Panna Marple Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Właśnie, jak się Kasiula sprawuje? I czy domek daje radę z tą krzykaczką:evil_lol:? Quote
baster i lusi Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Lidka co u Kasi?Czy już jest dobrze bo jeśli tak to prosiłabym o zmierzenie Kasi by zamówić jej obrożę i szelki. Quote
paulina02 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Kasia coraz lepiej , jeszcze szczeka i uparta ...ale nie jest gorzej...Bardzo lubi spacery ;) Quote
MALWA Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='paulina02']Kasia coraz lepiej , jeszcze szczeka i uparta ...ale nie jest gorzej...Bardzo lubi spacery ;)[/QUOTE] A mozna coś wiecej? Quote
paulina02 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Z Kasią chodzą co dzień na spacery na miasto , rzucają jej piłke na podwórku lubi się bawić ....I Kasia teraz troche wyluzowała więcej śpi , ale wciaż lubi sobie poszczekać .Ale mówią że widać że wszytsko zmierza ku dobremu .Oni sa młodzi cierpliwi i się w Kasieńce zakochali , szukali w internecie ile amstafy żyją i mówią mi o jeszcze długo będziemy razem ;) Quote
MALWA Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='paulina02']Z Kasią chodzą co dzień na spacery na miasto , rzucają jej piłke na podwórku lubi się bawić ....I Kasia teraz troche wyluzowała więcej śpi , ale wciaż lubi sobie poszczekać .Ale mówią że widać że wszytsko zmierza ku dobremu .Oni sa młodzi cierpliwi i się w Kasieńce zakochali , szukali w internecie ile amstafy żyją i mówią mi o jeszcze długo będziemy razem ;)[/QUOTE] Miło poczytać taką relację! Najważniejsze, ze Kaśka trochę odpuściła, ale to tez pewnie dlatego, ze poczuła, ze to miejsce, w którym sie znalazła to jej dom, a młodzi, to jej ludzie. Quote
paulina02 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Kasia chodzi na spcery co dzień i wymęczona piłką na dworze ..Zaczyna dużo spać ;) Quote
MALWA Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='paulina02']Kasia chodzi na spcery co dzień i wymęczona piłką na dworze ..Zaczyna dużo spać ;)[/QUOTE] Pewnie i pogoda ma wpływ na jej spanie..... Quote
MALWA Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Zagladam do Kasi....................... Quote
baster i lusi Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='baster i lusi']Lidka prosiłabym o zmierzenie Kasi by zamówić jej obrożę i szelki.[/QUOTE] Czy Kasia zmierzona? Quote
Maciek777 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='fioneczka']w hotelu nie szczekała ? nie wiedziałyście że jest problem polegający na tym ze jest głośna ?.[/QUOTE] W hotelu była cicha. Nie szczekała na wiatr. Miała takie momenty, że szczekała wracając ze spaceru (właśnie tylko przez chwilę i tylko w drodze powrotnej) i jak się czasem stało przy niej i nie zwracało na nią uwagi. Moim zdaniem ona właśnie chce zwrócić na siebie uwagę i czegoś się domaga bo na agresję mi to nie wyglądało. Byle tylko jej nie ulegać bo już zawsze będzie szczekać:) Ogólnie to jakiś czas mnie nie było, a tu takie wieści!:) Życzę Kasi powodzenia...i wyciszenia;) Quote
paulina02 Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Witam u Kasi dobrze wymiary to szyja 47cm....., klatka 82cm ,,, Quote
Panna Marple Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='paulina02']Witam u Kasi dobrze wymiary to szyja 47cm....., klatka 82cm ,,,[/QUOTE] Pudzian by się nie powstydził takich wymiarów:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='paulina02']Z Kasią chodzą co dzień na spacery na miasto , rzucają jej piłke na podwórku lubi się bawić ....I Kasia teraz troche wyluzowała więcej śpi , ale wciaż lubi sobie poszczekać .Ale mówią że widać że wszytsko zmierza ku dobremu .Oni sa młodzi cierpliwi i się w Kasieńce zakochali , szukali w internecie ile amstafy żyją i mówią mi o jeszcze długo będziemy razem ;)[/QUOTE] i tej wersji się trzymajmy ;) Quote
fioneczka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 dziś zamówię szekli, obrożę, smycz i linkę tak jak było to wcześniej ustalone - już rozmawiałam z Grażynką Quote
fioneczka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 zamówione i zapłacone 160 zł Zamówione produkty Nazwa Ilość Cena Wartość Smycz linowa "BAD DOG" Rozmiar: Standard 1,00 39,00 zł 39,00 zł Szelki "BAD DOG JUNIOR" Rozmiar: L 1,00 39,00 zł 39,00 zł Smycz treningowa "BAD DOG"- 20m Rozmiar: Standard 1,00 41,08 zł 41,08 zł Obroża kenelowa "STRONG DOG" Rozmiar: L 1,00 25,00 zł 25,00 zł Razem 144,08 zł Kosz dostawy 16,00 zł Do zapłaty 160,08 zł Quote
fioneczka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 OK Grażynko Adres podałam do wysyłki ten z PW zamówiłam inną smycz ciemnozieloną linową (taśma będzie się wpijać w rękę jak laska ciągnie) obroża w takim ukł też ciemnozielona szelki i taśma 20 m czarne Quote
Nadziejka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 :buzi::iloveyou:Kasienko cudna - sciskamy caluni czas za ciebie Quote
paulina02 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Dziewczyny dziekuje bardzo za zamówienie Kasia bedzie miała zrobione zdjęcie w tych nowościach :multi:..A mam pytanie sory ale pożyczyłam na dojazd po Kasie moze ktoś mi coś dorzucić , bo to był kawał drogi i muszę już kase oddać :oops::oops: .....Jesli ktoś może.:oops: Quote
baster i lusi Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='baster i lusi'] Chciałam jeszcze napisać ,że Kasia dostanie wyprawkę do nowego domu .Jest to prezent od Bożenki (Aida).Dostanie szelki ,smycz ,linkę i jeszcze zobaczymy co tam jeszcze.Nasza Kasiula pójdzie do domku jak królewna zaopatrzona w super rzeczy. Za prezenty zapłaciła Bożenka (Aida) dziękujemy. [quote name='arim']Chciałam na początek dać 20zl na transport-więc w razie czego piszcie na pw czy wysłałaś pw? [quote name='paulina02']Dziewczyny dziekuje bardzo za zamówienie Kasia bedzie miała zrobione zdjęcie w tych nowościach :multi:..A mam pytanie sory ale pożyczyłam na dojazd po Kasie moze ktoś mi coś dorzucić , bo to był kawał drogi i muszę już kase oddać :oops::oops: .....Jesli ktoś może.:oops: Rozliczenie finansów Kasi.Całość na pierwszej stronie w drugim poście. + 534 zł opłata za hotel - 420 zł 03.12. --------------------------------------------- +114 zł wpłata od Nikuś -15 zł 10.12. moca35 10 zł 11.12. z bazarku od Bela51 126,60 11.12. ==================== + 265,60 Zwrot za koszty hotelowania w karmie 4 worki. Z tego co wiem koszt podróży wyniósł 220 zł.Mamy zadeklarowane 20 zł tylko trzeba wysłać pw z kontem.Lidka od siebie zadeklarowała 50 zł .Teraz mam pytanie do deklarowiczów i daroczyńców czy mogę z Puli Kasi przelać 150 zł. Quote
Nikus Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ja się zgadzam jak najbardziej....Kasia póki co ma co jeść a transport trzeba rozliczyć:) Quote
Recommended Posts