Tola Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Również czekan na info - moze cos trzeba zmienic w ogłoszeniu, cos dopisac? Quote
funia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Wykruszył sie kolejny dom ,ale nie chcę o tym pisać na forum bo Pani czyta wątek .POzdrawiam serdecznie . WIęc tak U Misi wszystko w największym porzadku . Jest tak kochana ,ze brakuje słów ....Zero problemów .Chodzi za mną krok w krok .Na zawołanie jest w sekundzie . Tak sobie myślę ,ze skoro ją znalazłam to powinna zostać moja ....Ale wiem ,ze nie mogę bo niedługo znajde cos nowego .... Nie wiem, mam wielki mętlik i ogromny żal ze musze ją oddać . Sterylizacja w przyszłym tygodniu . Quote
funia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Tola napisał(a):Również czekan na info - moze cos trzeba zmienic w ogłoszeniu, cos dopisac? Marta dziekuje .Napiszmy zatem ,ze sunia jest czysta ,kochana i grzeczna .Zgadza się z innymi zwierzetami . dzieci i innych ludzi traktuje jak swoich . Quote
funia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 3 x napisał(a):funai gdzie w zamościu chcesz ją ciachac? Ewa Świątkowska ,a polecasz gdzieś indziej ? Quote
3 x Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 funia napisał(a):Ewa Świątkowska ,a polecasz gdzieś indziej ? nie znam wetów w zamościu wiem, ze jak przejazdem pytałam o sterylizację w Canis to jak wspomniałam, ze bezdomniak to od razu powiedziały ze dla bezdomniaków/dla fundacji mają taniej (to co pisałam, na Akcji Sterylizacja) Quote
funia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 3 x napisał(a):nie znam wetów w zamościu wiem, ze jak przejazdem pytałam o sterylizację w Canis to jak wspomniałam, ze bezdomniak to od razu powiedziały ze dla bezdomniaków/dla fundacji mają taniej (to co pisałam, na Akcji Sterylizacja) chyb A JUZ NIE BO ZNAJOMA TAM NIEDAWNO ROBIŁA na fundacje i 200 zł płaciła . Quote
3 x Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 funia napisał(a):chyb A JUZ NIE BO ZNAJOMA TAM NIEDAWNO ROBIŁA na fundacje i 200 zł płaciła . mozliwe że dla nich 200 zl to już po zniżce Quote
funia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 3 x napisał(a):mozliwe że dla nich 200 zl to już po zniżce wiem ,ze wcześniej robili za 15o chyba . Teraz moze waga była wieksza....nie wiem ...ale uważam ,ze 200 zł na Fundację to rozbój w biały dzięń . Quote
3 x Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 funia napisał(a):wiem ,ze wcześniej robili za 15o chyba . Teraz moze waga była wieksza....nie wiem ...ale uważam ,ze 200 zł na Fundację to rozbój w biały dzięń . po tym jak mi w w-wie za te same psie 24 kg chcieli 550 zł po zniżce ;) 200 zl to raj ;) Quote
funia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 zgadza się .Ale tu wikszośc psów tych co były tam sterylizowane była góra do 15 kg .U nas ściana wschodnia jest nieciekawie finansowo lecznice aż tak cen nie windują . Quote
3 x Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 funia napisał(a):zgadza się .Ale tu wikszośc psów tych co były tam sterylizowane była góra do 15 kg .U nas ściana wschodnia jest nieciekawie finansowo lecznice aż tak cen nie windują . oni coś wspominali, ze zazwyczaj mieli mniejsze, i ze ok 150 zł i ze z moja to do 200 zł to spokojnie ale już szczegółów nie pamietam bo to z pol roku temu było ;) Quote
funia Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Misia w ten piatek ma sterylke na 10,30 . mISIA POZDRAWIA CIOTECZKI !!!!!! Quote
Havanka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Ja też po cichutku kibicuję Misi ! Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy zabieg ! Quote
funia Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 (edited) Nie pisałam ,przepraszam ale mamy nawał gości hotelowych i nijak czasu nie ma , Napiszę szybko ,Sterylka w porzadku .Była jeszcze przepuklina usunieta . A teraz hit dnia !!!!!! Nie pisałam bo bałam sie zapeszac .... Misia dzisiaj pojechała do nowego domu . Dostałam namiar od mojej wetki .A ona przekazała mój numer ,ze na pewno coś u mnie ,,wybierze ,, Najlepszy numer był jak zajechałam na podwórze .Okzało się ,ze Pąństwo Misi to moi klienci z wcześniejszych lat .Radości mej nie było końca . Zeszli się sąsiedzi ,którzy również czekali na Misię .Sasiedztwo było zauroczone moim kochanym trochę wystraszonym Misiątkiem . Misia bedzie mieszkać w domu i korzystać z pięknego ogrodu z zejściem do wody do Zalewu .Pani Jadzia straciła sunie 12 letnią adoptowaną ze schronu i nadszedł ten czas po dwóch latach ,ze była gotowa na wzięcie kolejnej . Misia bedzie ich oczkiem w głowie . Powiedziałam po tamtej adopcji ,ze nikomu nie zaufam ....ale tu nie mam najmniejszych powodów ....najmniejszych . Popatrzcie na zdjęcia i trzymajcie kciuki by to był juz ostatni jej dom . Moja kochana badz tam szczęsliwa . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited July 8, 2012 by funia Quote
funia Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited July 8, 2012 by funia Quote
Havanka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Bardzo się cieszę z nowego domu Misi ! Bądź w nim szczęśliwa malutka ! Quote
yunona Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Ale dużo się działo, a mnie tylko parę dni nie było. Ogromnie się cieszę, że Misia jest u poważnych i odpowiedzialnych ludzi , a przede wszystkim jest kochana i ma cudownie.:loveu: Też bym się wyadoptowała do takiego ślicznego domku :eviltong::evil_lol: POzdrowienia dla nowego domku, a Misi samych szczęśliwych dzionków:multi: Quote
handzia Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 O Jezuuu:crazyeye: Ten cały teren jest do jej dyspozycji??? Jestem w szoku normalnie, że takie domy można jeszcze znaleźć...Cudownie, wspaniale, zaje...cie :) Tak strasznie się cieszę funiu, musisz mi jutro wszystko dokładnie opowiedzieć :lol: Ps. Tak czułam, że takiej wspaniałej Misieczce pisane jest coś wielkiego :) Wyślij podziękowania pani z blokowca z Lublina, że ją oddała. Teraz sunia naprawdę poczuje co to znaczy mieć kochających ludzi wokół siebie :) Opłacało się pocierpieć parę dni... Quote
Recommended Posts