Justa i zwierzaki Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 __Lara napisał(a):Ja też zajrzę... Dzieki że zaglądacie :) Quote
Justa i zwierzaki Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Laryska w sobotę jak byłam z nią w sklepie zoologicznym podkradła z wora karmę i kurza łapkę i się znów sie drapie , dostała leki po których mam nadzieje że jej przejdzie , czy ona kiedyś znajdzie dom taki który się nie będzie bał jej alergii i jej paniki Wzięłam tez dzis na kreskę dla Laryski 12 kg eukanuby Dermatosis , oczywiście jak zawsze na kreske ... Quote
Avilia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Justa i zwierzaki napisał(a):Oczywiście że sie przyda :) Ja oprócz moich w domu mam tez bezdomniaczki i moim tez gotuje :) To coś wyszperamy jeszcze :) Będzie czekało na Ciebie u Klaudii w sklepie. Quote
Justa i zwierzaki Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Avilia napisał(a):To coś wyszperamy jeszcze :) Będzie czekało na Ciebie u Klaudii w sklepie. Bardzo dziekuje :lol::lol::lol::lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Olena84 napisał(a):Podrzucam, biedna sunia... Witaj na wątku Laryski :lol: , oj biedna i to bardzo bo potrafi sie wystraszyć dosłownie wszystkiego a i ta cholerna alergia daje popalić :(:(:( Quote
Olena84 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Nie wiadomo czy taki psiak kiedys zaufa i sie otworzy:( Quote
Justa i zwierzaki Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Olena84 napisał(a):Nie wiadomo czy taki psiak kiedys zaufa i sie otworzy:( Na dzień dzisiejszy wita sie szaleńczo z ludźmi a przy jej masie to niezle wygląda :evil_lol:, ale tez robi sie agresywna do niektórych psów i muszę nad tym pracować ale nie jest lekko bo łatwo ją wystraszyć i wtedy znów wpada w panike , ech co ona musiała przejść :shake:, niestety nadal potrafi sie wystraszyć rożnych dźwięków , ostatnio bardzo sie bała wiatru a dokładniej szumu drzew a wiało dość mocno :shake: Przepraszam że tak późno :oops::oops::oops::oops: DOGO DLA LARY na karme weterynaryjną , pieniądze zostały zaniesione do weta bo karmę biorę na kreskę . Maruda ---------------------------- 50 zł GINN ------------------------------20 zł ARIM ----------------------------- 20 zł ATAO -----------------------------10 zł LARA ---------------------------- 20 zł MIMIŚ --------------------------- 30 zł RAZEM 150 zł Bardzo i to bardzo Wam dziekuje , niestety nadal musi byc na tej bardzo drogiej karmie alergicznej ... Quote
Justa i zwierzaki Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='__Lara']A ile wynosi teraz dług za karmę? Lara zaczęła jeść drugi worek , a ję taka karmę http://zoozone.pl/pr1399-eukanuba-dermatosis-fp-162.html biorę opakowania po 12 kg bo najbardziej sie opłaca a dług jest zliczany za wszystkie zwierzaki , i jest ponad 1000 zł . A za karme bedzie około 250 zł długu . Quote
__Lara Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Lara zaczęła jeść drugi worek , a ję taka karmę http://zoozone.pl/pr1399-eukanuba-dermatosis-fp-162.html biorę opakowania po 12 kg bo najbardziej sie opłaca a dług jest zliczany za wszystkie zwierzaki , i jest ponad 1000 zł . A za karme bedzie około 250 zł długu . To strasznie dużo :( :( :( Quote
Justa i zwierzaki Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Wiem że to strasznie dużo, ale nie mamy wyjścia , nie da sie patrzeć jaK sie rozdrapuje i ma ogromną biegunke i przy tym piszczy :( Nie wiem czy tak bedzie zawsze , czy bedzie można jej zmienić , wetka mówiła ze powinna jesc ją przez 3 miesiące ... Nie wiem co bym zrobiła bdyby nie dr Julia Mazur z FAUNY , mimo nawet ogromnego długu moge leczyć i brać na kreske karmy lecznicze ( mam też koty z S.U.K. ) Quote
Justa i zwierzaki Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Już tu do Lary nikt nie zagląda :( Laryska od kilku dni znów sie bardziej drapała ale dzis w nocy to była masakra i znów jest na lekach , no i cały czas jest na karmie wet która jest bardzo droga :(:( Jak po tych lekach nie przejdzie to znów trzeba z nia przyjść Quote
Olena84 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Już tu do Lary nikt nie zagląda :( Laryska od kilku dni znów sie bardziej drapała ale dzis w nocy to była masakra i znów jest na lekach , no i cały czas jest na karmie wet która jest bardzo droga :(:( Jak po tych lekach nie przejdzie to znów trzeba z nia przyjść Za duzo tych wątków:(, biedula, czy ona jest u Ciebie na bdt? Quote
Justa i zwierzaki Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Olena84 napisał(a):Za duzo tych wątków:(, biedula, czy ona jest u Ciebie na bdt? Tak , jest u mnie na bdt ... Quote
Olena84 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Justa i zwierzaki napisał(a):Tak , jest u mnie na bdt ... No to niemałe wydatki:( Quote
Justa i zwierzaki Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Olena84 napisał(a):No to niemałe wydatki:( Sama karma to 150 zł / miesięcznie a leki , a oprócz jej mam wiele kocich tymczasów w tym powypadkowe ... Quote
Alicja Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 no to faktycznie się u ciebie zasiedziała dziewczynka :( Quote
Olena84 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ech, sprobuje cos podeslac w przyszlym miesiacu, w tym az boje sie wchodzic na konto... Quote
Justa i zwierzaki Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Alicja napisał(a):no to faktycznie się u ciebie zasiedziała dziewczynka :( Już siedzi u mnie 7 miesięcy :( A jeszcze do tego jej nieprzewidywalny charakter , co ona musiała przezyc , piekło na ziemi :( Quote
Justa i zwierzaki Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Olena84 napisał(a):Ech, sprobuje cos podeslac w przyszlym miesiacu, w tym az boje sie wchodzic na konto... Bardzo , bardzo dziękuje :lol::lol::lol: nawet najmniejsza pomoc , jest wielką pomocą :lol::lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 __Lara napisał(a):Ja wciąż do Was zaglądam ;) Dziekuje :) Larunia już mnie sie drapie :) Quote
Alicja Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Justa i zwierzaki napisał(a):Już siedzi u mnie 7 miesięcy :( A jeszcze do tego jej nieprzewidywalny charakter , co ona musiała przezyc , piekło na ziemi :( czasem lepiej nie wiedzieć :( Quote
Justa i zwierzaki Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Alicja napisał(a):czasem lepiej nie wiedzieć :( Dokładnie , a musiała mieć bardzo i to bardzo złe doświadczenia :(, bo jeśli ze strachu potrafi sie zesikać, choc teraz to juz coraz rzadziej ... Quote
Recommended Posts