Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laryska w sobotę jak byłam z nią w sklepie zoologicznym podkradła z wora karmę i kurza łapkę i się znów sie drapie , dostała leki po których mam nadzieje że jej przejdzie , czy ona kiedyś znajdzie dom taki który się nie będzie bał jej alergii i jej paniki

Wzięłam tez dzis na kreskę dla Laryski 12 kg eukanuby Dermatosis , oczywiście jak zawsze na kreske ...

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
Oczywiście że sie przyda :) Ja oprócz moich w domu mam tez bezdomniaczki i moim tez gotuje :)

To coś wyszperamy jeszcze :)
Będzie czekało na Ciebie u Klaudii w sklepie.

• 2 weeks later...
Posted

Olena84 napisał(a):
Nie wiadomo czy taki psiak kiedys zaufa i sie otworzy:(

Na dzień dzisiejszy wita sie szaleńczo z ludźmi a przy jej masie to niezle wygląda :evil_lol:, ale tez robi sie agresywna do niektórych psów i muszę nad tym pracować ale nie jest lekko bo łatwo ją wystraszyć i wtedy znów wpada w panike , ech co ona musiała przejść :shake:, niestety nadal potrafi sie wystraszyć rożnych dźwięków , ostatnio bardzo sie bała wiatru a dokładniej szumu drzew a wiało dość mocno :shake:
Przepraszam że tak późno :oops::oops::oops::oops:
DOGO DLA LARY na karme weterynaryjną , pieniądze zostały zaniesione do weta bo karmę biorę na kreskę .
Maruda ---------------------------- 50 zł
GINN ------------------------------20 zł
ARIM ----------------------------- 20 zł
ATAO -----------------------------10 zł
LARA ---------------------------- 20 zł
MIMIŚ --------------------------- 30 zł
RAZEM 150 zł
Bardzo i to bardzo Wam dziekuje , niestety nadal musi byc na tej bardzo drogiej karmie alergicznej ...

Posted

Wiem że to strasznie dużo, ale nie mamy wyjścia , nie da sie patrzeć jaK sie rozdrapuje i ma ogromną biegunke i przy tym piszczy :( Nie wiem czy tak bedzie zawsze , czy bedzie można jej zmienić , wetka mówiła ze powinna jesc ją przez 3 miesiące ...
Nie wiem co bym zrobiła bdyby nie dr Julia Mazur z FAUNY , mimo nawet ogromnego długu moge leczyć i brać na kreske karmy lecznicze ( mam też koty z S.U.K. )

• 3 weeks later...
Posted

Już tu do Lary nikt nie zagląda :(
Laryska od kilku dni znów sie bardziej drapała ale dzis w nocy to była masakra i znów jest na lekach , no i cały czas jest na karmie wet która jest bardzo droga :(:(
Jak po tych lekach nie przejdzie to znów trzeba z nia przyjść

Posted

[quote name='Justa i zwierzaki']Już tu do Lary nikt nie zagląda :(
Laryska od kilku dni znów sie bardziej drapała ale dzis w nocy to była masakra i znów jest na lekach , no i cały czas jest na karmie wet która jest bardzo droga :(:(
Jak po tych lekach nie przejdzie to znów trzeba z nia przyjść

Za duzo tych wątków:(, biedula, czy ona jest u Ciebie na bdt?

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
Już siedzi u mnie 7 miesięcy :( A jeszcze do tego jej nieprzewidywalny charakter , co ona musiała przezyc , piekło na ziemi :(

czasem lepiej nie wiedzieć :(