Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_sheep napisał(a):
Napewno?:( Biedaczek. A stałam tam tak długo, zaglądałam, i wracałam się, i nie wiedziałam:(

Napewno bo był na spacerze dzisiaj z Pania Małgosią :-) i wyciagała go z A1 :cool3:

Posted

i jak taki śliczniak się czuje? Ile on ma latek, bo chyba przeoczyłam na wątku wcześniej?

maly off ale to już mnie od dłuzszego czasu nachodzi: zazdroszcze wam takiej organizacji dziewczyny, tylu osób, tyle życzliwych ludzi w schronie... gratuluję miastu Kraków, ukłony ...

Posted

Aggie napisał(a):

maly off ale to już mnie od dłuzszego czasu nachodzi: zazdroszcze wam takiej organizacji dziewczyny, tylu osób, tyle życzliwych ludzi w schronie...

Dokładnie to samo kiedyś pisałam.. Zazdroszczę...

Przy okazji podnoszę psiurka do góry..

Posted

black_sheep napisał(a):
Skąd wiesz? Mi tak powiedzieli, tak mają w kompie, więc pewnie tak go ocenił wet:(

owieczko takie ich ocenianie to jest troszke o tyłek rozbić....oni oceniają wiek po kamieniu nazębnym.....a to nigdy nie będzie zbyt miarodajne.....

Posted

AMIGA napisał(a):
Cisza, bo czekamy na odpowiedź od kogoś, kto bywa w schronisku, czy Miśtek jest w szpitalu i co z nim się dzieje?????

Mistek nie jest w szpitalu, jest w boksie dla dziadków, w A1, lezy na palecie i sie nie rusza, jest w tragicznym stanie psychicznym...