Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']......on chyba umiera....[/quote]
A co ja mam w podpisie! Umiera, dlatego bołabym się go dać na DT, bo jak komuś tam...:( Najlepszy był był hotel. Nie wiem, nie mogłabym nikogo nim obciążyć...

Posted

A w hotelu przynajmniej by go dobry wet przebadal! Może on jest na coś chory, o czym w schronisku nie wiedzą - jakaś babeszjoza (podobno ostatnio prawie epidemia babeszjozy panuje!). Może dałoby się go solidniej podleczyć! :-(

Posted

[quote name='AMIGA'][B]Weszko, [/B]a jak tymczas nie wypali, to moze jednak go wziac do hoteliku??? Wszystko jest przecież lepsze od azylu!!![/QUOTE]
Zobaczymy. Jak nie wypali to będzie w hoteliku.

Posted

nie wiem co będzie, dzisiaj postaram sie pojechac do schroniska i zobaczyc sytuacje, wszystkim powinno zależęć na wydaniu jak największej liczby zwierząt z hotelu bo nie ma gdzie dac następnych, do tego zbliża sie taki okres - kiedy pan tomek muszi zarobic na swoje utrzymnanie a weekend majowy to taki właśnie czas...

Posted

dokładnie nie dośc ze hotel na łuzyckiej robi wrażenie nienajlepsze, to ejszcze rozkładanie psów w tyle miejsc, nie wime jak to wszystko ogarniemy, skoro w wieliczce 5 psów pokrojonych będzie od dzisiaj...
samo wsadzenie psów do hotelu nie załatwia sprawy...