Gusiaczek Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 U nas też tylko uchylamy, na balkonie jest pod kontrolą Mam nadzieję, że to był incydent - chciała w słoneczku poleżeć Nigdy się nie "wykazywała" Quote
Gusiaczek Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Jutro mija dwa lata od dnia, w którym po raz pierwszy jechałam windą na, jak się okazało, NASZE VII piętro :) Pozdrawiamy serdecznie Ovo z Resztą Quote
Mattilu Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Ovo kochana, majowa panienko, pozwol ze Ci przesle urodzinowe buziaki z tej okazji, bo gdy trafilas do Gusiakowego Domeczku to jak bys sie drugi raz urodzila! Wszystkiego najlepszego :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:szorpaty pysiu:) Quote
Gusiaczek Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Dziękuję Kochana z całego serca :) Pozdrowionka :) Quote
Nutusia Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Przyłączam się do życzeń - kolejnych szczęśliwych wspólnych lat na VII piętrze :) Quote
Gusiaczek Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Dziękuję :) mam nadzieję, że jednak doczekam gusiakowej emerytury na parterze w Bieszczadach ;) Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 [quote name='inka33']Pozdrawiam z VIII-ego. ;)[/QUOTE] heheheheh im wyżej tym lepiej ;) Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 Dzisiaj Ovo okazała terieriowatą naturę ... rzuciła się z paszczą na onkowatą sunię, która napastowała ją zabawowo. Cóż, Ovka jest otwarta na inne psiaki, ale niech będą z daleka. Zupełnie towarzystwo ogoniastych jej nie interere. Sama nie atakuje, omija stada zabawowe i nie chce, by ktokolwiek wkraczał w jej rejony z góry upatrzone. Byłam zaskoczona jej agresją, ale teraz już wiem, po przemyśleniach i analityce sytuacji, że Ovka jest coraz bardziej podobna do mnie - bawimy się tylko z tymi, z którymi nam po drodze :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='Gusiaczek']Dzisiaj Ovo okazała terieriowatą naturę ... rzuciła się z paszczą na onkowatą sunię, która napastowała ją zabawowo. Cóż, Ovka jest otwarta na inne psiaki, ale niech będą z daleka. Zupełnie towarzystwo ogoniastych jej nie interere. Sama nie atakuje, omija stada zabawowe i nie chce, by ktokolwiek wkraczał w jej rejony z góry upatrzone. Byłam zaskoczona jej agresją, ale teraz już wiem, po przemyśleniach i analityce sytuacji, że Ovka jest coraz bardziej podobna do mnie - [COLOR=#0000ff][SIZE=4][B]bawimy się tylko z tymi, z którymi nam po drodze[/B][/SIZE] :evil_lol:[/QUOTE] [/COLOR] i tego się trzymajmy, tez tak mam :) No ale terier z niej wychodzi to fakt. Quote
Gusiaczek Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='Mattilu']W łowiectwie takie coś to SELEKCJA ;-)[/QUOTE] tak wiem, jako córka myśliwego ;) [quote name='Isadora7'][/COLOR] i tego się trzymajmy, tez tak mam :) No ale terier z niej wychodzi to fakt.[/QUOTE] Trzymam się tego od lat i jak do tej pory nie żałuję ;) Pan leśniczy w Zwierzyńcu od razu poznał się na Ovce bardzo chciał ją przygarnąć, bo "w mieście taki talent się marnuje" :) Quote
Isadora7 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ostatnio na wydarzeniu naszego kajtka - łowcy kaczek pewna pani z pretensjami była że marnujemy psa bo nie chcemy dać go do mysliwego a on ma takie talenty. Ja tez mam dużo talentów z których nikt nie korzysta:grin::grin::grin::grin: Quote
Nutusia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Terier... a miał być jamnik! Mój błąd, mój błąd ;) Quote
inka33 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='Gusiaczek']Dzisiaj Ovo okazała terieriowatą naturę ... rzuciła się z paszczą na onkowatą sunię, która napastowała ją zabawowo. Cóż, Ovka jest otwarta na inne psiaki, ale niech będą z daleka. Zupełnie towarzystwo ogoniastych jej nie interere. Sama nie atakuje, omija stada zabawowe i nie chce, by ktokolwiek wkraczał w jej rejony z góry upatrzone. Byłam zaskoczona jej agresją, ale teraz już wiem, po przemyśleniach i analityce sytuacji, że Ovka jest coraz bardziej podobna do mnie - bawimy się tylko z tymi, z którymi nam po drodze :evil_lol:[/QUOTE] Jak bym skądś... gdzieś takie coś już... :D Bombowo, nie? ;) Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Nooooooooooooo, dobrze że krew się nie polała Quote
Mattilu Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='Gusiaczek']Nooooooooooooo, dobrze że krew się nie polała[/QUOTE] jak się krew nie leje, to zawsze dobrze. A jakaś nowa rozróba była? Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 [quote name='Mattilu']jak się krew nie leje, to zawsze dobrze. A jakaś nowa rozróba była?[/QUOTE] Nie było Ovo nie jest napastliwa, ale, jak już pisałam, nie lubi wkraczania w jej rejony, zabawkę zawsze oddaje agresorom, ale wszystko ma swoje granice - "gdy nie mam ochoty na zabawę, to spadać! już!" nie lubi dominacji, nie lubi tego, czego i ja nie lubię, dlatego ją rozumiem i wcale żalu nie mam za brak przytulania na przykład :evil_lol: Dobrałyśmy się, jak "w końcu maku" (cytata z Siwego) też mam naturę teriera ! :evil_lol: Quote
anica Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ... nadrobiłam zaległości:lol:... uśmiałam się po pachy :D ...i jeszcze tylko proszę ,przyjmij Ovuś od nas z pierwszego:) spóźnione ale szczere, życzenia kolejnych długich lat w Gusiaczkowie:bday: Quote
Hope2 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ovunia-szybciutko mi tu pisz co Ci wetka powie jutro...tzn-jutro szybciutko pisz ;) Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='anica']... nadrobiłam zaległości:lol:... uśmiałam się po pachy :D ...i jeszcze tylko proszę ,przyjmij Ovuś od nas z pierwszego:) spóźnione ale szczere, życzenia kolejnych długich lat w Gusiaczkowie:bday:[/QUOTE] Dziękujemy:) [quote name='Hope2']Ovunia-szybciutko mi tu pisz co Ci wetka powie jutro...tzn-jutro szybciutko pisz ;)[/QUOTE] napiszę, ale wybieramy się dopiero wieczorem ze względu na upał Quote
anica Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Łykendowo zaglądam z serdecznościami :)... i pytam co wetka powiedziała, szybciutko;) Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 [quote name='anica']Łykendowo zaglądam z serdecznościami :)... i pytam co wetka powiedziała, szybciutko;)[/QUOTE] na razie wizyta odłożona na przyszły tydzień wcześniej kolejne badanie moczu i zobaczymy czy kryształki nadal są jeśli tak, to zapadnie decyzja w jakim kierunku badania robić waga w normie (spanikowałam;)), ale wczoraj, niestety, znów była kałuża na posłanku (po powrocie ze spaceru) - być może jest to na tle nerwowym Quote
anica Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Ovuś, nie choruj! .. nie stresuj się maleńka! masz Gusiaczka!... i nas :) Quote
Recommended Posts