karusiap Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 irenaka napisał(a):Czy ktoś na tym wątku, może poiformować "reszę świata" co dzieje się z kasą dla tego psa? do wczoraj nie wyjasniona byla sprawa tej pomysli wiec nikt nie wiedzial,ze jest jakakowliek kasa,zatem zapewne nic sie z nia nie dzialo...lezy sobie na koncie AFN weszko chyba nie doszly jeszcze pieniadze od tej Pani.. Quote
solito Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cieszę się, że Misteczek czuje się już lepiej!:lol: Quote
black sheep Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Aukcje z bannerkami przeniosłam tutaj, podbijanie mile widziane! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5304361 Quote
irenaka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Przepraszam, jeżeli ktoś na tym wątku poczuł się urażony moim wpisem w sprawie kasy. Uważałam, że powinnam to zrobić ponieważ Miśtek w tej chwili nie miał kasy na hotelik i dalsze leczenie. Ponieważ uważałam, że nie można obarczać hotelu kosztami jego utrzymania, postanowiłam interweniować. W momencie zabierania Mistka do hotelu właciłam dla niego 300.00, a w tej chwili ponieważ nie było żadnych wpłat z AFN, postanowiłam, że pieniądze które mam na inne psy (1000), przeznaczę na pożyczkę do Miśtka. Mam nadzieję, że zrozumiecie tą sytuację. W tej chwili, po wpisie Kiwi jest już jasne jaką kasą dysponuje Miśtek. Skontaktuję się z AFN w sprawie przekazania ich do hotelu. Quote
weszka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wczoraj rozmawiałam z Panią Moniką z Wadowic - wspaniałą sponsorką Miśtka, która wpłacała 500 zł. Wyjaśniła już z Green że te 500 zł które było z przekręconym tytułem wpłaty misiek krk to ma być na Miśtka. Teraz więc już chyba wszystko jasne - te 460 zł to właśnie pieniadze od p. Moniki po potrąceniu 40 zł kosztów adm. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mistus bedzie w dzienniku ,sa przed nim dwa psiaki ,a potem on,moze znajdzie domek. Quote
solito Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Mistus bedzie w dzienniku ,sa przed nim dwa psiaki ,a potem on,moze znajdzie domek. Trzymamy kciuki za niego! Quote
agusiazet Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 black_sheep napisał(a):Z mojego bazarku też miało wpłynąć 10 zł... Miśtuś wygląda lepiej, ale dalej to taka straszna bida:( Ja na pewno przelałam za banerek maksi z dopiskiem miśtek!!! Quote
amelka0 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Mistus bedzie w dzienniku ,sa przed nim dwa psiaki ,a potem on,moze znajdzie domek. No to mocno trzymamy,aby domeczek w końcu się znalazł,ten psiak naprawdę na niego zasługuje.Tylko dobry,czuły Pan,przywróci mu radość i nadzieję! Tylkow dobrym Domku odzyska chęć do życia. Quote
black sheep Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 agusiazet napisał(a):Ja na pewno przelałam za banerek maksi z dopiskiem miśtek!!! Taki ten nasz Miśteczek, nietypowe imię ma:) Ale jak jest skarpeta, to napewno wpłyneło, nie martw się agusiazet:) Quote
karusiap Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 najlepiej w tytule przelewu pisac najpeirw np Mistek krk a potem kto lub za co bo czasem urywa koncowki i wyjsc moze inne imie;) Quote
wtatara Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 trzymam kciuki za pieska. Na jakie konto można coś wpłacić Quote
black sheep Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Na konto AFN na pierwszej stronie jest napisane:) Quote
weszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A jak zdrowie Miśtka? Czy jemu coś dolega czy tylko starość? Co wyszło w wynikach badań? Bierze jakieś leki? Quote
Jagienka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 weszka napisał(a):A jak zdrowie Miśtka? Czy jemu coś dolega czy tylko starość? Co wyszło w wynikach badań? Bierze jakieś leki? Z tego co wiem to nie bierze leków, jest po prost niedożywiony i ma depresje... Quote
AMIGA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nadal biedak ma depresję? Mimo tego, że nie siedzi juz w schronisku???? :-( Quote
Jagienka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 AMIGA napisał(a):Nadal biedak ma depresję? Mimo tego, że nie siedzi juz w schronisku???? :-( Szczerze mówiąc Amiga nie widziałam go od przerwy majowej, od czasu przewiezienia go do Niepołomic, reszte swoich psów mamy w Wieliczce i nie jesteśmy w stanie kursować tutaj i tam, bo nie dysponujemy samochodem i podróż do Wieliczki zajmuje Nam 5 godzin. Teraz na info o Miśtku możemy liczyć od Foksi i iranaki... On żywo reagował tylko na panią Małgosię, a na Nas... hmmm nie bardzo... Quote
weszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wierzę że w nowym miejscu, gdzie jest bezpieczny i zadbany odżyje. Skoro poza tym jest zdrowy. Quote
black sheep Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 To nie bierze żadnych witaminek? A chciałam mu kupić. Komu mam posłać, kto go odwiedza? Proszę adres na priwa! Quote
karusiap Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Bylysmy dzis u Mistka...Mistek ma mocznice i bierzez leki,witaminki tez...Mistek spaceruje zwawo po ogrodzie a potem sam wraca do boksu kiedy chdce...ma slaby apetyt ale to prawdopodobnie przez leki...ma wspaniala opieke...przydalaby mu sie kroplowka ale Mistek i igly to sie nie da tak;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jagienka napisał(a):Z tego co wiem to nie bierze leków, jest po prost niedożywiony i ma depresje... Leki bierze ,fakt jest niedozywiony ale to wynik zaniedbywania psiaka przez ostatnie lata ,odkąd jet w niepołomicach żadnej depresji nie ma .Jak pisala juz Karusia i ja tez ,Mistek chodzi po ogrodzie ,wychodzi z kojca kiedy chce i wchodzi kiedy chce ,głaskąc tez bez problemu sie daje. Mistek jest karmiony z reki i pani Bozenka bardzo sie przejmuje że je niewiele ,ale przeciez psiak który ma zasuszony żolądeczek nie zje duzo ,musi upłynac sporo czasu.;) Quote
Recommended Posts