Cromikowa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Jest tu ktoś? ;) Szukamy transportu do Zielonej Góry, najlepiej na już! Kontakt: 605 420 762 (Mirka) Quote
Karro Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Może ktoś będzie jechał z dogomanii, wtedy możnaby zrobić zrzutkę na paliwo ? :) Quote
akrim Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 toyota właśnie w tej chwili już jest w schronie i ....odbiera Wiktora;) załatwilismy i transport i BDT za ogrrrromną pomocą cromikowej i cromika - za co im z całego serca dziękuję:loveu::loveu::loveu: nie tylko za "fizyczną" stronę tej decyzji ale i psychiczną :modla: Wiktor sprawuj się dobrze w samochodzie! Quote
schroniskowiec Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Ale super wiadomość:multi:Dziewczyny, jesteście wspaniałe:loveu: Dołączam się do podziękowań dla Cromika i Cromikowej:) Quote
Poker Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 weszłam tu pierwszy raz i aż słabo mi się zrobiło. Zabił go stres czy upał? biedny, nawet nie wykorzystał szansy. Quote
schroniskowiec Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Tragedia, biedna psina, było już tak blisko do poprawy jego losu. Dziękuję wszystkim, którzy spróbowali dać mu nowe, lepsze życie.Pewnie serduszko coraz gorzej znosiło te upały i stało się najgorsze. Jest mi bardzo przykro:-( Quote
Cromikowa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Jest nam podwójnie ciężko, bo dwa tygodnie temu po ciężkiej chorobie odszedł nasz poprzedni tymczasowicz, również podhalan i również senior :( Tak bardzo nam przykro, że nie zdążyliśmy Wiktorowi pomóc :( Quote
akrim Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Pies rano na spacerku przed podróżą charczał - to wskazuje na serce...+stres+upał+ może ostatnie burze? - przejechał 200 km i cromik zamiast przejąć psa przejął jego zwłoki :-( Cromikom dziękuję z całego serca za decyzję wzięcia go do siebie po niedawnej śmierci Czesia Toyocie dziękuję za zainteresowanie nas jego losem i dzisiejszą pomoc w wyciagnięciu go ze schronu Nie tak miało być...... Quote
Karro Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Nie było mnie ostatnio na dogo, co za straszna wiadomość :placz: To nie tak miało wyglądać :( Śpij Wiktorze/Basterze, śpij piesku [*] Quote
Marta72 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 no nie mozna obojętnie przejść koło takiego wydarzenia wierz,e ze za TM jest pieknie.............................................................bo tam juz dwa moje psiaki ..... Quote
akrim Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 nie zdążyliśmy zrobić mu własnych zdjęć.....toyota mogę "ukraść" te które ty zrobiłaś? Quote
basia Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Teraz się dowiedziałam ... Tak bardzo mi przykro :( ['] Quote
Sara2011 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Straszne to. Jakie to życie jest ulotne, jesteś a za chwilę cię nie ma.... Tak mi szkoda Wiktorka, ze nie zaznał szczęścia , a było tak blisko:-(. Quote
winter7 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 bardzo mi przykro . Był taki podobny do mojego Owcy/Dexterka :( Quote
toyota Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='akrim']nie zdążyliśmy zrobić mu własnych zdjęć.....toyota mogę "ukraść" te które ty zrobiłaś?[/QUOTE] Oczywiście. Quote
toyota Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 W Dniu Psich Zaduszek, pamiętam o Tobie pohalański dziadku- Wiktorze. Quote
akrim Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nawet nie wiedziałam że sa takie psie zaduszki ...do 10.10.12 jest Swiatowy tydzień zwierząt to owszem wiem, ale...Wiktorku i Czesiu śpijcie dobrze u cromików pod drzewkiem i biegajcie po niebieskich łakach [*] Quote
Szarotka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 No tak chociaz sa razem pod tym drzewkiem. Quote
Recommended Posts