Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:eviltong: moją rozwieź pamiętasz maciek jak ci mówiłam ze ona znajdzie dom pierwsza a ty sie uparłeś ze ona jest naj mniej ładna :PPp Mia byla i jest piękna

GRATULUJE ZDANEGO EGZAMINU MAX CZEKA NA SZKOLENIE !!!!MACKU :razz:niestety z braku czasu nie wpadam, tak czesto na wontek ,,, ale jestem pod tel :))

[quote name='Pyrdka']Mia była moją faworytką.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Pola17']:eviltong: moją rozwieź pamiętasz maciek jak ci mówiłam ze ona znajdzie dom pierwsza a ty sie uparłeś ze ona jest naj mniej ładna :PPp Mia byla i jest piękna

GRATULUJE ZDANEGO EGZAMINU MAX CZEKA NA SZKOLENIE !!!!MACKU :razz:niestety z braku czasu nie wpadam, tak czesto na wontek ,,, ale jestem pod tel :))[/QUOTE]
Dzięki wielkie:-) Na pewno się doczeka;-)

OK, myliłem się co do Mii, ale o gustach się nie dyskutuje;-)

• 2 weeks later...
Posted

Jej jak tu cisza :( podrzucam na dobranoc sunie

Przepraszam ze nie wchodzę na wątek ale sama mam teraz szczeniaka za mało rasowego aby możną bylo go sprzedać a skoro nie sprzedać to po zbyc sie i oddać gdzie do domu gdzie jest 4 dzieci ohh na pewno NIE dla małych ,, BACHORÓW!!!.TAKI WSPANIAŁY PIES i tak zostałam mama malej ,, myszki 8 tyg suni mix ratlerka każda wolna chwile poswiencam całej 4 a teraz planuje zabrać 5 psa wiec ograniczony czas mam na co kol wiek no i praca padnięta jestem . Majac , 5 psow jestem zmeczona ale nie majac psów na dt nie moge znalesc sobie miejsca poprostu [zwierzoholizm \

Posted

I jak tam dziewczynki, czy poszła któraś do domu? Ostatnio po kilku miesiącach udało się zawieźć do domu Nelę uwaga ze Szczebrzeszyna do Opola...Trzeba wierzyć, ze dla nich także gdzieś czeka dom...Czy ogłoszenia potrzebne i na jakie województwa? Mogłabym na tablicy lub gumtree wykupić na tydzień takie wyróżnione tylko na jakie miasto najlepiej?

Posted

Coś się dzieje w sprawie szczeniar. Czary - nie czary, ale nie chce nic mówić na ten temat bo już za dużo razy nic z tego nie wychodziło.
Wszystko okaże się w sobotę - tyle mam do powiedzenia:)
masza44 - z ewentualnymi nowymi ogłoszeniami proszę poczekać do nowych sobotnich wieści. Dziekujemy za chęci:-)
akrum - dziękujemy za pomoc, ale miejmy nadzieję, że ogłoszenia okażą się niepotrzebne:)

Teraz tylko czekać na sobotę:)

Posted

Akrum napisał(a):
i co?? coś już wiadomo??
któraś z dziewczyn, a może wszystko poszły do swoich domków??

Jeszcze 2 dni temu wstępnie było wiadomo, że dzisiaj pojadą wszystkie 3 w różne części Poznania.
Wczoraj Państwo zrezygnowali z Fridy.
Jednak Luna i Emi właśnie śpią w swoich własnych domach!!!!!!!!!!:-)

No, a Frida ma momenty piszczenia i wycia.
Chyba zamieszka z moimi psami. M.in. z terrorystą - Bajem:-)

Posted

super, bardzo się cieszę i gratuluję udanego dnia :)

szkoda, że Frida nadal bez domu, ale i jej się uda.
mam nadzieję, że w gazecie się ogłoszenie ukaże, tam była Frida podesłana i Emi, więc może ktoś Fridę wypatrzy.

Posted (edited)

Super, że przynajmniej 2 w domkach! Frida pewnie teraz tęskni i jest jej smutno, została ostatnia z rodzeństwa ( moja suczka też tak miała) ale towarzystwo innych piesków na pewno jej pomoże. A niedługo i ona będzie w swoim domku, jestem pewna.

Edited by masza44
Posted

Frida już mieszka z moją trójką:)
Ogólnie nie zaczepiają jej i raczej ma spokój. Czasem tylko przy jedzeniu Frida się zapomina i tak się kręci żeby podkraść jedzenie moim (kiedy swoje już zjadła) i wtedy zostaje warknięciem przywołana do porządku. Przyda jej się kilka lekcji dobrych manier bo kiedy z siostrami mieszkała to była na bakier z kulturą.

Posted

Frida ukazała się w końcu w gazecie (coś pecha miały te psiaki jeśli chodzi o naszą gazetę,ciągle gdy podsyłałam je, to nie drukowali).
Czy był zatem jakiś odzew??

Posted

Akrum napisał(a):
Frida ukazała się w końcu w gazecie (coś pecha miały te psiaki jeśli chodzi o naszą gazetę,ciągle gdy podsyłałam je, to nie drukowali).
Czy był zatem jakiś odzew??

Jak na razie nikt nie dzwonił, ani nie pisał.