Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irenaka napisał(a):
Czy ktoś na tym wątku, może poiformować "reszę świata" co dzieje się z kasą dla tego psa?

do wczoraj nie wyjasniona byla sprawa tej pomysli wiec nikt nie wiedzial,ze jest jakakowliek kasa,zatem zapewne nic sie z nia nie dzialo...lezy sobie na koncie AFN

weszko chyba nie doszly jeszcze pieniadze od tej Pani..

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, jeżeli ktoś na tym wątku poczuł się urażony moim wpisem w sprawie kasy. Uważałam, że powinnam to zrobić ponieważ Miśtek w tej chwili nie miał kasy na hotelik i dalsze leczenie. Ponieważ uważałam, że nie można obarczać hotelu kosztami jego utrzymania, postanowiłam interweniować. W momencie zabierania Mistka do hotelu właciłam dla niego 300.00, a w tej chwili ponieważ nie było żadnych wpłat z AFN, postanowiłam, że pieniądze które mam na inne psy (1000), przeznaczę na pożyczkę do Miśtka. Mam nadzieję, że zrozumiecie tą sytuację.
W tej chwili, po wpisie Kiwi jest już jasne jaką kasą dysponuje Miśtek.
Skontaktuję się z AFN w sprawie przekazania ich do hotelu.

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Panią Moniką z Wadowic - wspaniałą sponsorką Miśtka, która wpłacała 500 zł. Wyjaśniła już z Green że te 500 zł które było z przekręconym tytułem wpłaty misiek krk to ma być na Miśtka. Teraz więc już chyba wszystko jasne - te 460 zł to właśnie pieniadze od p. Moniki po potrąceniu 40 zł kosztów adm.

Posted

black_sheep napisał(a):
Z mojego bazarku też miało wpłynąć 10 zł...

Miśtuś wygląda lepiej, ale dalej to taka straszna bida:(

Ja na pewno przelałam za banerek maksi z dopiskiem miśtek!!!

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Mistus bedzie w dzienniku ,sa przed nim dwa psiaki ,a potem on,moze znajdzie domek.

No to mocno trzymamy,aby domeczek w końcu się znalazł,ten psiak naprawdę na niego zasługuje.Tylko dobry,czuły Pan,przywróci mu radość i nadzieję!
Tylkow dobrym Domku odzyska chęć do życia.

Posted

agusiazet napisał(a):
Ja na pewno przelałam za banerek maksi z dopiskiem miśtek!!!

Taki ten nasz Miśteczek, nietypowe imię ma:) Ale jak jest skarpeta, to napewno wpłyneło, nie martw się agusiazet:)

Posted

weszka napisał(a):
A jak zdrowie Miśtka? Czy jemu coś dolega czy tylko starość? Co wyszło w wynikach badań? Bierze jakieś leki?

Z tego co wiem to nie bierze leków, jest po prost niedożywiony i ma depresje...

Posted

AMIGA napisał(a):
Nadal biedak ma depresję? Mimo tego, że nie siedzi juz w schronisku???? :-(

Szczerze mówiąc Amiga nie widziałam go od przerwy majowej, od czasu przewiezienia go do Niepołomic, reszte swoich psów mamy w Wieliczce i nie jesteśmy w stanie kursować tutaj i tam, bo nie dysponujemy samochodem i podróż do Wieliczki zajmuje Nam 5 godzin.
Teraz na info o Miśtku możemy liczyć od Foksi i iranaki...
On żywo reagował tylko na panią Małgosię, a na Nas... hmmm nie bardzo...

Posted

Bylysmy dzis u Mistka...Mistek ma mocznice i bierzez leki,witaminki tez...Mistek spaceruje zwawo po ogrodzie a potem sam wraca do boksu kiedy chdce...ma slaby apetyt ale to prawdopodobnie przez leki...ma wspaniala opieke...przydalaby mu sie kroplowka ale Mistek i igly to sie nie da tak;)

Posted

Jagienka napisał(a):
Z tego co wiem to nie bierze leków, jest po prost niedożywiony i ma depresje...

Leki bierze ,fakt jest niedozywiony ale to wynik zaniedbywania psiaka przez ostatnie lata ,odkąd jet w niepołomicach żadnej depresji nie ma .Jak pisala juz Karusia i ja tez ,Mistek chodzi po ogrodzie ,wychodzi z kojca kiedy chce i wchodzi kiedy chce ,głaskąc tez bez problemu sie daje.
Mistek jest karmiony z reki i pani Bozenka bardzo sie przejmuje że je niewiele ,ale przeciez psiak który ma zasuszony żolądeczek nie zje duzo ,musi upłynac sporo czasu.;)