Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotko, napisałam Ci Pw jak miałaś zapchaną skrzynkę, ale w sumie to nie mam żadnych tajemnic i wszystko piszę oficjalnie na wątku ;).

No, może oprócz podawania namiarów na schron, bo zależy mi na tym, aby nikt nie zrobił afery, bo warunki są jakie są i nie da rady nagle wszystkiego zmienić, a ja chcę mieć tam wstęp i dobre stosunki, by móc pomagać najgorszym biedakom.

Posted

Asiu skontaktuj sie ze mna bedziesz mogla , probowalam sie do Ciebie dodzwonic ;) Moge wiasc go na tymczas jesli nie bedzie przeszkadzalo to ze bedzie w kojcu caly czas ( oczywiscie ze spacerem wieczorem) niestety po Graficie moj TZ juz sie nie zgodzi na psa caly czas w ogrodzie bo jest na etapie sadzenia trawy ;)

Posted

cudnie kkassir , bo rozpoczęłam juz poszukiwania hotelu , ale...kicha w okolicy
toyota ze mna tez sie skontaktuj tj. daj cromikowej swoj tel, a ja zadzwonię

Posted

Dziewczyny, ja miśka nie przewiozę do Kasi, mam mały osobowy samochód. Jak jechał do weta to zrobił w aucie siusiu i kupkę, a jechał 20 minut. Naprawdę nie chciałabym jednak usyfić sobie całkiem samochodu.

Mogę kogoś załatwić do przewozu, ale trzeba bulić za paliwo.

Posted

Na razie muszę zawieźć w niedzielę innego pogryzionego psiaka ze schronu do DT do Mławy. Przy okazji prawdopodobnie wezmę jeszcze inną psinkę do DS w Olsztynie (ten sam kierunek), jesli wizyta PA wypadnie pomyślnie.

Jutro jadę w sprawie Saby do jakiejś wsi, bo DS prawdopodobnie oddał ją do schroniska. Dziewczyny, które ją wyadoptowały mieszkają 400 km od DS. Trzeba ustalić czy Saba tam jest, bo DS przez telefon mówi raz tak raz inaczej.

Także ten weekend mam zajęty, następnie będę organizowała transport podhalana, bo muszę przeciez jechać razem z nim, kierowca sam nie pojedzie.

Posted

dzięki serdeczne toyota:loveu: i kkasiiar:loveu: i dzięki za pierwszą wpłatę na bidę- xidna :loveu::modla: - mamy na transport i na jedzonko i na weta pewnie też wystarczy ...chociaż tu nie byłabym taką optymistką, no ale...zobaczymy

ps. co z tym imieniem?
ps.2 - kkasiiar nie dałam rady dziś dopaść skanera:shake: wyślę w poniedziałek