Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak juz informowałam Toyote , dostałam skierownie do szpitala , nie jestem w stanie na dzien dzisiejszy odp kiedy z niego wyjde, napewno dam znac toyocie ale mysle ze wstepnie na przyszly weekend mozemy sie umowic na przyjazd Wiktora/Bastera- przykro mi.

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tym się nie przejmuj, to nam jest przykro, że masz kłopoty ze zdrowiem.

Podhalana przygotowali już do adopcji (zaczipowali i zaszczepili), na pewno go nie ubiją.

Posted

toyota napisał(a):
Tym się nie przejmuj, to nam jest przykro, że masz kłopoty ze zdrowiem.

Podhalana przygotowali już do adopcji (zaczipowali i zaszczepili), na pewno go nie ubiją.

O to swietnie, a co z jego uszami ???

Posted

Bardzo mi przykro ale nie bede mogla wziasc Wikrora na DT , po operacji musze przez 2 mies. sie oszczedzac a z roczna Coreczka to jest niestety ciezkie wiec zostaje mi tylko wyjazd do Rodziców, tym sposobem z WIELKIM zalem ale musze odmowic , bardzo zaluje ze sie tak los potoczyl i nie bede mogla pomoc w tej sprawie , przepraszam Was ze tak pozno informuje i ze tydzien został "stracony" i nic sie nie dzialo w sprawie Wiktora, probowalam rozmawiac z moim TZ ale on sie nie podejmie opieki nad psem , wraca pozno z pracy i ma jeszcze swoje inne zajecia. Naprawde bardzo mi przykro.

Posted

O!? A gdzie pisalaś? Tu czy na ich stronie?
U nich czasem trwa, bo muszą ustalić czy mają gdzie psa wziąć i czy maja dośc środków... No, ale mogliby choć odpisać... bo nie wiadomo, co myśleć...

Posted

Korzystając z przerwy w meczu:trzymam dla niego te pieniądze na start.Myślałam, żeby te 400 zł pozostałe po składce dla Abiego podzielić między dwa psy, ale może warto się zastanowić nad jakimś hotelikiem dla Wiktora Bastera.Dostałby te 400 na start+trzeba by było zebrać deklaracje.
Może dziewczyny z Bono mają kontakt z jakimś sensownym hotelikiem.Niestety po starsze wiekiem podhalany nie ustawiają się w schroniskach kolejki chętnych do adopcji...
Jak myślicie, może warto spróbować z deklaracjami?