Dorothy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no to ja jestem ciekawa co sie stalo, i to w oba oka naraz... albo po prostu stan z czasem sie powoli pogarszal nie wiem...:shake: Quote
Dorothy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 to nie jest takie proste :shake: musialam zrobic grafik i stawiam kreski ktore krople ile razy juz zakropilam... a maly po trzecim zakropieniu sie poddal i znosi te zabiegi ze stoickim spokojem. I nie wiem co z niego za ONek, kufe ma raczej... rotweilera? a umaszczenie i kluskowatosc bernenczyka:cool3: Quote
Hund Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ,,a maly po trzecim zakropieniu sie poddal i znosi te zabiegi ze stoickim spokojem,, może czuje że mu to pomaga?? Quote
Guest Mrzewinska Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie wiem, czy zmienia sposob leczenia, kiedys czytalam - ale to cale dziesiatki lat temu - ze wrzod ponosowkowy nie grozi slepota, oby. Oczywiscie - leczyc trzeba. I fakt, ze on malo, przynajmniej na tych fotkach, przypomina ON-ka... Zofia Quote
Kobold Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :mdleje: :mdleje: :mdleje:Dorotka ja sie juz boje pomyslec co moze Hovawartowy Onek ze spojrzeniem aniolka ale siodme wcielenie diabla :diabloti: podpowiedziec zielonemu ale zadnemu wiedzy Bernenskiemu Onkowi o wygladzie Rotka :evil_lol:...tfu, tfu ,tfu odpukac w niemalowane.....moze sie nie dogadaja Quote
Jola_K Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ale on robi kochaniutkie minki :loveu: ciekawe jak sie bedzie w kapieli sprawowal, bo to chyba pierwsza w zyciu! czekamy na relcje, fotki mile widziane :) kizie-mizie dla reszty futerek :multi: Quote
przyjaciel_koni Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dorotko - oko faktycznie może być pourazowe. Sprawa z okiem u mojego psa - o czym pisałam na wątku Filipa - to było po potrąceniu przez samochód, kilka dni wcześniej zanim trafił do mnie. Miejmy nadzieję na poprawę u malucha - Klucha ! Quote
Dorothy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Kobold napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje:Dorotka ja sie juz boje pomyslec co moze Hovawartowy Onek ze spojrzeniem aniolka ale siodme wcielenie diabla :diabloti: podpowiedziec zielonemu ale zadnemu wiedzy Bernenskiemu Onkowi o wygladzie Rotka ciotka ja Cie bardzo prosze czy Ty moglabys to tu zaraz ODSZCZEKAC???? :mad::mad::mad: Klusek jest juz sporo wiekszy niz na tych zdjeciach, i bardziej charakterny "z mordy" zaraz postaram sie cos wstawic. Quote
Kobold Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Przysiegam ciotka ja pukalam w niemalowane jak dzieciol, jak pisalam posta zeby nie wywolac .......no wiesz kogo :evil_lol: z lasu ale to inne ciotki zaczely,ze niby Klusio to Onek ale nie Onek tylko moze Bernenczyk albo Rotek to mi sie ten Onek co to niby nie Onek zaraz z Hosia skojarzyl ale ja juz odszczekuje wow, wow, wow Quote
Dorothy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 to-to za chiny ludowe nie wyglada na ON-ka... zwroccie uwage na MINE HOSI (Lady Devil Schwarzcharakter) na tym zdjeciu:diabloti:: Quote
Agnieszka Co. Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Może na ONka nie wygląda, ale pięknie wygląda!!!! W schronisku był cały obklejony, bliżej nieokreśloną cieczą... A u Ciebie na dywanach, czysty - chyba się czuje jak w Niebie. Quote
Kobold Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ciotka chcialam monitor calowac taki sliczny jest Olinek Klusinek :loveu::loveu::loveu: daj mu buziaka od ciotki w sam cukierkowy pysio :loveu::loveu::loveu: A Fililppe jaki dostojny Dziadzio i jak patrzy z miloscia..eh az lza sie w oku kreci. No a Hossia nasz Teufelek...hihihi lepiej nie powiem :evil_lol: No a Julcia to mala modelka :loveu: wiadomo uroda po Mamusi :lol: Dorotko wiem,ze nie zawsze jest Ci latwo ale te zdjecia pokazuja,ze mimo trudow i smutku jest u Was tak cieplo i tak przytulnie. Jestes cudowna.:loveu: Quote
Hund Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 hej ja też chce całować, wszystkie te mordki....takie cudne i miłe. żeczywiście Klusek jest większy i kochańszy.A co do urody córeczki,, piękna,, tak u mnie w pracy stwierdziłyśmy oglądając zdjęcia i bardzo podobna do Ciebie. pozdrawiam. Ola Quote
romenka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ależ piękne zdjęcia.A jaki Filipek ogłupiały :-o On biedny nie wie co się dzieje :evil_lol: Ale Ani Filipkowi ani Kluseczkowi nic nieujmie urody :loveu: A nie wspomne o córci:-o Piękna dziewczynka :loveu: Quote
Kobold Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wiadomo, jak mowi przyslowie: " Jaka matka taka corka" :lol: Ale to podobienstwo jest niesamowite :-o Sami popatrzcie: Mala Juka ................Duza Julka ............. albo Mala Dorotka ......Duza Dorotka Quote
Dorothy Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 eee tam, to jeszcze nic, w porownaniu z podobienstwem charaktertów:diabloti: wytrzymac ciezko. :shake: Tak samo uparte, dozarte, nieprzejednane, dyskutujace, posiadajace wlasne zdanie na KAZDY temat :angryy: Quote
Alaa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dorotka a bedzie coraz gorzej :diabloti: Quote
Kobold Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No nie przecze, ze jak Latorosl dorosnie, to moze byc gorzej , chociaz uwazam, ze jezeli chodzi o negatywna samokrytyke, to Dorotka ma cos z masochistki i sklonnosci do przesady w opisie cech charakteru. A o zaletach zapomina:wyrozumiala,opiekuncza,troskliwa, cierpliwa,uczynna,wielkoduszna,wspanialomyslna, dobrotliwa.......kurcze mysle, ze sie nikt nie poslizgnie Quote
Dorothy Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Alaa napisał(a):Dorotka a bedzie coraz gorzej :diabloti: i ze to niby pocieszenie mialo byc, co ciotka Alaa???:angryy: nic juz nie mowcie...:shake: Kobold hihi no nie wiem, czy Ty aby o mnie piszesz. dobrotliwa:evil_lol: bede sobie czytac ten post w ciezkich chwilach :lol: Klusek postanowil wlasnie zjesc materac :cool3: poza tym moj mauzonek przyjechal i mlody jakims podstepem zdobyl serce mojego mauzonka informatyka, ktory nigdy nie byl psiarzem. Balam sie co powie jak przyjedzie a tu...:crazyeye: Skojarzylo mnie sie to z niespodziewanym wlamem do systemu informatycznego. Nie wiem czy go nie nazwe Haker:diabloti: Quote
Alaa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nieeeeeeeeeee Dorothy, ja tylko tak.........tp przez te chorobe chyba:diabloti: A ze dobrotliwa to ja sie podpisuje pod tym stwierdzeniem i to jak najbardziej:loveu: Haker- super! Quote
Kobold Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Haker....super nie bedzie dla niego zadnej przeszkody do pokonania uups sorry juz nic nie mowie no to spadam zanim dostane w leb Quote
Hund Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dorothy jeśli będzie jakaś poprawa w oczkach to proszę o info. Quote
Dorothy Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 narazie trudno stwierdzic... pani doktor powiedziala ze 10 dni mam zakraplac i jesli nie bedzie gorzej, to dopiero wtedy przyjsc po nastepne dyrektywy i leki. Uprzedzila mnie lojalnie, ze to bedzie dluuugie leczenie...:shake: ale oczywiscie bede meldowac. Obecna kuracja ma na celu tylko zaleczenie antybiotykiem tego wrzodu, nawilzanie i ogolne "rozkurczenie" galek ocznych, nic wiecej-poki wrzod jest- nie mozna. Quote
Recommended Posts