black sheep Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 i co i co????????????? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4971482#post4971482 Quote
weszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dziewczyny wspaniale, że go zabieracie. Będzie w hotelu p. Tomka czy w innym? Ja mam kontakt telefoniczny z Panią, która bardzo kibicuje Miśtkowi i zadeklarowała pomoc finansową dla niego. Jutro ma do mnie dzwonić to jej powiem że pomoc się przyda bo Miśtek wychodzi ze schronu. Quote
Asior Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 kurcze zebnym ja miala więcej czasu.....napewno jakies książki by się znalazły na bazarek..... Quote
Aggie Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ja sie obiecuje tak jak pisalam na pomoc finansowa od maja i oczywiscie trzymam kciuki Quote
Anashar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 BS, dobry pomysl :cool3: Zgapilem trochu http://www.dogomania.pl/forum/newthread.php?do=newthread&f=98 Quote
Jagienka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 weszka napisał(a):Dziewczyny wspaniale, że go zabieracie. Będzie w hotelu p. Tomka czy w innym? Ja mam kontakt telefoniczny z Panią, która bardzo kibicuje Miśtkowi i zadeklarowała pomoc finansową dla niego. Jutro ma do mnie dzwonić to jej powiem że pomoc się przyda bo Miśtek wychodzi ze schronu. Tak, weszka, do hotelu Pana Tomka... Dziękujemy... Quote
black sheep Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Anashar']BS, dobry pomysl :cool3: Zgapilem trochu http://www.dogomania.pl/forum/newthread.php?do=newthread&f=98 Ciekawa jestem co wymyśliłeś, bo ten link to chyba nie ten, co miał być Ale jestem zadowolona dziś od rana:)! Czekamy na jakieś relacje! Quote
black sheep Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Nie wiem co z tym Miśtkiem, czy już w hotelu czy jak, ale już zrobiłam nowe bannerki... :stupid: Quote
black sheep Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Ble, właśnie sie skapłam, że nie napisałam imienia...:stupid::stupid::stupid: Kurde już bym zadzwoniła do Karusi, ale nie mam numeru... Quote
Aga-ta Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Rano z karusiap przywiozlysmy Mistka i Zeusa do hotelu. Niedlugo na bramie u pana Tomka bedzie wisiala tabliczka z naszymi zdjeciami z podpisem "tych pan nie wpuszczamy":) Teraz chlopaki pewnie leza na deseczkach i grzeja swoje stare kosteczki. Mistek ma wiecej niz 7 lat, ale i tak jest bardziej sprawny i szzzyyybbbszzy:) niz Zeusek. Jednak te biedne i opuszczone staruszki szybko potrzebuja prawdziwych domow, zeby dojsc do pelni swych sil . Z tego co mi wiadomo Zeus byl do uspienia w tym tygodniu, Mistek mial byc zaraz po nim... Quote
karusiap Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 a tam Zeus wolniejszy,prawie Was dogonilismy:evil_lol:hmmm jesli mozna to tak nazwac,bo krok na godzine to trudna sprawa....nie no glupie zarty...:oops:Mistek faktycznie jest zywszy,ale Zeusek sie chce przytulac i macha ogonkiem:)wspaniale psy!! aha owieczko jakbys kiedys cos potrzebowala lub bysmuy utknely w hotelu bez wiesci to moj nr 507058628;) Quote
solito Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dziewczyny! Dobra robota! A czy pan Tomek, to wygłaska też psineczki jak Was tam nie będzie? Quote
kiwi Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Miśtek leży i wygrzewa się w słońcu, ale zeus neinejlepiej wyglada, bardzo go szarpało wymiotami, tzn naciągało ale nic nie zwymiotowal... tzreba go koniecznie zbadac Quote
kiwi Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 solito napisał(a): A czy pan Tomek, to wygłaska też psineczki jak Was tam nie będzie? napewno nie ;) za to poodgryza im głowki :evil_lol: Quote
solito Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A czy ma go kto tam zbadać czy trzeba z nim znowu jechać gdzieś do weta? Quote
karusiap Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 nie ma problemu z badaniem,wyniki krwi beda ktora mial pobrana w schronisku,a poprosimy by weci go obejrzeli.nie ma co staruszkow gdzies wozic Quote
AMIGA Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Też widziałam dziiaj te dwie biedy wygrzewające się w słoneczku. Rzeczywiście Zeusik wygląda jakby mu się cały czas chciało wymiotować Co tu dużo mówić, wyglądają baj nietęgo, ale jak sobie przypomnę Wodnika jak wyglądał w hoteliku i słyszę jak nabrał wigoru w domku, to wiem,że wszystko jest możliwe!:p Quote
irenaka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dziewczyny! Bardzo dziękuję i gratuluję decyzji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AgaG zaszczepiła a właściwie zaraziła mnie miłoscią do staruszków. Ale oczywiście ja też mam siwą głowę, więc może to dlatego? Nie mogę myśleć, ktoś mógłby tak sobie podjąć decyzję o ich uśpieniu. Trzeba dać im szansę, ratować. Oczywiście jestem histeryczką, to wiem. Ale bardzo się cieszę, że jest dla nich szansa. Quote
Lucyja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jak można wpłacić pieniądze na hotel dla Miśtka ? Na AFN będzie skarpeta ? Quote
karusiap Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no wlasnie bardzo dobre pytanie...moze faktycznie skarpeta,wszyscy beda wiedziec gdzie,a my bedziemy w razie potrzeby prosic o przelanie...to jak "Mistek krk" ?? Quote
Recommended Posts