Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mistek został dziś przeniesiony do magazynu :) tam gdzie była Ikea z maluchami, teraz ma ciepełko i spokój.....noo prawie, bo on otwiera sobie klamkę i teraz koty do niego wlazły :D
ale on nawet na nie nie spojrzy :p
[SIZE="4"]smuteńki (nie taki dziadzio) szuka domku!!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

karusiap napisał(a):
na ogolnych?:(Jaga a jak sobie tam radzi??

ciężko powiedzieć... jest ich tam duużo, a wczoraj wyszły na spacer tylko cztery :shake: m. in. Miśtek, mam nadzieje, że nie było scysji między nimi potem...

Posted

black_sheep napisał(a):
No ale wcześniej też był na ogólnych i inne psy go nie zaczepiały, przynajmniej tak mi się wydawało, więc teraz może jest tak samo

ja wiem black_sheep ja nie mówie, że cos mu robią, ale jeat tam dużo psów i nie sa do siebie wszytskie nastawione przyjaźnie, no niestety już jak odchodziliśmy to coś któremuś nie pasowało i się szturchanki zaczęły... takie delikatne, ale zawsze...

Posted

Jak to bez szans?
Dzwoniłam własnie do jednej pani. Jest już starsza, ma ok 80 lat, ale w pełni sprawna. Mieszka z drugą, która w razie czego zajęła by się pieskiem. Przeżywają odejście suczki:( To dobre kobiety. Pani jest z Krakowa. Mają dzwonić, gdyby się zdecydowały, prosiły też o pomoc w wyadoptowaniu (czyli może się uda)
Co myślicie o takim domku? To oczywiście nie jest jeszcze pewne...