Akrum Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 dziewuchy podesłane do kolejnego domku zainteresowanego szczeniakiem, który wyrośnie na średniaka. Quote
agusiazet Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Wszystkie sunie są urocze i na stówę znajdą domy! Quote
Pola17 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 :eviltong: moją rozwieź pamiętasz maciek jak ci mówiłam ze ona znajdzie dom pierwsza a ty sie uparłeś ze ona jest naj mniej ładna :PPp Mia byla i jest piękna GRATULUJE ZDANEGO EGZAMINU MAX CZEKA NA SZKOLENIE !!!!MACKU :razz:niestety z braku czasu nie wpadam, tak czesto na wontek ,,, ale jestem pod tel :)) [quote name='Pyrdka']Mia była moją faworytką.[/QUOTE] Quote
Maciek777 Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Pola17']:eviltong: moją rozwieź pamiętasz maciek jak ci mówiłam ze ona znajdzie dom pierwsza a ty sie uparłeś ze ona jest naj mniej ładna :PPp Mia byla i jest piękna GRATULUJE ZDANEGO EGZAMINU MAX CZEKA NA SZKOLENIE !!!!MACKU :razz:niestety z braku czasu nie wpadam, tak czesto na wontek ,,, ale jestem pod tel :))[/QUOTE] Dzięki wielkie:-) Na pewno się doczeka;-) OK, myliłem się co do Mii, ale o gustach się nie dyskutuje;-) Quote
Pola17 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jej jak tu cisza :( podrzucam na dobranoc sunie Przepraszam ze nie wchodzę na wątek ale sama mam teraz szczeniaka za mało rasowego aby możną bylo go sprzedać a skoro nie sprzedać to po zbyc sie i oddać gdzie do domu gdzie jest 4 dzieci ohh na pewno NIE dla małych ,, BACHORÓW!!!.TAKI WSPANIAŁY PIES i tak zostałam mama malej ,, myszki 8 tyg suni mix ratlerka każda wolna chwile poswiencam całej 4 a teraz planuje zabrać 5 psa wiec ograniczony czas mam na co kol wiek no i praca padnięta jestem . Majac , 5 psow jestem zmeczona ale nie majac psów na dt nie moge znalesc sobie miejsca poprostu [zwierzoholizm \ Quote
masza44 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 I jak tam dziewczynki, czy poszła któraś do domu? Ostatnio po kilku miesiącach udało się zawieźć do domu Nelę uwaga ze Szczebrzeszyna do Opola...Trzeba wierzyć, ze dla nich także gdzieś czeka dom...Czy ogłoszenia potrzebne i na jakie województwa? Mogłabym na tablicy lub gumtree wykupić na tydzień takie wyróżnione tylko na jakie miasto najlepiej? Quote
Akrum Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 podesłałam dzisiaj z rana Fridę i Emi do gazety, może tym razem się uda i wydrukują. Quote
Pyrdka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/229688-Bazarek-na-deszczowe-dni Quote
Maciek777 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Coś się dzieje w sprawie szczeniar. Czary - nie czary, ale nie chce nic mówić na ten temat bo już za dużo razy nic z tego nie wychodziło. Wszystko okaże się w sobotę - tyle mam do powiedzenia:) masza44 - z ewentualnymi nowymi ogłoszeniami proszę poczekać do nowych sobotnich wieści. Dziekujemy za chęci:-) akrum - dziękujemy za pomoc, ale miejmy nadzieję, że ogłoszenia okażą się niepotrzebne:) Teraz tylko czekać na sobotę:) Quote
masza44 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 No to czekamy na pozytywne wieści oczywiście:) Quote
Pyrdka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Maciek trzymam kciuki z całych sił. Czas najwyższy..... Quote
Akrum Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 i co?? coś już wiadomo?? któraś z dziewczyn, a może wszystko poszły do swoich domków?? Quote
Maciek777 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Akrum napisał(a):i co?? coś już wiadomo?? któraś z dziewczyn, a może wszystko poszły do swoich domków?? Jeszcze 2 dni temu wstępnie było wiadomo, że dzisiaj pojadą wszystkie 3 w różne części Poznania. Wczoraj Państwo zrezygnowali z Fridy. Jednak Luna i Emi właśnie śpią w swoich własnych domach!!!!!!!!!!:-) No, a Frida ma momenty piszczenia i wycia. Chyba zamieszka z moimi psami. M.in. z terrorystą - Bajem:-) Quote
Akrum Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 super, bardzo się cieszę i gratuluję udanego dnia :) szkoda, że Frida nadal bez domu, ale i jej się uda. mam nadzieję, że w gazecie się ogłoszenie ukaże, tam była Frida podesłana i Emi, więc może ktoś Fridę wypatrzy. Quote
agusiazet Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Super, że dwie pannice już we własnych domkach:) Quote
masza44 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 (edited) Super, że przynajmniej 2 w domkach! Frida pewnie teraz tęskni i jest jej smutno, została ostatnia z rodzeństwa ( moja suczka też tak miała) ale towarzystwo innych piesków na pewno jej pomoże. A niedługo i ona będzie w swoim domku, jestem pewna. Edited July 26, 2012 by masza44 Quote
Maciek777 Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Frida już mieszka z moją trójką:) Ogólnie nie zaczepiają jej i raczej ma spokój. Czasem tylko przy jedzeniu Frida się zapomina i tak się kręci żeby podkraść jedzenie moim (kiedy swoje już zjadła) i wtedy zostaje warknięciem przywołana do porządku. Przyda jej się kilka lekcji dobrych manier bo kiedy z siostrami mieszkała to była na bakier z kulturą. Quote
Pyrdka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 I na Fridę przyjdzie czas. Szkoda,że jej się nie udało pojechać do domu. Quote
Maciek777 Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Frida wczoraj została wykąpana. No nie podobało jej się to;) Teraz gotowa do adopcji wypatruje swojego domu... Quote
Pola17 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 sory za off ale prosze o pomoc dla psa trzymanego w Wc w kagancu bez wody potrzebne ogloszenia :(http://www.dogomania.pl/forum/threads/229977-Prosimy-o-pomoc-w-Og%C5%82oszeniach-!!!-dla-przypalanego-i-zamykanego-w-WC-Psa-!!!?p=19433009#post19433009 Quote
Akrum Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Frida ukazała się w końcu w gazecie (coś pecha miały te psiaki jeśli chodzi o naszą gazetę,ciągle gdy podsyłałam je, to nie drukowali). Czy był zatem jakiś odzew?? Quote
Penny Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Akrum napisał(a):Frida ukazała się w końcu w gazecie (coś pecha miały te psiaki jeśli chodzi o naszą gazetę,ciągle gdy podsyłałam je, to nie drukowali). Czy był zatem jakiś odzew?? Jak na razie nikt nie dzwonił, ani nie pisał. Quote
Boogie Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 W Animalii w tym tygodniu ruszyło się ze szczeniakami, mam nadzieję, że i o Frydę ktoś zapyta :) Quote
Recommended Posts