Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grażynko, a na jaki okres czasu starczy dla Kasi karma, którą dostała z hotelu? I ile ona w ogóle je w skali miesiąca, jaki to koszt? Pytam, bo mam w domu małego teriera westa, i nie bardzo się orientuję. I jak wygląda sytuacja Kasi?

Wiele tu pytań z mojej strony, ale martwię się jak to będzie w przyszłości, i czy jeśli oddamy pieniądze zbierane dla Kasi na hotel, a teraz na jedzenie - za dojazd Pauliny po Kasię, to co Kasi zostanie na później i na ile to co zostanie starczy?

Posted

[quote name='MALWA']Grażynko, a na jaki okres czasu starczy dla Kasi karma, którą dostała z hotelu? I ile ona w ogóle je w skali miesiąca, jaki to koszt? Pytam, bo mam w domu małego teriera westa, i nie bardzo się orientuję. I jak wygląda sytuacja Kasi?

Wiele tu pytań z mojej strony, ale martwię się jak to będzie w przyszłości, i czy jeśli oddamy pieniądze zbierane dla Kasi na hotel, a teraz na jedzenie - za dojazd Pauliny po Kasię, to co Kasi zostanie na później i na ile to co zostanie starczy?[/QUOTE]
Kasia dostała 4 worki po 15 kg ,więc jest to 60 kg.Licząc że taki psiak zje jakieś 40 -50 dkg dziennie to powinno wystarczyc na 120 dni .Na pewno nowa rodzina w przyszłości zapewni Kasi jedzenie.Jeśli spłyną jeszcze deklaracje za styczeń to Kasia będzie miała grosik na zaś.

Posted

[quote name='baster i lusi']Kasia dostała 4 worki po 15 kg ,więc jest to 60 kg.Licząc że taki psiak zje jakieś 40 -50 dkg dziennie to powinno wystarczyc na 120 dni .Na pewno nowa rodzina w przyszłości zapewni Kasi jedzenie.Jeśli spłyną jeszcze deklaracje za styczeń to Kasia będzie miała grosik na zaś.[/QUOTE]

To karma powinna starczeć do końca marca. Kasi zostanie stówka, plus deklaracje, to faktycznie będzie miała jeszcze "swoje pieniądze".

Posted

Pieniążki doszły dziękuje ;) Kasia na pewno tam już zostanie więc nie ma co się martwić ....mało szczeka już , dziś spokałam dziewczyne w sklepie i z nią rozmawiałam...A wczoraj córa była z naszym psem na mieście i spotkałała Kasie ale Kasia na naszą warczała więc za dużo nie pogadały sobie.

Posted

[quote name='paulina02']Pieniążki doszły dziękuje ;) Kasia na pewno tam już zostanie więc nie ma co się martwić ....mało szczeka już , dziś spokałam dziewczyne w sklepie i z nią rozmawiałam...A wczoraj córa była z naszym psem na mieście i spotkałała Kasie ale Kasia na naszą warczała więc za dużo nie pogadały sobie.[/QUOTE]

Widać, że Kasia przyzwyczaja się do swoich......

Deklarację za styczeń postaaram się przelać jeszcze dzisiaj.

Posted

Ładnie dziewczynka wygląda. Już trochę chyba wyluzowana. Czy nie można byłoby w związku z tym zmienić tytuł tego wątku?
A tak w ogóle to ZDROWYCH , SPOKOJNYCH śWIĄT