Penny Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Udało mi się zrobić fotki psiakom :) Dziewczynki są małymi strachulcami, najbezpieczniej czuły się na moich kolanach :) Gdyby były w DT to ten strach pewnie szybko by minął :( No to najpierw śliczna Mia: Quote
Pyrdka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Teraz jest zastój w adopcjach.:placz: Szkoda maluchów. Powinny już siedzieć w swoich domach. Quote
Maciek777 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Pyrdka napisał(a):Teraz jest zastój w adopcjach.:placz: Szkoda maluchów. Powinny już siedzieć w swoich domach. Fakt! Teraz raczej przyszedł czas na porzucanie psów:mad: Penny - widzę, że się postarałaś:p Quote
Penny Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Maciek777 napisał(a):Penny - widzę, że się postarałaś:p Dzięki. Ciężko było mi samej robić zdjęcia maluchom, bo wciąż chciały na kolana, ale jakoś się udały. Quote
Maciek777 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Penny napisał(a):Ciężko było mi samej robić zdjęcia maluchom, bo wciąż chciały na kolana, ale jakoś się udały. Wierzę:-) To jest jednak cały urok szczeniaków:p Swoją drogą, może warto byłoby zrobić uliczną akcję adopcyjną? Zabrać "na miasto", odpowiednio zareklamować itd. Wiesz o co chodzi - przerabialiśmy już kiedyś ten temat na innym forum. Ja już nie wiem jak tu je do domów oddać, a Ty jeszcze tą kwotą - 720 zł straszysz:evil_lol: Quote
Penny Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Maciek777 napisał(a):Swoją drogą, może warto byłoby zrobić uliczną akcję adopcyjną? Zabrać "na miasto", odpowiednio zareklamować itd. Wiesz o co chodzi - przerabialiśmy już kiedyś ten temat na innym forum. Ja już nie wiem jak tu je do domów oddać, a Ty jeszcze tą kwotą - 720 zł straszysz:evil_lol: Taką akcję trzeba by było dobrze przemyśleć. Pogadamy o tym w wolnej chwili. A jeśli chodzi o kwotę za ich hotelowanie, to racja straszę, ale takie są fakty. Trzeba się porządnie wziąć za reklamowanie wątku maluchów. Quote
Maciek777 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Moja piękna Emi, he he. Penny - Świetnie się spisałaś. Teraz jest zapas zdjęć do ewentualnych kolejnych ogłoszeń. Quote
Akrum Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 W zeszłym tygodniu jeszcze raz podesłałam do gazety Lunę, bo ostatnio nie wydrukowali. Ale nie kupiłam wczoraj, więc nie wiem, czy na ten tydzień ogłoszenie się ukazało. W tym tygodniu podeślę Emi i Mia do jednej gazety. A Fridę do drugiej. Quote
Penny Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Akrum napisał(a):W zeszłym tygodniu jeszcze raz podesłałam do gazety Lunę, bo ostatnio nie wydrukowali. Ale nie kupiłam wczoraj, więc nie wiem, czy na ten tydzień ogłoszenie się ukazało. W tym tygodniu podeślę Emi i Mia do jednej gazety. A Fridę do drugiej. Akrum, ślicznie dziękujemy. Niestety ogłoszenie Luny nie pojawiło się w gazecie. Chyba już drugi raz z rzędu brak ogłoszeń psów w naszej gazecie. Mam nadzieję, że za tydzień, w końcu się jakieś pojawią. Quote
Akrum Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Kurde, zawsze są ważniejsze rzeczy do opisania niż nasze psiaki. Tym razem pójdą do dwóch gazet, więc mam nadzieję, że choć w jednej się ukażą. Quote
ookami Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Co za rozkoszna rodzinka! :D Przpeiękne maluszki, powinny spokojnie znaleźć jakieś fajne domki :) Przepraszam, że nie w temacie ale chciałam bardzo serdecznie zaprosić na psi festyn, który odbędzie się w tą niedzielę niedaleko Poznania. Taki pomysł na miłe spędzenie niedzieli ;) Quote
Pola17 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 maciek czy smakuje im ta karma >? Czy kombinować inna ? teraz adopcje sa w sumie minimalne Quote
Maciek777 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Akrum - ja też dołączam się do podziękowań dla Ciebie:-) ookami - chętnie bym się przejechał, ale niestety mam pilny wyjazd:-/ Pola17 - im wszystko smakuje:-) To najwyżej poczekamy z adopcjami do zimy bo ostatnio ładnie szły:-) he he, szczeniaki muszą coś znaleźć już na wczoraj:-) Mój telefon bez przerwy milczy... Quote
Pyrdka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Maluchy fajne, ale rosną jak na drożdżach. Szybciutko szukamy domów.Oczywiście dobrych i odpowiedzialnych. Quote
Pola17 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 :) ja teraz szukam transportu z poznania do Katowic :) Macie kogos z autem i z wolnym 1 dniem ? TRANSPORT ZA POKRYCIEM KOSZTÓW dla małego pieska przywiązanego do kaloryfera maciek zna temat :( Quote
xxxx52 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Pola17 napisał(a)::) ja teraz szukam transportu z poznania do Katowic :) Macie kogos z autem i z wolnym 1 dniem ? TRANSPORT ZA POKRYCIEM KOSZTÓW dla małego pieska przywiązanego do kaloryfera maciek zna temat :( A czy ktos to miejsce w Katowicach skontrolowal? Quote
Pola17 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Co tu taka cisza be zemnie :0:cool3: co u młodych sory za to ze milcze ale zbieram kase na wyjad psiaka na Ślask :) dom sprawdzony po za tym ja jade z psem i musze przekonac sie co do domu Quote
Penny Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Zdjęć niestety nie mam - pogoda ostatnio jest taka brzydka, że nawet z psami nie chce się wychodzić. Maluchy mają się dobrze. Karma im bardzo smakuje. Dzisiaj trochę dłużej posiedziałam z psiakami. Jak mnie obskoczyły :) wszystkie chciały leżeć na moich kolanach, prawie jak kotki. Quote
Pola17 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 super jak znajde chwile to pomoge jakos na razie mam na głowie 400zł do zebrania na wyjazd na piatek wiec jest ciekawie Quote
masza44 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ludzie dajcie na pw namiary do przelewu mam trochę kasy na maluchy Quote
Recommended Posts