Jump to content
Dogomania

Klusek(Olinek)-cudny szczeniak..prawie..ON..nie widzi, ale ....MA WSPANIALY DOM ! ! !

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to nie jest takie proste :shake:
musialam zrobic grafik i stawiam kreski ktore krople ile razy juz zakropilam...
a maly po trzecim zakropieniu sie poddal i znosi te zabiegi ze stoickim spokojem.
I nie wiem co z niego za ONek, kufe ma raczej... rotweilera?
a umaszczenie i kluskowatosc bernenczyka:cool3:

Guest Mrzewinska
Posted

Nie wiem, czy zmienia sposob leczenia, kiedys czytalam - ale to cale dziesiatki lat temu - ze wrzod ponosowkowy nie grozi slepota, oby. Oczywiscie - leczyc trzeba.
I fakt, ze on malo, przynajmniej na tych fotkach, przypomina ON-ka...

Zofia

Posted

:mdleje: :mdleje: :mdleje:Dorotka ja sie juz boje pomyslec co moze Hovawartowy Onek ze spojrzeniem aniolka ale siodme wcielenie diabla :diabloti: podpowiedziec zielonemu ale zadnemu wiedzy Bernenskiemu Onkowi o wygladzie Rotka :evil_lol:...tfu, tfu ,tfu odpukac w niemalowane.....moze sie nie dogadaja

Posted

ale on robi kochaniutkie minki :loveu:

ciekawe jak sie bedzie w kapieli sprawowal, bo to chyba pierwsza w zyciu!

czekamy na relcje, fotki mile widziane :)

kizie-mizie dla reszty futerek :multi:

Posted

Dorotko - oko faktycznie może być pourazowe.
Sprawa z okiem u mojego psa - o czym pisałam na wątku Filipa - to było po potrąceniu przez samochód, kilka dni wcześniej zanim trafił do mnie.

Miejmy nadzieję na poprawę u malucha - Klucha !

Posted

Kobold napisał(a):
:mdleje: :mdleje: :mdleje:Dorotka ja sie juz boje pomyslec co moze Hovawartowy Onek ze spojrzeniem aniolka ale siodme wcielenie diabla :diabloti: podpowiedziec zielonemu ale zadnemu wiedzy Bernenskiemu Onkowi o wygladzie Rotka

ciotka ja Cie bardzo prosze czy Ty moglabys to tu zaraz ODSZCZEKAC????
:mad::mad::mad:

Klusek jest juz sporo wiekszy niz na tych zdjeciach, i bardziej charakterny "z mordy"
zaraz postaram sie cos wstawic.

Posted

Przysiegam ciotka ja pukalam w niemalowane jak dzieciol, jak pisalam posta zeby nie wywolac .......no wiesz kogo :evil_lol: z lasu ale to inne ciotki zaczely,ze niby Klusio to Onek ale nie Onek tylko moze Bernenczyk albo Rotek to mi sie ten Onek co to niby nie Onek zaraz z Hosia skojarzyl ale ja juz odszczekuje wow, wow, wow

Posted

Ciotka chcialam monitor calowac taki sliczny jest Olinek Klusinek :loveu::loveu::loveu: daj mu buziaka od ciotki w sam cukierkowy pysio :loveu::loveu::loveu: A Fililppe jaki dostojny Dziadzio i jak patrzy z miloscia..eh az lza sie w oku kreci. No a Hossia nasz Teufelek...hihihi lepiej nie powiem :evil_lol: No a Julcia to mala modelka :loveu: wiadomo uroda po Mamusi :lol: Dorotko wiem,ze nie zawsze jest Ci latwo ale te zdjecia pokazuja,ze mimo trudow i smutku jest u Was tak cieplo i tak przytulnie. Jestes cudowna.:loveu:

Posted

hej ja też chce całować, wszystkie te mordki....takie cudne i miłe.
żeczywiście Klusek jest większy i kochańszy.A co do urody córeczki,, piękna,, tak u mnie w pracy stwierdziłyśmy oglądając zdjęcia i bardzo podobna do Ciebie. pozdrawiam. Ola

Posted

Ależ piękne zdjęcia.A jaki Filipek ogłupiały :-o On biedny nie wie co się dzieje :evil_lol:
Ale Ani Filipkowi ani Kluseczkowi nic nieujmie urody :loveu:

A nie wspomne o córci:-o Piękna dziewczynka :loveu:

Posted

Wiadomo, jak mowi przyslowie: " Jaka matka taka corka" :lol: Ale to podobienstwo jest niesamowite :-o Sami popatrzcie:

Mala Juka ................Duza Julka
.............
albo Mala Dorotka ......Duza Dorotka

Posted

eee tam, to jeszcze nic, w porownaniu z podobienstwem charaktertów:diabloti:
wytrzymac ciezko. :shake:
Tak samo uparte, dozarte, nieprzejednane, dyskutujace, posiadajace wlasne zdanie na KAZDY temat :angryy:

Posted

No nie przecze, ze jak Latorosl dorosnie, to moze byc gorzej , chociaz uwazam, ze jezeli chodzi o negatywna samokrytyke, to Dorotka ma cos z masochistki i sklonnosci do przesady w opisie cech charakteru. A o zaletach zapomina:wyrozumiala,opiekuncza,troskliwa, cierpliwa,uczynna,wielkoduszna,wspanialomyslna,
dobrotliwa.......kurcze mysle, ze sie nikt nie poslizgnie

Posted

Alaa napisał(a):
Dorotka a bedzie coraz gorzej :diabloti:

i ze to niby pocieszenie mialo byc, co ciotka Alaa???:angryy:
nic juz nie mowcie...:shake:

Kobold hihi no nie wiem, czy Ty aby o mnie piszesz.
dobrotliwa:evil_lol:

bede sobie czytac ten post w ciezkich chwilach :lol:

Klusek postanowil wlasnie zjesc materac :cool3:
poza tym moj mauzonek przyjechal i mlody jakims podstepem zdobyl serce mojego mauzonka informatyka, ktory nigdy nie byl psiarzem.
Balam sie co powie jak przyjedzie a tu...:crazyeye:
Skojarzylo mnie sie to z niespodziewanym wlamem do systemu informatycznego.
Nie wiem czy go nie nazwe Haker:diabloti:

Posted

Nieeeeeeeeeee
Dorothy, ja tylko tak.........tp przez te chorobe chyba:diabloti:
A ze dobrotliwa to ja sie podpisuje pod tym stwierdzeniem i to jak najbardziej:loveu:
Haker- super!

Posted

narazie trudno stwierdzic... pani doktor powiedziala ze 10 dni mam zakraplac i jesli nie bedzie gorzej, to dopiero wtedy przyjsc po nastepne dyrektywy i leki. Uprzedzila mnie lojalnie, ze to bedzie dluuugie leczenie...:shake:
ale oczywiscie bede meldowac. Obecna kuracja ma na celu tylko zaleczenie antybiotykiem tego wrzodu, nawilzanie i ogolne "rozkurczenie" galek ocznych, nic wiecej-poki wrzod jest- nie mozna.