Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Udało mi się zrobić fotki psiakom :)
Dziewczynki są małymi strachulcami, najbezpieczniej czuły się na moich kolanach :) Gdyby były w DT to ten strach pewnie szybko by minął :(

No to najpierw śliczna Mia:

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka napisał(a):
Teraz jest zastój w adopcjach.:placz: Szkoda maluchów. Powinny już siedzieć w swoich domach.

Fakt! Teraz raczej przyszedł czas na porzucanie psów:mad:

Penny - widzę, że się postarałaś:p

Posted

Maciek777 napisał(a):
Penny - widzę, że się postarałaś:p

Dzięki.
Ciężko było mi samej robić zdjęcia maluchom, bo wciąż chciały na kolana, ale jakoś się udały.

Posted

Penny napisał(a):
Ciężko było mi samej robić zdjęcia maluchom, bo wciąż chciały na kolana, ale jakoś się udały.

Wierzę:-) To jest jednak cały urok szczeniaków:p
Swoją drogą, może warto byłoby zrobić uliczną akcję adopcyjną? Zabrać "na miasto", odpowiednio zareklamować itd. Wiesz o co chodzi - przerabialiśmy już kiedyś ten temat na innym forum.
Ja już nie wiem jak tu je do domów oddać, a Ty jeszcze tą kwotą - 720 zł straszysz:evil_lol:

Posted

Maciek777 napisał(a):
Swoją drogą, może warto byłoby zrobić uliczną akcję adopcyjną? Zabrać "na miasto", odpowiednio zareklamować itd. Wiesz o co chodzi - przerabialiśmy już kiedyś ten temat na innym forum.
Ja już nie wiem jak tu je do domów oddać, a Ty jeszcze tą kwotą - 720 zł straszysz:evil_lol:

Taką akcję trzeba by było dobrze przemyśleć. Pogadamy o tym w wolnej chwili.

A jeśli chodzi o kwotę za ich hotelowanie, to racja straszę, ale takie są fakty.
Trzeba się porządnie wziąć za reklamowanie wątku maluchów.

Posted

W zeszłym tygodniu jeszcze raz podesłałam do gazety Lunę, bo ostatnio nie wydrukowali.
Ale nie kupiłam wczoraj, więc nie wiem, czy na ten tydzień ogłoszenie się ukazało.

W tym tygodniu podeślę Emi i Mia do jednej gazety.
A Fridę do drugiej.

Posted

Akrum napisał(a):
W zeszłym tygodniu jeszcze raz podesłałam do gazety Lunę, bo ostatnio nie wydrukowali.
Ale nie kupiłam wczoraj, więc nie wiem, czy na ten tydzień ogłoszenie się ukazało.

W tym tygodniu podeślę Emi i Mia do jednej gazety.
A Fridę do drugiej.

Akrum, ślicznie dziękujemy.
Niestety ogłoszenie Luny nie pojawiło się w gazecie.
Chyba już drugi raz z rzędu brak ogłoszeń psów w naszej gazecie.
Mam nadzieję, że za tydzień, w końcu się jakieś pojawią.

Posted

Kurde, zawsze są ważniejsze rzeczy do opisania niż nasze psiaki.

Tym razem pójdą do dwóch gazet, więc mam nadzieję, że choć w jednej się ukażą.

Posted

Co za rozkoszna rodzinka! :D Przpeiękne maluszki, powinny spokojnie znaleźć jakieś fajne domki :)
Przepraszam, że nie w temacie ale chciałam bardzo serdecznie zaprosić na psi festyn, który odbędzie się w tą niedzielę niedaleko Poznania. Taki pomysł na miłe spędzenie niedzieli ;)

Posted

Akrum - ja też dołączam się do podziękowań dla Ciebie:-)

ookami - chętnie bym się przejechał, ale niestety mam pilny wyjazd:-/

Pola17 - im wszystko smakuje:-) To najwyżej poczekamy z adopcjami do zimy bo ostatnio ładnie szły:-) he he, szczeniaki muszą coś znaleźć już na wczoraj:-) Mój telefon bez przerwy milczy...

Posted

:) ja teraz szukam transportu z poznania do Katowic :) Macie kogos z autem i z wolnym 1 dniem ? TRANSPORT ZA POKRYCIEM KOSZTÓW dla małego pieska przywiązanego do kaloryfera maciek zna temat :(

Posted

Pola17 napisał(a):
:) ja teraz szukam transportu z poznania do Katowic :) Macie kogos z autem i z wolnym 1 dniem ? TRANSPORT ZA POKRYCIEM KOSZTÓW dla małego pieska przywiązanego do kaloryfera maciek zna temat :(

A czy ktos to miejsce w Katowicach skontrolowal?

Posted

Co tu taka cisza be zemnie :0:cool3: co u młodych sory za to ze milcze ale zbieram kase na wyjad psiaka na Ślask :) dom sprawdzony po za tym ja jade z psem i musze przekonac sie co do domu

Posted

Zdjęć niestety nie mam - pogoda ostatnio jest taka brzydka, że nawet z psami nie chce się wychodzić.
Maluchy mają się dobrze. Karma im bardzo smakuje.
Dzisiaj trochę dłużej posiedziałam z psiakami. Jak mnie obskoczyły :) wszystkie chciały leżeć na moich kolanach, prawie jak kotki.