Kobold Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dorotko a co z bannerkiem? Moze wolisz jakis inny :lol: powiedz tylko, to Kobold polazi i pozebrze :evil_lol: Quote
Dorothy Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no ja wlasnie tak zebralam na tamtym watku zeby nie bylo na bannerku ze szuka domu tylko ze prosimy o pomoc w leczeniu.Ale jakos bez echa....:shake: Quote
Kobold Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Alez zrobily zobacz czy moze byc? Jak nie to jeszcze poprawia, albo pojde po prosbie dalej:evil_lol: a odsylacz tez ci moge zalatwic, tylko zaakceptuj bannerek;) Samturia napisala: poprawiony bannerek :smile: Quote
Dorothy Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 o Jezu no pewno ze moze byc ja juz w ogole nie kontaktuje ze zmeczenia :-(:-( poprosze ten odsylacz bo tez nie umiem... dzieki Koboldzie.... Quote
Kobold Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 justys95 zrobila odsylacz :multi: Prosze :smile: Teraz tylko skopiuj w podpis :loveu: Quote
Kobold Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dorotko sorrki, ze u Kluseczka offik, ale znasz Irme i jej Serwusia z forum??? Tez Onek z podobnymi problamami jak Filipek :-( Quote
Dabrowka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Bazarek dla Olinka :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3795337 Quote
dagusiek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Olinku pamietamy o Tobie i Cie podnosimy...;) dobranoc maluszku:loveu: Quote
Dorothy Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kobold napisał(a):Dorotko sorrki, ze u Kluseczka offik, ale znasz Irme i jej Serwusia z forum??? Tez Onek z podobnymi problamami jak Filipek :-( Tak, wiem. Ja tez chcialam bardzo zaopiekowac sie Serwem, jak tylko pojawil sie jego watek, ale bylam wtedy w N i uznalam ze Irma duzo wiecej moze mu pomoc, ustalilysmy ze pojedzie do niej. Irma to wspaniala ciotka i zawsze podziwialam jak krotko, zwiezle i skutecznie zalatwia "psie" sprawy. Pomaga a nie gada. Pisalysmy teraz troszke na temat Serwo i Filipa. Ona mnie rozumie... Ciociu Irmo :calus: Quote
Dorothy Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dąbróweczko jestes NIEZASTąPIONA:multi: Kobold Ty tez!! :multi: a bannerka wstwic nie umiem:placz: trzeba url...i w ogole:placz: Quote
Kobold Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dorotko,to proste, nawet ja pojelam :p Kopiujesz ten bannerek na twoj komputer.Potem otwierasz ImageShack i z twojego komputera kopiujesz na Image. Otwierasz panel uzytkownika, funkcje etytuj podpis. Kasujesz w oknie ten podpis co masz teraz, z Image kopiujesz i wklejasz link, ktory jest pod zdjeciem-bannerka i wklejasz w okno edytujace podpis,w ktorym byl poprzedni podpis, podglad i jak wyszlo to zapisuj. To wszystko sprobuj :lol: Quote
Kobold Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Pisalysmy teraz troszke na temat Serwo i Filipa. Ona mnie rozumie... Ciociu Irmo :calus:Wlasnie Dorotko to bylo moim zamiarem.Nie chcialam od razu pisac, ze Go juz nie ma z nami ale wiedzialam, ze Ty zrozumiesz o co chodzi.Potrzebujesz teraz takiej osoby jak Ciotka Irma, Ona, tak jak napisalas, zrozumie Cie jak nikt inny. A bannerek szafniesz predzej, czy pozniej w swoj podpisik :evil_lol: Quote
Kobold Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :multi: :loveu: :multi: :loveu: no widzisz, jaka pojetna Ciotka jestes :evil_lol: ja kiedys myslalam,ze komputer to moj wrog, i ze "gryzie" a teraz pomalu zmieniam zdanie :eviltong: i to ja go rozgryzam :evil_lol: Quote
makulka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Czesc Olinku ,jak minoł dzionek,pozaczepiałes wujcia i ciotki? Quote
Dorothy Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 no pewnie. :multi: w dodatku: wydluzyly mi sie lapy, pyszczek, urosl ogon, po prostu z dnia na dzien jestem coraz wiekszy!!!:multi: i wciaz mnie nie ochrzcili:placz: wolaja na mnie Klusior i Szczenior, Piesior i w ogole, i pani mowi ze moje imie tez chyba musi konczyc sie na -or bo inaczej nie bede reagowal, juz sie do tego -or przyzwyczailem.... Quote
Kobold Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No to podrzucam pare -orkow Basior Fedor Major Szandor Medor Reksor Kastor Mandor Ador Hator ;) ;) Quote
Dorothy Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 kurza twarz ciocia Ty to sypiesz jak z rekawa ... fajne! to jeszcze cos na -ek, zeby bylo do Klusek albo -er ten Haker chodzi mi po glowie ale staram sie utrzymywac wciaz Klusiora malutkiego szczeniaczka, lobuziaczka, pieszczoszka, boje sie ze jak ochrzcimy Haker to ujawni taki charakter ze ...:flaming: przynajmniej w przypadku koni tak jest. Ile razy spotykam konia o wdzieczym imieniu Afera, Draka, Stoper, Bandzior albo Gigant, to zawsze wynika z tego cos niedobrego...:evil_lol: Quote
Kobold Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No to z drugiego rekawka :lol: Stefek Felek Bastek Muniek Sułek ( Panie Sułku kocham pana :evil_lol:) Czadek Benek Farysek Czarek Berek Pinek Ziutek Quote
Kobold Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 A Haker mi sie od poczatku podobal.:evil_lol: Mysle, ze mozna to tak zinterpretowac: nietuzinkowy, sprytny, pojetny, madry czasami podstepny ale nie agresywny w stosunku do otoczenia,tajemniczy, lebski, cwany gosciu z duza doza cierpliwosci i sklonnosci do.....e tego lepiej nie napisze :diabloti: A Hossa to niby Alleluja :evil_lol: a jakie jajo z niej wyroslo, to ty najlepiej wiesz :eviltong: Quote
tuxman Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No - Hossa już jest... :razz: To może teraz idąc za ciosem, następne udane zwierzę: Walor. Też sie z Gieldą jakby co kojarzy... Pozdrawiam PS A od hackerów broń nas Boże. Nie wiecie o czym mówicie... :p Quote
Recommended Posts