__Lara Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Kurcze, szkoda, że Wy aż w Tychach, bo bym Wam pomogła :/ Quote
Ginn Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='__Lara']Kurcze, szkoda, że Wy aż w Tychach, bo bym Wam pomogła :/[/QUOTE] O tym samym myślałam, no ale ja jeszcze dalej. Quote
Justa i zwierzaki Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Ginn']O tym samym myślałam, no ale ja jeszcze dalej.[/QUOTE] Jesteście kochane :):):) Bardzo Wam dziękuje :):):) Quote
Justa i zwierzaki Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Dziś rano zadzwonili do mnie ze szpitala i mam operacje 23 października i mam tam być już o godz 6.30 a tydzień wcześniej mam być na badanie krwi i na rozmowę z anestezjologiem . I szukam ludzi chętnych do pomocy przy zwierzętach, mam juz dwie deklaracje pomocy ale jedna osoba raczej tylko raz dziennie a druga nie może w dniach 26-29 i dlatego nadal kogoś szukam , lub szukam dt na okres 6-7 dni, ale to dla Lary i Fibiego byłby stres :( Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Podniosę, może ktoś zajrzy i pomoże! Justa, to jakie i ile masz zwierzaków do przechowania? Quote
Justa i zwierzaki Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='__Lara']Podniosę, może ktoś zajrzy i pomoże! Justa, to jakie i ile masz zwierzaków do przechowania?[/QUOTE] Kilkanaście kotów w domu, 3 miejsca bezdomnych, kwarantanna, dwa psy, dwa króliki , dwa koty pampersowe beda u mojej kolezanki, swinka a jeszcze szukam kogoś od 26-28 do pomocy dwa razy dziennie , lub raz dziennie o ile Kociara82 da rade wyjść raz dziennie z psami bo Agulas w tych dniach nie ma a Kociara 82 moze tylko raz , wiec do psów szukam kogoś aby mogły wyjść na spacer ... Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Sporo tych zwierzątek :/ zastanowię się czy nie wcisnęłabym gdzieś 2 króliczków. Quote
Justa i zwierzaki Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='__Lara']Sporo tych zwierzątek :/ zastanowię się czy nie wcisnęłabym gdzieś 2 króliczków.[/QUOTE] Ale do królików ( moje króliki biegaja luzem bo w klatce nie wytrzymają ani 5 minut ) , kotów , swinki mam opieke, ja nie mam nikogo na te dni co wyżej do wyprowadzania psów i tylko psów , bo do kotów królików i świnki mam opieke , a psy nie mogą wychodzić tylko raz na dobe :( Podaje ci mój nr tel , podaj mi swój to zadzwonię i Ci wyjaśnienie dokładnie o co mi chodzi 507 300 768 Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Kapuje :) ja już padam ciotko, możemy tą ew. rozmowę przełożyć na jutro? :cool3: Mogę się spytać znajomej z Tychów czy by rady nie dała albo zna kogoś? Justa, na jakiej ulicy mieszkasz? Quote
Justa i zwierzaki Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='__Lara']Kapuje :) ja już padam ciotko, możemy tą ew. rozmowę przełożyć na jutro? :cool3: Mogę się spytać znajomej z Tychów czy by rady nie dała albo zna kogoś? Justa, na jakiej ulicy mieszkasz?[/QUOTE] Jasne że możemy na jutro przełożyć rozmowe :) a ja mieszkam na ul Estetycznej , boczna al.Niepodległości . Quote
Justa i zwierzaki Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 A przed chwilką Lara zjadła placki ziemniaczane które były w kuchni na piecu a zrobiła to tak cicho ze nic nie usłyszałam , mam nadzieje ze to jej nie zaszkodzi i że nie będzie biegunki i drapania sie bo ona z tą alergią ma kłopot ... Quote
Justa i zwierzaki Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Tygrys zakochany w Larze: Lara wcina bułkę którą ukradła ze stołu :) Quote
Justa i zwierzaki Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 U mnie jest wiecej takich par zakochanych w sobie :) "malutka" Laryska tuż przed spacerkiem :ryk: Quote
Olena84 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Tak mysle sobie, ze chyba najlepsza osoba do opieki dla niej bylby emeryt, ktory z nia bedzie wlasciwie caly czas, z bardzo duza cierpliwoscia i mala ilsocia znajomych. Quote
agata51 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Weszłam z jakiegoś wątku przez _Larę. Do końca nie przeczytałam. Rozumiem, że to Zabrze - dla mnie za daleko. A może by do jakiejś szkoły zastukać i o pomoc poprosić? Quote
Justa i zwierzaki Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Witaj na wątku :) To nie Zabrze , to Tychy . Quote
Justa i zwierzaki Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Lara ma mego sraczkę bo wczoraj udało sie jej dostać na kocia jadalnie i zjadła kotom mięso a było tego sporo , nawet robi na swój koc i znów sie tak bardzo drapie , boże co to za cholerna alergia :evil: Quote
Justa i zwierzaki Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dziś Lara ma juz dość , nie dość że ta paskudna alergia ją meczy to jeszcze jak byłyśmy wiszorem na spacerze w parku to ją puściłam ze smyczy do kilku psów a tam gościu swemu psu kopnął piłkę i Lara znów wpadła w panikę i odbiegła ale po chwili juz była przy mnie , zaczęła sie trząść i mi sie zsikała na buty Quote
Justa i zwierzaki Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='__Lara']Masakra, jest bardzo bojaźliwa :( Niestety , co ona musiała w zyciu przejść :(:(:( sprzed kilku dni :( Lara znów dziś wpadła w panikę A dokładnie to było tak ze miała przyjść ja wyprowadzić Santi_Pryia i tak na kilka minut przed założyłam jej szelki ( bo Shanta woli ją na szelkach ) no i Lara sobie wąchała pod drzwiami bo chyba wyczuła Shate , ale jak Shanta zapukała do dzwi to Lara wpadła w taka panike ze wylała wodę w misce Potem poszły na spacer ale na nim wytarzała się w ludzkim gównie i musiałam ja kapać a to dla Lary był ogromny stres i to nie była klasyczna kąpiel lecz tylko mycie bo do wanny nie ma szans jej wsadzić bo sie bardzo boi Quote
Avilia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Zaglądam do Lary :) Justa gotujesz może zwierzakom? Nie przydałoby Ci się troszkę makaronu, kaszy? Troszkę tego ostatnio dostaliśmy, mamy lekki nadmiar makaronu. Przyda Ci się? Quote
Justa i zwierzaki Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Avilia napisał(a):Zaglądam do Lary :) Justa gotujesz może zwierzakom? Nie przydałoby Ci się troszkę makaronu, kaszy? Troszkę tego ostatnio dostaliśmy, mamy lekki nadmiar makaronu. Przyda Ci się? Oczywiście że sie przyda :) Ja oprócz moich w domu mam tez bezdomniaczki i moim tez gotuje :) Quote
Recommended Posts