Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś rano zadzwonili do mnie ze szpitala i mam operacje 23 października i mam tam być już o godz 6.30 a tydzień wcześniej mam być na badanie krwi i na rozmowę z anestezjologiem .
I szukam ludzi chętnych do pomocy przy zwierzętach, mam juz dwie deklaracje pomocy ale jedna osoba raczej tylko raz dziennie a druga nie może w dniach 26-29 i dlatego nadal kogoś szukam , lub szukam dt na okres 6-7 dni, ale to dla Lary i Fibiego byłby stres :(

Posted

[quote name='__Lara']Podniosę, może ktoś zajrzy i pomoże!

Justa, to jakie i ile masz zwierzaków do przechowania?[/QUOTE]

Kilkanaście kotów w domu, 3 miejsca bezdomnych, kwarantanna, dwa psy, dwa króliki , dwa koty pampersowe beda u mojej kolezanki, swinka a jeszcze szukam kogoś od 26-28 do pomocy dwa razy dziennie , lub raz dziennie o ile Kociara82 da rade wyjść raz dziennie z psami bo Agulas w tych dniach nie ma a Kociara 82 moze tylko raz , wiec do psów szukam kogoś aby mogły wyjść na spacer ...

Posted

[quote name='__Lara']Sporo tych zwierzątek :/ zastanowię się czy nie wcisnęłabym gdzieś 2 króliczków.[/QUOTE]

Ale do królików ( moje króliki biegaja luzem bo w klatce nie wytrzymają ani 5 minut ) , kotów , swinki mam opieke, ja nie mam nikogo na te dni co wyżej do wyprowadzania psów i tylko psów , bo do kotów królików i świnki mam opieke , a psy nie mogą wychodzić tylko raz na dobe :(
Podaje ci mój nr tel , podaj mi swój to zadzwonię i Ci wyjaśnienie dokładnie o co mi chodzi 507 300 768

Posted

Kapuje :) ja już padam ciotko, możemy tą ew. rozmowę przełożyć na jutro? :cool3:

Mogę się spytać znajomej z Tychów czy by rady nie dała albo zna kogoś? Justa, na jakiej ulicy mieszkasz?

Posted

[quote name='__Lara']Kapuje :) ja już padam ciotko, możemy tą ew. rozmowę przełożyć na jutro? :cool3:

Mogę się spytać znajomej z Tychów czy by rady nie dała albo zna kogoś? Justa, na jakiej ulicy mieszkasz?[/QUOTE]
Jasne że możemy na jutro przełożyć rozmowe :) a ja mieszkam na ul Estetycznej , boczna al.Niepodległości .

Posted

Dziś Lara ma juz dość , nie dość że ta paskudna alergia ją meczy to jeszcze jak byłyśmy wiszorem na spacerze w parku to ją puściłam ze smyczy do kilku psów a tam gościu swemu psu kopnął piłkę i Lara znów wpadła w panikę i odbiegła ale po chwili juz była przy mnie , zaczęła sie trząść i mi sie zsikała na buty

Posted

[quote name='__Lara']Masakra, jest bardzo bojaźliwa :(
Niestety , co ona musiała w zyciu przejść :(:(:(
sprzed kilku dni :(
Lara znów dziś wpadła w panikę A dokładnie to było tak ze miała przyjść ja wyprowadzić Santi_Pryia i tak na kilka minut przed założyłam jej szelki ( bo Shanta woli ją na szelkach ) no i Lara sobie wąchała pod drzwiami bo chyba wyczuła Shate , ale jak Shanta zapukała do dzwi to Lara wpadła w taka panike ze wylała wodę w misce Potem poszły na spacer ale na nim wytarzała się w ludzkim gównie i musiałam ja kapać a to dla Lary był ogromny stres i to nie była klasyczna kąpiel lecz tylko mycie bo do wanny nie ma szans jej wsadzić bo sie bardzo boi

Posted

Zaglądam do Lary :)

Justa gotujesz może zwierzakom? Nie przydałoby Ci się troszkę makaronu, kaszy? Troszkę tego ostatnio dostaliśmy, mamy lekki nadmiar makaronu. Przyda Ci się?

Posted

Avilia napisał(a):
Zaglądam do Lary :)

Justa gotujesz może zwierzakom? Nie przydałoby Ci się troszkę makaronu, kaszy? Troszkę tego ostatnio dostaliśmy, mamy lekki nadmiar makaronu. Przyda Ci się?

Oczywiście że sie przyda :) Ja oprócz moich w domu mam tez bezdomniaczki i moim tez gotuje :)