Szarotka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 To fatalnie, ze wolontariatu nie ma..............:(:( i ze psy wcale nie wychodza........ Quote
toyota Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Szarotko, napisałam Ci Pw jak miałaś zapchaną skrzynkę, ale w sumie to nie mam żadnych tajemnic i wszystko piszę oficjalnie na wątku ;). No, może oprócz podawania namiarów na schron, bo zależy mi na tym, aby nikt nie zrobił afery, bo warunki są jakie są i nie da rady nagle wszystkiego zmienić, a ja chcę mieć tam wstęp i dobre stosunki, by móc pomagać najgorszym biedakom. Quote
Karro Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 To może próbować jednak z tymi deklaracjami? Wiktor bardzo fajny pomysł na imię :) Quote
Szarotka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 To trzeba by watek zaczac rozsylac i blagac o pomoc. Quote
Cromikowa Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Toyota, nie mogę napisać do Ciebie PW bo masz zapchaną skrzynkę - proszę wyślij mi na PW swój numer telefonu Quote
kkasiiiar Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Asiu skontaktuj sie ze mna bedziesz mogla , probowalam sie do Ciebie dodzwonic ;) Moge wiasc go na tymczas jesli nie bedzie przeszkadzalo to ze bedzie w kojcu caly czas ( oczywiscie ze spacerem wieczorem) niestety po Graficie moj TZ juz sie nie zgodzi na psa caly czas w ogrodzie bo jest na etapie sadzenia trawy ;) Quote
akrim Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 cudnie kkassir , bo rozpoczęłam juz poszukiwania hotelu , ale...kicha w okolicy toyota ze mna tez sie skontaktuj tj. daj cromikowej swoj tel, a ja zadzwonię Quote
Cromikowa Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Dzięki Toyota, dotarło do mnie PW :) odpisuję tutaj, bo skrzynkę nadal masz zapchaną ;) Quote
toyota Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Dziewczyny, ja miśka nie przewiozę do Kasi, mam mały osobowy samochód. Jak jechał do weta to zrobił w aucie siusiu i kupkę, a jechał 20 minut. Naprawdę nie chciałabym jednak usyfić sobie całkiem samochodu. Mogę kogoś załatwić do przewozu, ale trzeba bulić za paliwo. Quote
toyota Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Szarotka napisał(a):A ile ??.......... W obie strony jest ok. 70 km, zależy ile pali, muszę zapytać. Quote
toyota Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Na razie muszę zawieźć w niedzielę innego pogryzionego psiaka ze schronu do DT do Mławy. Przy okazji prawdopodobnie wezmę jeszcze inną psinkę do DS w Olsztynie (ten sam kierunek), jesli wizyta PA wypadnie pomyślnie. Jutro jadę w sprawie Saby do jakiejś wsi, bo DS prawdopodobnie oddał ją do schroniska. Dziewczyny, które ją wyadoptowały mieszkają 400 km od DS. Trzeba ustalić czy Saba tam jest, bo DS przez telefon mówi raz tak raz inaczej. Także ten weekend mam zajęty, następnie będę organizowała transport podhalana, bo muszę przeciez jechać razem z nim, kierowca sam nie pojedzie. Quote
akrim Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 dzięki serdeczne toyota:loveu: i kkasiiar:loveu: i dzięki za pierwszą wpłatę na bidę- xidna :loveu::modla: - mamy na transport i na jedzonko i na weta pewnie też wystarczy ...chociaż tu nie byłabym taką optymistką, no ale...zobaczymy ps. co z tym imieniem? ps.2 - kkasiiar nie dałam rady dziś dopaść skanera:shake: wyślę w poniedziałek Quote
toyota Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Ja bym decyzję pozostawiła kkasiiiar skoro u niej ma być pies, ale mi się spodobało od razu to pierwsze- Baster. Quote
Karro Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 To może kkasiiiar niech zdecyduje, które imię dla tego chłopaka? :) Quote
schroniskowiec Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Pozdrowienia dla Wiktora/Bastera, oby jak najszybciej znalazł się transport. Quote
Recommended Posts