Jump to content
Dogomania

Klusek(Olinek)-cudny szczeniak..prawie..ON..nie widzi, ale ....MA WSPANIALY DOM ! ! !

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odkryl kota? dobre.... :lol:

przypomina mi sie jak moja kicia odkryla co to mysz (miala juz 1,5 roku), patrzyla zdziwiona, ale zalapala o co chodzi jak mysz zaczela uciekac :lol:

Posted

Hund napisał(a):
ja przeciętnie 3 godz w pracy siedzę na dogo :)

Ech, kiedy te czasy, gdy mogłam sobie 3 godziny w pracy poświęcić na dogo :placz: Ostatnio bywaja dni, kiedy nie mam nawet chwili na sprawdzenie sluzbowej skrzynki :shake:

Posted

A my tez zagladamy, tylko nie zawsze mamy czas cos napisac :oops: A tak wogole to juz raz pisalam ale mi posta wcielo :crazyeye: Wycaluj Clou-Klusiaczka :loveu:

Posted

Jakie te łapska są grubiutkie!! Onek w całej okazałości!! Bez dwóch zdań!!
Tylko te oczka takie bidne :( Rozczulam się jak na niego patrzę. Wogóle już nie przypomina tego małego schroniskowego kajtka. Proszę go wycałować!! Kochaniutki i prześliczny, i widać że na kolankach u mamy jest najlepiej!! :)

Posted

Jaki slodziak, teraz widac, ze to Onek :loveu: i spi na Twoich kolanach jak dziecko. :loveu: Widac, ze przy Tobie czuje sie bezpieczny. Zasnal tak mocno, ze az mu tylne lapki opadly z Twoich kolan:loveu: sliczne zdjecia.:loveu:

Posted

Dorothy napisał(a):
nikt nie zaglada...:-(

No jak nie jak tak! Tylko że przeprawa Filipa na Drugą Stronę była ważniejsza...
Zdjęcie Kluska, zwisającego we śnie z Twoich kolan - boskie.

Posted

Ale super z niego psiak:loveu: :loveu: mój pies te z miał przepukline jak był szczeniakiem,lekarz kazał mi ją wmasowywac i jakoś na szczescie sama sie wchłoneła ale był aduzo mniejsza niz ma Olinek .

Posted

Dorothy napisał(a):
pepowina o wiele za duza na masowanie, wierzcie mi. ma srednice w tej chwili 4 cm okolo.

Moja Era, kiedy jeszcze byla taka slodka kluska ;), tez miala przepukline. Duza, wielkosci wlasnie kolo 4 cm. Wet powiedzial, ze za mala na wmasowanie, zoperowal ja bez rzadnych problemow.
Z Kluska przeciez juz silny chlopak :)