Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wisełka']A czy już jest potwierdzenie że kaska dla Foczki z bazarku dotarła?? :cool3:[/QUOTE]
Kasia jeszcze nie dotarła z Fundacji, będzie w nocy albo jutro. Jak nie dotrze do jutra to na włąsną odpowiedzialnośc potwierdzę.

Dla przypomnienia ze strony Fundacji:
[B]WAŻNE!
Fundacja nie posiada konta internetowego - pobieramy zestawienia z banku oddalonego od Fundacji o ponad 10km, tym samym udajemy się tam najczęściej jak to możliwe gdy możemy zapewnić opiekę naszym podopiecznym - 80psów nie może zostać same na kilkadziesiąt minut.
W momencie kiedy publikujemy zestawienia i jest na nich data to jest to data pobrania wyciągu z banku, ze względu na procedury banku widnieją tam zazwyczaj wpłaty zaksięgowane na kilka dni wcześniej np. w tym przypadku do dnia 01.06.2012. tym samym nie ma na nich wpłat które zlecone zostały z ta czy późniejsza datę. Niestety nie mamy wpływu na działanie banku.
Dziękujemy za wyrozumiałość.[/B]

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Ja wstrzymałam oddech[/QUOTE]

Ciotka, zacznij oddychać bo jesteś nam tu potrzebna :loveu: :evil_lol:

3mamy kciukaski :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Isadora7']Kasia jeszcze nie dotarła z Fundacji, będzie w nocy albo jutro. Jak nie dotrze do jutra to na włąsną odpowiedzialnośc potwierdzę. [B].[/B][/QUOTE]
Spoko, nie pali się ;)

Posted

[quote name='Isadora7']Ja wstrzymałam oddech[/QUOTE]

Nie rób nam i pieskom tego :cool3:
Na odległość nie idzie reanimować ;)
Oj niech już będzie jutro PO. Czekamy na dobre wieści - nie może być inaczej!:)

Posted

[quote name='Isadora7']Dzięki że nie[B] opszczacie F[/B]oczki, ja sama też czekam na wieści[/QUOTE]
[quote name='malagos']aż musiałam zacytować :diabloti:[/QUOTE]

Łoj tam, łoj tam.... cioteczce Isadorce gdzieś spieprzyło jedno [B]U[/B], i już wyszło kompletnie coś innego:eviltong::evil_lol::diabloti:....