Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W domku Misi wszystko Ok .
Jestem szczęśliwa !
PS .Ona taka kochana jest ,ze gdyby nie ......tak ,tak ....to by została ....Jak każde znalezisko:roll:

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po cichu podczytywałam i ogromnie się cieszę, że Misia tak szybciutko znalazła super domek i gratulacje dla wszystkich:loveu::multi::multi: :multi:

Posted

Misia zostaje zwrócona z adopcji ......Jutro maja ja prezywieżć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misia podobno nie nadaje się do dogoterapii gdyż jest bojażliwa i Pani obawia się o dzieci niepełnosprawne .A nie moze mieć trzech psów !!Po prostu wymieni ja chyba na nie bojażliwego psa...
Jestem wściekła i dusi mnie aż z nerwów .
Kazałam natychmistowo oddać j a w moje ręcę aby nie nie przyzwyczajała się do nich bardziej ....
Wiecie u mnie litośc wzięłaby górę ,przecież to taki kochany psiak ....
Nie wiem już komu mozna ufać .......
Minęło zbyt mało czasu by tak ją ocenić ..............
Ach Ci behawioryści .....

Posted

Biedna sunia:(
Myslałam, ze pani chciała miec suczkę, która ewentualnie będzie jej pomagała w dogoterapii, a tu widzę cos zupełnie innego.
A rodzina pytała o charakter suni?

Posted

Tola napisał(a):
Myslałam, ze pani chciała miec suczkę, która ewentualnie będzie jej pomagała w dogoterapii, a tu widzę cos zupełnie innego.

Tak ,pytała >Ja tez zrozumiałam dokładnie jak Ty ....ze ewentualnie i nie ze to jedyny powód adopcji ....O charakter pytała i dostała prawdziwą informację .

Czy jesteśmy w stanie zagwarantować adoptujacemu .ze pies będzie od poczatku do końca taki a nie inny ?
Ja nie jestem sama siebie pewna a co mówić żyjąca istota ,która swoich emocji nie wyrazi słowami ....

Posted

Tola napisał(a):

Też myślałam tak samo ..... :shake: Ale cóż, nie załamujmy się. Znajdzie się dla niej lepszy domek, taki, który zechce poświęcić się dla suni a nie odwrotnie.

Posted

Dzisiejszy dzień był straszny. Rano Misia została przywieziona. Nie myślałam, że ona już tak bardzo się zżyła z nowymi ludźmi...Kiedy odjechali bardzo piszczała, była taka smutna, że serce się krajało...Cały dzień patrzyła w stronę, gdzie państwo odjechali...Widok naprawdę przykry. Zrobiłyśmy kilka zdjęć

Na początku zamknęłyśmy ją w domu, bałyśmy się, że zechce uciekać za samochodem. Cały czas siedziała w oknie :-( trochę słabo widać, trzeba się przyjrzeć, żeby zobaczyć smutaska w oknie...

Uploaded with ImageShack.us

Potem w końcu ją wypuściłyśmy, wtedy siedziała przy bramie, tam gdzie widziała swoich państwa ostatni raz

Posted

:-(:-(:-(
Ja juz dzisiaj nie bede spała, bo ten widok przerazliwie smutnej Misi szybko mnie nie opuści.
Biedna sunieczka:placz:
Ludzie są beznadziejni, pozbawieni uczuć:shake:
Przeciez wiedzieli, ze sunia juz raz została porzucona, że cierpiała; jak mozna cos takiego zrobic zywemu stworzeniu.

Posted

Tola napisał(a):
:-(:-(:-(
Ja juz dzisiaj nie bede spała, bo ten widok przerazliwie smutnej Misi szybko mnie nie opuści.
Biedna sunieczka:placz:
Ludzie są beznadziejni, pozbawieni uczuć:shake:
Przeciez wiedzieli, ze sunia juz raz została porzucona, że cierpiała; jak mozna cos takiego zrobic zywemu stworzeniu.

Cholera ,behawioryści ....łatwiej mi zrozumieć prostych ludzi czy wytłumaczyć .....Tutaj w życiu bym się nie spodziewała .W życiu .
Mam nauczkę .Nie będę się tak cieszyć .Kazdy bedzie teraz podejrzany ,

Dałam tabletki ,które maiły być kontynuacja leczenia .Nie podała .Przywiozła bo powiedziała ,ze zrozumiała inaczej ....

Posted

Z niej pewnie taka behawiorystka jak ze mnie królowa.
Przeczytała ogłoszenie, zobaczyła, ze to cudna sunia no i potraktowała jak zabawkę.
A Misia to nie zabawka, tylko zywe stworzenie; potrzebowała miłosci, wsparcia i odrobiny empatii - a tego juz ta pani nie potrafiła jej dac.

Posted

funia napisał(a):
Cholera ,behawioryści ....łatwiej mi zrozumieć prostych ludzi czy wytłumaczyć .....Tutaj w życiu bym się nie spodziewała .W życiu .
Mam nauczkę .Nie będę się tak cieszyć .Kazdy bedzie teraz podejrzany ,

Dałam tabletki ,które maiły być kontynuacja leczenia .Nie podała .Przywiozła bo powiedziała ,ze zrozumiała inaczej ....

krótko.. dobrze ,że Misia jest u Ciebie Funiu...ja nie ręczę za siebie .. gdybym miała Wątpliwą możliwość(przyjemność mi nie przejdzie)poznania tych ludzi :2gunfire:
ta osoba.. behawiorystą ?... broń nas Panie Boże od takich.. chyba ,że ja ze zdenerwowania coś źle czytam!?.. zwróciła tabletki ,które miały być kontynuacją leczenia :shake:

Posted

Zastanawiam sie nad wysłaniem jej zdjęć na maila .....Te zdjęcia powalaja ...
I krótki aczkolwiek treściwy dopisek .....
Ciekawe czy wzięła kolejnego na DOGOTERAPIĘ

Posted

choroba, Kasiu!!!
o tym samym pomyslalam, tylko czy to cos pomoze?
moj dziadek mawial "nie ruszaj go.na bo smierdzi"!
eeee tam, szkoda gadac i nie potrzebnie sie denerwowac... zadzwonie na dniach to pogadamy.
pozdrawiamy wszystkich cieplutko, czyli ja, Taya i Mieczyslaw.

Posted

[quote name='funia']Zastanawiam sie nad wysłaniem jej zdjęć na maila .....Te zdjęcia powalaja ...
I krótki aczkolwiek treściwy dopisek .....
Ciekawe czy wzięła kolejnego na DOGOTERAPIĘ
Ja wysłałabym zdjęcia i napisałabym, żeby sobie sama skomentowała. I proszę zrób to :modla:. Zasiejesz jej ziarno niepokoju, będzie miała je ciągle przed oczyma. I będzie jej się odbiajć czkawką:mad:

Posted (edited)

I ja tak myślę jak Yunona!!!! proszę wyślij te zdjęcia... to nawet nie zemsta .. niech wie co zrobiła!!! to tacy ludzie mają leczyć chore dusze??? no nie.. ja już dawno nie ryczałam na dogo.. aż nie przeczytałam o Misi !!! niech zobaczą co jej zrobili http://img209.imageshack.us/img209/6008/zdjcie1073a.jpg, niech zobaczą to spojrzenie !!! a może w ten sposób uratujesz innego psiaka , bo się grubo zastanowią .. przed adopcją Oby! pokaż im ,że pies to nie jest zabawka !!!:shake: skoro sami tego nie wiedzieli!! i najlepiej jeszcze z naszymi komentarzami takiego postępowania phhhi...behawioryści :flop:
a jak się czuje Misia , co u Niej ?

Edited by anica