Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciek tak jak pisałam jak psiaki z dt pojada możesz wpasc z 1 szczylem na dt do mnie :) masz prawo wyboru którego dasz to ja przyjme :) dla mnie nie jest ważne mały duzy ładny czy brzydki < brzydkich zwierząt nie ma sa tylko zaniedbane > mam tylko 1 warunek który u mnie obowiązuje psiak musi zgadzać sie z innymi psami widziałeś moją <trzodę] jak wygląda :))) dt darmowy

Posted

Szczepienie jednego maluszka będzie kosztowało 25zł (bez szczepienia na wściekliznę - są na to jeszcze za młode), natomiast dorosłego psa 35zł (łączone ze wścieklizną).
Oznacza to, że musimy uzbierać niemałą sumkę. Ale damy radę :)

Posted

Penny napisał(a):
Mia otwiera już oczko - Maciek to Twoja zasługa :)

A ja bym powiedział, że leku:-)

Pola17 napisał(a):
Maciek tak jak pisałam jak psiaki z dt pojada możesz wpasc z 1 szczylem na dt do mnie :) masz prawo wyboru którego dasz to ja przyjme :) dla mnie nie jest ważne mały duzy ładny czy brzydki < brzydkich zwierząt nie ma sa tylko zaniedbane > mam tylko 1 warunek który u mnie obowiązuje psiak musi zgadzać sie z innymi psami widziałeś moją <trzodę] jak wygląda :))) dt darmowy

Dziękujemy za propozycje i na pewno skorzystamy jak tylko zwolni się u Ciebie miejsce:-) Myślę, że nie będzie problemu z akceptacją reszty stada bo to w końcu kulturalne szczyle...

Penny napisał(a):
Szczepienie jednego maluszka będzie kosztowało 25zł (bez szczepienia na wściekliznę - są na to jeszcze za młode), natomiast dorosłego psa 35zł (łączone ze wścieklizną).
Oznacza to, że musimy uzbierać niemałą sumkę. Ale damy radę :)

Teraz są takie atrakcyjne kredyty..:-)

Tola napisał(a):
Tablica dla maluszków
http://tablica.pl/oferta/szczeniaki-szukaja-domow-ID135nH.html
Jak trzeba cos zmienic, dodac - dajcie znac.
Lady zrobię oddzielne.

Ja nic bym nie zmieniał. Świetne! Dziękujemy:-)

Posted

Tola napisał(a):
A moze pokazac je w innym województwie?
Jak ewentualnie byłoby z transportem?

Jedynie, jeśli chcesz, to mogłabyś jeszcze w Lubuskim bo mieszkamy prawie na pograniczu tych dwóch województw.
Co do transportu to wszystko zależy od odległości, a już w ostateczności od stanu konta szczeniaków:-) Raczej na jazdę z nimi np 300 km "przy okazji" nawet nie liczę.

Posted

Maciek777 napisał(a):
Jedynie, jeśli chcesz, to mogłabyś jeszcze w Lubuskim bo mieszkamy prawie na pograniczu tych dwóch województw.
Co do transportu to wszystko zależy od odległości, a już w ostateczności od stanu konta szczeniaków:-) Raczej na jazdę z nimi np 300 km "przy okazji" nawet nie liczę.

Ok - to zmienię na lubuskie, bo widzę, ze na Poznan juz mają

Posted

:) :lol: Jutro sprawdzam domy dla 2 szczyli zobaczymy jak wypadna

EHH JA NIC TAKIEGO WIELKIEGO NIE ZROBIŁAM <DOBRE DUSZE CZUWAJĄ NAD PSIAKAMI :oops::oops: :)

Pyrdka napisał(a):
Pola fajnie,że jesteś na wątku.:lol: Maluchy są śliczne.

Posted

Pola17 napisał(a):
za 2 tyg bende miała raczej miejsce dla 2 lub 1 malca zobacze jeszcze :cool3::cool3: mam miski dla mamy i taty do wody i jedzenia

A jeśli już jakiś znajdzie się u Ciebie w DT to masz jakiś wyszukany plan jak znaleźć mu dom?:-)
Miski się jak najbardziej przydadzą bo niestety obecnie owych brak. Niestety je można przywieźć jedynie przy okazji. No chyba, że są złote:-)

Posted

agusiazet napisał(a):
Potrzebuje konta i danych do przelewu. Poprosze na PW!

Dane do przelewu właśnie wysłałam na PW.
Bardzo dziękujemy za pomoc :)

Posted (edited)

Domy sprawdziłam :( niestety nie na da ja sie dla żadnych psów niby ok ale sterylizacja u nich odpada zamykanie bramy żeby psy nie wyszły tez :( udało mi sie zebrać trochę karmy dorota-wl tez daje karme jak by co odbiorę ja po jutrze

Edited by Pola17
Posted

Czyli maciek jak by co to do odbioru masz

karma jeszcze nie wiem ile kg ale mniej więcej 5/7kg lub więcej na pewno
2 miski i chyba obroże mam jakąś dla suczki chyba ze obroże ma >? to zostawię dla innych psów srodki na pchełki dałam ostatnio z karmą :) :cool3::cool3:

Posted

Pola17 napisał(a):
Czyli maciek jak by co to do odbioru masz

karma jeszcze nie wiem ile kg ale mniej więcej 5/7kg lub więcej na pewno
2 miski i chyba obroże mam jakąś dla suczki chyba ze obroże ma >? to zostawię dla innych psów srodki na pchełki dałam ostatnio z karmą :) :cool3::cool3:

Nie widać żeby miała obrożę i pewnie jej nie ma.
Krople na pchły już podane Lady i Leo.
Naprawdę bardzo dziękujemy:-) To już będzie kolejny zestaw darów...

A z tym domem szkoda, że nie wyszło. Za duża wolność i swoboda też nie jest mile widziana:-)

Posted

Maciek, Penny ja też poproszę o numer konta skarbnika rodzinki...

Z ogłoszeń, które zrobiłam domek się nie znalazł, ale skontaktowała się ze mną p.Monika, która wyraziła chęć pomocy w ogłaszaniu Lady i szczylków oraz obiecała wspomóc ich finansowo:multi:

Po weekendzie zrobię Rodzince nowe ogłoszenia, na Poznań i okolice...

Aha- czy Lady i s-ka mają wydarzenie na fb?

Posted

Juldan napisał(a):
Maciek, Penny ja też poproszę o numer konta skarbnika rodzinki...

Z ogłoszeń, które zrobiłam domek się nie znalazł, ale skontaktowała się ze mną p.Monika, która wyraziła chęć pomocy w ogłaszaniu Lady i szczylków oraz obiecała wspomóc ich finansowo:multi:

Po weekendzie zrobię Rodzince nowe ogłoszenia, na Poznań i okolice...

Aha- czy Lady i s-ka mają wydarzenie na fb?

Dane do przelewu właśnie wysłałam na PW.
Dzięki Ewka za wszystko.

Ogłoszenia na Poznań jak najbardziej się przydadzą. Poznań blisko, więc w razie czego zawsze można podjechać na PA, czy zawieźć pieska do domu.

Psiaki nie mają wydarzenia.