Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']Czuję sie już lepiej chociaż upał bardzo daje mi się we znaki ale po choróbsku niewiele zostało wie zaglądam :-)
Co sie działo, ja o niczym nie wiedziałam :oops:

Kolejny pies w szuka domu i to na cito, błagam zaglądajcie tam bo ja juz nie daje rady , za dużo zwierząt ...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/229162-ONek-pilnie-szuka-domu-bo-jego-pan-jest-ci%C4%99%C5%BCko-chory-TYCHY?p=19341791#post19341791

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='"phantasmagori"']Poznałam wczoraj Laryskę, przecudna z niej dziewczyna! Już nie boi się ludzi, wręcz rzuca się na nich z zamiarem polizania po twarzy. :D Na centymetry zdołałam ją zatrzymać bo chciała sobie polizać po buzi starszą panią :D
Laryska dosyć dobrze zniosła sterylkę, co prawda zwymiotowała, ale w sumie nie było źle, mam nadzieję że dalej jest o OK :ok:

Posted

Nie wiem czy nie bede musiała wieczorem iść do weta z Laryską bo wczoraj wieczorem i w nocy miała galaretowatą czarną biegunkę , zaraz idę z nią znów na spacer i zobaczymy bo mi bardzo cały czas płacze ale nie wiem czy to z powodu bólu brzucha czy z powodu głodówki ...

Dzis został podliczony dług u weta i jest bardzo i to bardzo wielki bo aż 4000 tyś , błagam o pomoc w jego spłacie ...

Posted

U Lary biegunka mija ale też się zastanawiam czy ona nie ma alergii na drób bo i często się drapie i te wymioty i biegunka a ostatnio była tylko na drobiu , a mam od kogoś trochę RC dla onków i teraz sprawdzę czy po tej suchej będzie ok czy nie i za kilka dni znów wrócę do drobiu ...

Czy ktoś by nie miał ochoty pochodzić i porozwieszać plakatów a są to plakaty : zbiorczy-pomocowy, Laryski , Fuksa autorstwa Phantasmagori .

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='__Lara']To już kotka nie lubi? :eviltong:

Ona lubi Rudolfa a sa uwielbia Tygrys i dziwne w tym jest to że oba koty lubią mi znaczyć teren :roll:

Laryska mniej sie drapie jak je indyka , bo po kurczaku to sie bardzo drapała, aż żal było na nią patrzeć
Czy ktoś sie dorzuci do tego mięska , bo już nie mam za co kupić
Mięsko z indyka ( kupiłam już 40 kg z eko karmy i szukam miejsc w zamrażarkach u ludzi bo to mięso jeszcze będzie tylko przez kilka tygodni a jest tanie bo 4 zł za kg a sa to podudzia a kurczakowie już są po 6 zł

Larysce nadal zdążają się ataki paniki , a wtedy jest bardzo ciężko ją opanować , ona by musiała iść do kogoś kto ma dużo cierpliwości i samozaparcia a jak na razie nikt nie dzowoni a ma 70 ogl w necie i kilkadziesiąt plakatów .

Posted

__Lara napisał(a):
Poproszę o nr konta, coś dorzucę. Mam rodzinkę z kotkiem poszukującą pieska, podeślę Laryskę ;)

Super, już podałam na pw nr konta :)
A skąd ta rodzinka jest ? bo dobrze by było jakby mogła zobaczyć Lare bo ona jest jeszcze troszke płochliwa i jeszcze się jej zdarza wpadać w panikę :(

Posted

[quote name='__Lara']Z Krakowa. Podesłałam Pani :)[/QUOTE]

Super, to nie tak daleko :)

Przed chwilka do nowego domu do Gliwic pojechała świnka morska Fabi ( szara-długowłosa )
Pani która adoptowała Fabi była ze swoja kuzynką a kuzynka niedawno straciła swego jamnisia i bardzo sie tej pani spodobała Laryska, ale pani to jeszcze musi przemyśleć ...