Justa i zwierzaki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Iljova']kopiuje wpis z FB: [FONT=lucida grande]" [/FONT][FONT=lucida grande]przy alergia psa nie zamawia się dużego worka na miesiąc,bo co zrobisz jak na karmę będzie uczulona?"[/FONT] To co proponuje ....a jest na eukanubie Dermatosis, biegunki już nie ma a drapać sie jeszcze może . Quote
natalka9860 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 bidulka:( a deklaracji żadnych nie ma? Quote
__Lara Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 natalka9860 napisał(a):bidulka:( a deklaracji żadnych nie ma? Chyba nie :( dzięki, że jesteście! Quote
AtaO Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ja też już jestem....poproszę o numer konta, ale wysłać mogę jedynie skromną dyszkę......:oops: Tyle potrzebujących psiaków, skąd brać tę kasę..... Quote
Maruda666 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Coś niewiele też dołożę dla Laryski - proszę o konto. Quote
Justa i zwierzaki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 __Lara napisał(a):Podniosę narazie.... Dzieki, to jest bardzo ważne:lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 natalka9860 napisał(a):bidulka:( a deklaracji żadnych nie ma? Nie ma, jedna wpłata od Lary dla Lary która doszła poszła na mieso ... Quote
Justa i zwierzaki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 ewu napisał(a):Jestem u suni na zaproszenie Lary. Witaj Ewu:lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 AtaO napisał(a):Ja też już jestem....poproszę o numer konta, ale wysłać mogę jedynie skromną dyszkę......:oops: Tyle potrzebujących psiaków, skąd brać tę kasę..... Nawet najmniejsza pomoc, jest wielką pomocą, zaraz wysle na pw, bardzo dziękuje:lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Maruda666 napisał(a):Coś niewiele też dołożę dla Laryski - proszę o konto. Bardzo dziekuje:lol:, już wysyłam Quote
Gusiaczek Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Siostra Ovoliny???? Bliżniacza:crazyeye: [quote name='bulba'] Lara błąkała się po markecie REALw Tychach w poszukiwaniu jedzenia. Jak to zwykle bywa, musiała ten market opuścić. Można było wezwać Straż Miejską, ale wtedy odwieziono by sunię do schroniska. Psinka jest przerażoną kupką nieszczęścia, nie dała by tam sobie rady. Zastraszona przez inne psy, trafiłaby pewnie do ostatnich boksów, gdzie nikt nie zagląda:-( U Justyny jednak na małym metrażu przebywa wiele zwierząt, kilkanaście kotów, 2 króliki i 2 psy (teraz razem z Larą trzy). Wszystkie po przejściach, kalekie, nieadopcyjne. Dlatego prosimy o dom dla Lary, nawet tymczasowy! Nie znamy historii tej suni. Wiemy, iż nie wie co to obroża (dusi się w niej, ma kupione szelki), nie zna schodów i boi się ich. W zasadzie boi się wszystkiego. Głośniejszych słów, szybkich ruchów, nawet przyjacielskiego poklepania. W klatce kennelowej zachowuje się jak pies z kojca – chodzi w kółko. W stosunku do innych zwierząt, wśród których teraz przebywa (małe psy, koty, króliki) nie jest agresywna. Jest ich ciekawa, ale czuje przed nimi respekt. Lara potrzebuje spokojnego, cierpliwego domu, który przekona ją, iż człowiek nie jest zły. Czy go znajdzie? Lara przebywa w domu tymczasowym u Justa&Zwierzaki w Tychach. Lara jutro bedzie przebadana przez weta. Potrzebne jest wsparcie finansowe na jej utrzymanie. Tel do Justyny : 507300768 [email protected] Quote
arim Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 poproszę o konto,niewiele ale choć 20zł podeślę Quote
beataczl Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 moze Kundelkowa Skarbonke poprosic o pomoc na zakup karmy skoro Lara choruje i musi jesc specjalistyczna? moze na watku jest Ktos z deklarowiczow tej Skarbonki Quote
Justa i zwierzaki Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 AtaO napisał(a):Obiecaną dyszke :oops:już wysłałam. Bardzo dziekuje:lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Gusiaczek napisał(a):Siostra Ovoliny???? Bliżniacza:crazyeye: Może, a skąd jest Ovolina ? Umnie na osiedlu też jest sobowtór Lary:lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 arim napisał(a):poproszę o konto,niewiele ale choć 20zł podeślę Juz wysłałam na pw, bardzo dziekuje:lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 beataczl napisał(a):moze Kundelkowa Skarbonke poprosic o pomoc na zakup karmy skoro Lara choruje i musi jesc specjalistyczna? moze na watku jest Ktos z deklarowiczow tej Skarbonki nie wiem:-( Quote
Ginn Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Jestem na zaproszenie Lary. Dajcie na pw nr konta. Quote
Gusiaczek Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Justa i zwierzaki napisał(a):Może, a skąd jest Ovolina ? Umnie na osiedlu też jest sobowtór Lary:lol: Ovo z mordowni Olkusz:( Widac "chodliwa rasa";) Quote
Justa i zwierzaki Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ginn napisał(a):Jestem na zaproszenie Lary. Dajcie na pw nr konta. Już podaje, bardzo dziekuje:lol: Quote
Recommended Posts