Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulina02 napisał(a):
Kasia mało szczeka już ale pojawił się nowy problem bo dziewczyna bardzo chrapie :lol:

Lidka to przyprawisz mnie o zawał serca.Bo jak przeczytałam problem to mi serce do gardła skoczyło.Ja już mogę powiedzieć jakie jeszcze problemy się pojawią oprócz chrapania : rozpychanie w łóżku.żebranie.maślane oczka jak będzie chciała coś wysępić no i obrażanie.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Lidka to przyprawisz mnie o zawał serca.Bo jak przeczytałam problem to mi serce do gardła skoczyło.Ja już mogę powiedzieć jakie jeszcze problemy się pojawią oprócz chrapania : rozpychanie w łóżku.żebranie.maślane oczka jak będzie chciała coś wysępić no i obrażanie.

Takie problemy ma chyba każdy pies.
Mój ma jeszcze dendencje do ignorancji, i jak tylko się obrazi, to całkowicie ignoruje najbliższych......

A co do samej Kasi, to myślę, ze ona chce być w centrum zainteresowania, i teraz, kiedy ma już swoich ludzi nie pozwoli, by choc na chwilę o niej zapomnieli.

Posted

Aluś ale ja się do chrapania moich przyzwyczaiłam :lol:,bardziej drażni mnie chrapanie TZ.:mad:ale co zrobić ja już po menopauzie.:diabloti:

:roflt: :roflt:

Posted

Aluś ale ja się do chrapania moich przyzwyczaiłam :lol:,bardziej drażni mnie chrapanie TZ.:mad:ale co zrobić ja już po menopauzie.:diabloti:
A ja sama chrapię czasami:diabloti:. Chrapanie moich psiaków uwielbiam (z wyjątkiem chrapania buldoga francuskiego mojego brata:diabloti:), a chrapanie TŻ skutecznie eliminuję chamskim szturchnięciem:evil_lol:

Posted

Jak umarł Harley to ja w nocy nasłuchiwałam , bo bąkersiki chrapią mocno , inaczej ....i tego hałasu mi brakowało i spać nie mogłam :( ...Ozzy to czasem tylko jedzie jak stary i czasem nosem zaciągnie :lol:

Posted

;) u mnie też chrapia a zwłaszcza po długim spacerze i jeden kot tak chrapie że u mnie TŻ to przy nim pestka .Mi to nie przeszkadza a Kasia no cóż Kasia ma swój tapczan sama go sobie wybrała a jak chrapie to reszta się z niej śmieje ...Jak śpi to tak się wtula jak widać na zdjęciu , jest dobrze :multi:

Posted

MALWA napisał(a):
Zaglądam..............co u Kasi? Czy nadal wszystko ok?

Lidka - czy pies zostaje w swojej rodzinie już na zawsze ?

Lidka napisz jak się sprawy mają.

natie napisał(a):
są jakieś nowe zdjęcia Kasi w domku?:)

Prosimy .Też bym chciała Kasię zobaczyć.

Posted (edited)

FINANSE KASI.(całość na pierwszej stronie w poście drugim)Myślę ,że na deklaracjach w styczniu skończymy.Mamy trochę kasy by wspomagać Kasię w karmę.

+ 115,60 zł.

STYCZEŃ 2013

baster i lusi 20 zł wpłynęło 20 zł 03.01.
Alab108 20 zł wpłynęło 20 zł 03.01;
Malwa 10 zł wpłynęło 10 zł 20.12.
Nikus 15 zł wpłynęło 15 zł
Natie 10 zł wpłynęło 10 zł
Marr 50 zł wpłynęło brak wpłaty za pażdziernik i listopad.
Moca35 10 zł wpłynęło 10 zł
Panna Marple 20 zł wpłynęło 120 zł (od stycznia do czerwca) 31.12.
Córcia Alab + 20 zł [B]03.01.
[B][B]================================================== ===
Stan konta na 04.01.
+ 305,60

Edited by baster i lusi
Posted

[quote name='Panna Marple']Poszła moja deklaracja stała dla kachny za 6 miesięcy (do czerwca)
Cioteczko kochana ponieważ Kasia zostaje w domku i kończymy na deklaracjach styczniowych to mam pytanie.Czy kasa ma zostać u Kasi czy też mam przelać nadwyżkę na Twoje konto czy przekażesz to na innego psiaka w potrzebie.

[quote name='natie']zaraz zrobię przelew :)
dziękuję.

Cioteczki mam prośbę czy ktoś zechciałby swoją deklarację od lutego przekazać na Kostka psiaka który siedzi w hotelu i nie ma szczęścia do adopcji a brakuje mu deklaracji.Ja swoją od lutego przekażę na Kostka. Zaglądnijcie choć do biedaka.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/124369-Kostek-%C5%82agodny-Mix-ASTa-w-Psim-Aniele-Szukamy-domu%21