Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super że Miśtek już w hotelu!!! :lol:
Przed chwilą rozmawiałam z ową sympatyczną Panią która kibicuje Miśtkowi i zagląda tutaj na wątek. Pani wesprze finansowo Miśtka. Bardzo dziękujemy :loveu:
Dla Pani i innych osób chcących pomóc podaję dane do dokonywania wpłat:

nr konta 78213000042001038801430001
ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA
w tytule wpłaty proszę koniecznie wpisać: MIŚTEK KRK

Posted

black_sheep napisał(a):
No ja tak napisałam na moim bazarku "Mistek z Krakowa"
Przypominam, że Miśtek nie jest staruszkiem... najprawdopodobniej...

kurcze,wlasnie chyba jest...w ksiazeczce ma powyzej 10 lat i wet tez mowil ze ma kilkanascie....ale zrobimy z niego mlodzika:)

Posted

to niech się kurde zdecydują....:angryy: w kompie było, że ma 7.....teraz żę kilkanaście....czy oni wogólen sprawdzaja ten wiek psiaka, czy tak na "pałę" wpisują :mad:

Posted

z Mistkiem w porzadku,nato miast Zeus byl dzis na kroplowce,zaziebil sie staruszek:( od jutra Aga G zalatwila mu ze bedzie pare dni w lecznicy:loveu:Aga zalozy mu osobny watek..;)

Posted

dobre pare dni te,u poprosilam Green o zalozenie skarpety na Mistka,na pewno aktywizuje sie przy pierwszej wplacie,o ktore bardzo prosimy...no bo psiaki juz w hoteliku to i oplacic bedziemy musialy;)i na lekarzy miec...

Posted

AniaB napisał(a):
widziałysmy miśtka i zeuska wczoraj w hoteliku.. - w ciagu dnia fajnie świeciło śłoneczko wiec sie wygrzewały :loveu:

my też widziałysmy wczoraj, ale już bez słoneczka... wieczorem... zmarzniete dwa chore, stare psy... dobrze, ze już są w wew boksach... smuteczki z nich są straszne :-( chociaz Zeusek się cieszy jak go popukamy w plecy, bo przeciez Nas nie widzi i nie słyszy, ze nadchodzimy...i wtedy ładuje Nam łapy na kolana, tylne niestety odmawiaja posłuszeństwa i się przewraca, wyciera nos w sweter i sie tuli... taka bida straszna... jak AgaG mu załozy watek to zobaczycie sami... a Miśtek... to jest pies z charakterem :cool3:

Posted

to dobrze, ze są juz w wewnętrznych boksach, bo jednak jeszcze noc ma byc chłodna..a skoro zeus sie przeziebił to musi byc w cieple..
biedne psiaki:-( :-(
miśtek nie wyglądał mi na takiego aktywnego - ja go widziałam jeszcze w schronisku - ledwie chodził..:-(

Posted

[quote name='black_sheep']Hym ale chyba nie jest groźny? Bo to dosyć istotne..
nie no groźny nie jest... ale tak patrzy spode łba... i nie wiesz czy się cieszy, ze Cie widzi, czy Cię widzi... w sumie to tez jest istotne, bo jakies takie mętne ma te ślepka...

AniuB... wiesz jak się go widzi samego to bida straszna, ale tak porównując z Zeusem... to nie ma porównania :eviltong:

Posted

niestety Zeusek byl juz chorutki w schronisku i byl juz po jednej serii antybiotyku. Miejmy nadzieje, ze to tylko zapalenie gornych drog oddechowych...Cale szczescie AgaG zalatwila mu od jutra 24 -godz. pobyt w lecznicy i nie bedzie musial codziennie na kroplowki "tluc" sie samochodem. Mistek dostal dzis lek uodparniajacy (ktory bedzie bral przez kilka dni), wiec miejmy nadzieje, ze z nim bedzie wszystko w porzadku.
Pomimo przepelnienie w hotelu psiaki wczesniej trafily do boksu wewnetrznego niz bylo to ustalone, bo tak jak napisala Jagienka te dwa staruszki nie mogly zostac na polku. Pan Tomek powiedzial, ze jestesmy upiewdliwe do bolu;)

Black_sheep kupilysmy juz wczoraj staruszka witaminy, wiec to nie jest takie pilne;)

I najwazniejsza rzecz:) pani Lucynka kolejny raz zadeklarowala swoja pomoc finansowa za co serdecznie dziekujemy:Rose: :Rose: :Rose: