mały:-( ..

Posted

[quote name='_beatka_']no wlaśnie, a nie mozna go dać do schronu i szukać dalej?
[/quote]

Można - a wręcz trzeba. Tylko trudno to zrobić komuś, kto jest oddalony o setki kilometrów od niego.
Chodzi o to, żeby to zrobił ktoś, kto realnie może to zrobić, czylo o kogoś takiego, kto jest tam w pobliżu.

Hej - Lublin, odezwij się !!!!!!!!!!!!!