Justa i zwierzaki Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Iljova']Co tam u Lary ?[/QUOTE] Jeśli chodzi o jej lękliwość i wpadanie w panike to jeszcze sie zdarzają jej takie ataki ,po kurczaku bardzo sie drapie a po indyku mniej , niestety nadal bardzo ciągnie na smyczy , próba uczenia je na kolczatce sie nie powiodła , wpadła w panikę , oczywiście kolczatka była odwrócona ... STERYLIZACJA LARYSKI Przystań Ocalenie ------------ 170 zł Fundacja Cztery Łapy -------- 150 zł Kaftanik Phantasmagori -------------- 16 zł Kociara 82 ------------------ 14 zł [COLOR=#FF0000][B]Bardzo Wam wszystkim dziekuje za pomoc finansową [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/1luvu.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
Justa i zwierzaki Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='__Lara']Jeszcze ja coś posłałam to wpadnie :)[/QUOTE] Dzięki :) juz wpłynęło :):):) A Ty mieszkasz nie daleko wiec może masz ochotę odwiedzić swoja imienniczkę :lol: Quote
__Lara Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Dzięki :) juz wpłynęło :):):) A Ty mieszkasz nie daleko wiec może masz ochotę odwiedzić swoja imienniczkę :lol:[/QUOTE] Kurcze, chętnie! GDzie Wy jesteście? :) Quote
Justa i zwierzaki Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Tychy :) wiec to beretem rzucić :) Quote
__Lara Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Tychy :) wiec to beretem rzucić :)[/QUOTE] Nooooo, tak troszkę mamy do Was :p Quote
Justa i zwierzaki Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='__Lara']Nooooo, tak troszkę mamy do Was :p[/QUOTE] Z Katowic do Tychów to max 50 minut autobusem a są i pośpieszne ;) a wrażenia na spacerze z Lara , bezcenne :diabloti: Quote
Iljova Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 No Lara masz wyjątkową możliwość osobistego poznania swojej imienniczki zarezerwuj sobie jakiś dzień i odwiedź ją:loveu: Poznasz też inne zwierzaki Justy .... Daj się skusić:diabloti: Ja niestety mam za daleko :shake: Quote
Justa i zwierzaki Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Iljova']No Lara masz wyjątkową możliwość osobistego poznania swojej imienniczki zarezerwuj sobie jakiś dzień i odwiedź ją:loveu: Poznasz też inne zwierzaki Justy .... Daj się skusić:diabloti: Ja niestety mam za daleko :shake:[/QUOTE] A czy taka zachęta wystarczy :diabloti: [b]Laryska oczekuje na domek wylegując się na kanapie [/b] :ok: [url=http://imageshack.us/photo/my-images/822/larah.jpg/][img]http://img822.imageshack.us/img822/7196/larah.jpg[/img][/url] Quote
Iljova Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Ale super zdjęcie jutro wstawię je na FB :-) Spokojnej nocy i kolorowych snów :-) Dobranoc . Quote
__Lara Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Hihi, kiedyś mogę podjechać, czemu nie ;) Narazie nam się poważnie auto zepsuło i będzie to masakryczny wydatek :( Quote
Justa i zwierzaki Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='__Lara']Hihi, kiedyś mogę podjechać, czemu nie ;) Narazie nam się poważnie auto zepsuło i będzie to masakryczny wydatek :([/QUOTE] A autobusy na tej trasie często jeżdżą i nawet pospieszne ;), a Laryska wręcz uwielbia gości a szczególnie ich witać baaardzo wylewnie :diabloti: A dziś Laryska to mnie totalnie pozytywnie zaskoczyła, bo mimo iz juz jest u mnie prawie 4 miesiące nie bawiła sie niczym, ani piłeczką , ani patykiem , ani sznurkiem , po prostu nie znała tego a nawet sie tego bała a dzis jak wróciłam od labków to ją wypuściłam z klatki i ta zaczęła szaleć jak szczenie ( o jej rozmiarach nie wspomnę [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_twisted.gif[/IMG] ) i w pewnym momencie złapała piłeczce, szybko ją puściła ale po chwili znów ją złapała i zaczęła z nią szaleć aż ją zaniosła sobie do klatki i była taka szczęśliwa [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Szkoda tylko że nikt jej nie chce pokochać tak ja ją już pokochałam ... Quote
Justa i zwierzaki Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='__Lara']A ta Pani się już nie odzywała?[/QUOTE] Nie .... Teraz sie uczymy nie zaczepiana obcych ludzi i nie skakania na ludzi, Laryska tak robi jak sie cieszy, ale wiadomo nie każdy to toleruje ... Quote
__Lara Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 No tak.... moja sunia też skacze jak się cieszy, co mnie często irytuje.... Quote
Justa i zwierzaki Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Dziś mieli przyjść ludzie w sprawie adopcji Lary, ale nie przyszli ... Laryska znów sie mocno drapie i ma biegunkę nawet po indyku z ryżem :-( nie drapie sie i nie ma biegunki tylko po rc , jutro ide z nią do weta. Quote
Justa i zwierzaki Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 dziś Lara wpadła mi znów w panike Najpierw na klatce nie chciała zejść po schodach, wyrwała sie z szelek , potem na dworze usłyszała chyba grzmoty i już tak ciągła że o mało sie nie udusiła a byłam z całą trojka i z karma i woda bo szłam karmic bezdomne koty ... Quote
Justa i zwierzaki Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 U Lary nie tylko o burze chodzi, ona sie boi jak spadnie np kubek lub pokrywka, ale jak jest w domu to nie problem ale poza to już tak :roll: Dziś jak szłam z nią do weta to miałam problem z przejściem przez al Bielską bo jechały ciężarowe auta ... U weta Lara miała badane pod mikroskopem zeskrobinę i jest czysto, drapanie jest na tle alergicznym, dostała dziś 1kg karmy i zamówiłam duży worek, koszt karmy na jeden miesiąc to 150zł ,bardzo Was proszę o pomoc , wzięłam też na kreskę kantarek . Quote
Justa i zwierzaki Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 __Lara napisał(a)::/ kurcze, duży wydatek z tą karmą :( Bardzo ciężko mi będzie to uzbierać:-(, tym bardziej że tu na jej wątek nikt nie zagląda , a W domu jeszcze wiele innych chorych zwierząt ... A Lara nadal sie drapie, ale qupal idealny,a na kantarku nie lubi chodzić. Quote
Justa i zwierzaki Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dzieki :lol: Nie tylko o dom tu chodzi, ona potrzebuje karmy leczniczej która wzięłam na kreskę ... Quote
Justa i zwierzaki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nikt do Lary nie zagląda :-( Quote
Iljova Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 kopiuje wpis z FB: [FONT=lucida grande]" [/FONT][FONT=lucida grande]przy alergia psa nie zamawia się dużego worka na miesiąc,bo co zrobisz jak na karmę będzie uczulona?"[/FONT] Quote
Recommended Posts