Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

toyota właśnie w tej chwili już jest w schronie i ....odbiera Wiktora;)
załatwilismy i transport i BDT za ogrrrromną pomocą cromikowej i cromika - za co im z całego serca dziękuję:loveu::loveu::loveu: nie tylko za "fizyczną" stronę tej decyzji ale i psychiczną :modla:

Wiktor sprawuj się dobrze w samochodzie!

Posted

Tragedia, biedna psina, było już tak blisko do poprawy jego losu.
Dziękuję wszystkim, którzy spróbowali dać mu nowe, lepsze życie.Pewnie serduszko coraz gorzej znosiło te upały i stało się najgorsze.
Jest mi bardzo przykro:-(

Posted

Jest nam podwójnie ciężko, bo dwa tygodnie temu po ciężkiej chorobie odszedł nasz poprzedni tymczasowicz, również podhalan i również senior :(
Tak bardzo nam przykro, że nie zdążyliśmy Wiktorowi pomóc :(

Posted

Pies rano na spacerku przed podróżą charczał - to wskazuje na serce...+stres+upał+ może ostatnie burze? - przejechał 200 km i cromik zamiast przejąć psa przejął jego zwłoki :-(

Cromikom dziękuję z całego serca za decyzję wzięcia go do siebie po niedawnej śmierci Czesia
Toyocie dziękuję za zainteresowanie nas jego losem i dzisiejszą pomoc w wyciagnięciu go ze schronu
Nie tak miało być......

Posted

no nie mozna obojętnie przejść koło takiego wydarzenia
wierz,e ze za TM jest pieknie.............................................................bo tam juz dwa moje psiaki .....

Posted

Straszne to. Jakie to życie jest ulotne, jesteś a za chwilę cię nie ma.... Tak mi szkoda Wiktorka, ze nie zaznał szczęścia , a było tak blisko:-(.

• 2 months later...
Posted

Nawet nie wiedziałam że sa takie psie zaduszki ...do 10.10.12 jest Swiatowy tydzień zwierząt to owszem wiem, ale...Wiktorku i Czesiu śpijcie dobrze u cromików pod drzewkiem i biegajcie po niebieskich łakach
[*]