Jump to content
Dogomania

Klusek(Olinek)-cudny szczeniak..prawie..ON..nie widzi, ale ....MA WSPANIALY DOM ! ! !

Recommended Posts

Posted

Dorothy napisał(a):
Agnieszko doszly pieniazki dziekujemy :calus:

chyba zrobie aukcje dla malego, kupilam karme, krople, zaplacilam wczoraj weta i zaczynam byc gola :roll:
pomozecie mi ja eee...rozreklamowac?

Na szczęście zbliża się dzień kobiet. Dziewczyny, zacznijcie już pertraktować z panami!!!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my dzisiaj to tak kiepsko z czasem ale chcialam jak zwykle na dobranoc sie zameldowac :lol: a teraz gonie do Filipka :loveu: Dorotko a jak tam Bunia nasza mala krolewna??

Posted

ech ciotka Bunia trzyma sie dzielnie choc juz w ogole odmowila z korzystania z toalety na zewnatrz.... mam przez to wiadomo- wiecej pracy i klopotu... poniewaz nasz maly Klusior oczywiscie sika wszedzie tam, gdzie ona zostawila slad, no bo skoro czuje ze ktos tu juz wczesniej zrobil sioo to uwaza ze pewnie mozna.
nie wiem co robic, czasem nie nadazam ze szmata, a dzis zlapalam malego jak zamiast popiskiwac pod drzwiami udal sie spokojnie na gore do pokoju Buni i tam...:placz::placz::placz: dwie koopy i siku
ratunku....:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Dorothy']http://allegro.pl/show_item.php?item=169666412

aukcja, zobaczcie czy moze byc...
Dorothy, wszystko pięknie, ale podaj dobry nr konta - ten, który jest w aukcji to stary numer... teraz jest w VWBank... No i AFN to skrót od Alarmowego Funduszu Nadziei na Życie...
Piszę o tym, bo trafiłam tu właśnie dzięki allegro - zaniepokoiłam się, czy aby ktoś znowu nie próbuje naciągać naiwnych :razz:

Olinek jest cudny :loveu: I mam nadzieję, że uda się uratować oczka...

Posted

Dorotka od paru dni usiluje sie zalogowac na stronie mojego banku - dzisiaj wieczorem ma byc naprawiona usterka - to przesle , com obieclala.
Wspolczuje z temi kupami i sikaniami, masz co robic.
Wandziusia przez dlugi czas posikiwala a potem to juz bidoka calkiem nie trzymala ´siusiu wiec w domu bylo mocno nooooooooo nieciekawie zapachowo:shake:
Ale wiesz, co mnie cieszy niezmiernie? Ano to, ze Hoska - Lady Diablica - uspokoila sie troszke.
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
No moze oprocz wyjadania z garnkow:p

Posted

no z tym uspokojeniem to....:roll:
wczoraj wracamy do domu a tam....
na podlodze rozwalony talerz, z szafki sciagniety worek z suchym chlebem dla koni, rozwloczona zawartosc po calym domu :-(
ogolnie widok jak po katastrofie, koszmar
moj maz... no wiecie. Kazal mi wywalic Hoske.
Sama mialam ochote ja wywalic
juz nie moge czasem :placz::placz::placz::placz:
a maly tez sie czestowal i oczywiscie... znow sraczka:placz:

Posted

sraka praptaka atakuje ponownie!! Mały sobie radzi jak może...tylko szkoda że Twoim kosztem.Dorothy tylko żeby nie było jak z dziećmi ,, mały piesek mały kłopot, duży piesek...,,

Posted

Dorothy Ty to masz z tym zwierzaczkami...:glaszcze::glaszcze::glaszcze:
Oj maluszku nie rozrabiaj tak...
A tak wogule, to maly ma juz jakies imie, bo ja juz sama nie wiem??:oops:
Trzymajcie sie cieplutko:loveu::calus:

Posted

Hund napisał(a):
Dorothy tylko żeby nie było jak z dziećmi ,, mały piesek mały kłopot, duży piesek...,,

OLA!!!!!!! WYPLUJ!!!!!!!!:placz::placz::placz:

ja juz mam jeden duzy klopot w postaci Hosi...:placz:

dagusiek maly wciaz jest Klusior, co pomalu przestaje byc aktualne. On sie strasznie szybko zmienia, wydluza mu sie pysk, lapy, zeszczuplal i zaczyna dawac wzwyz a nie wszerz, wiec trzeba szybko myslec,...
a ja z imionami jestem beznadziejna, nie umiem wymyslac, dziwie sie ze sama dziecko ochrzcilam....:shake:

Posted

hehe:eviltong:, widze ze rosnie Ci duuuze zwierzatko:p.
Ee, ale przeciez Twoja córa ma baaardzo ladne imie:loveu:, wiec mysle ze nie bedzie takiego duzego klopotu z wybraniem dla Kluska:loveu:.
pozdrawiam goraco;);)

Posted

cioteczka Ola pamięta, była dzisiaj u weta i zostawiła coś dla Klusia.
Dorothy czy to możliwe że pani dr która tam pracuje nazywa się Agnieszka Porębska??

Posted

wiesz jak tam weszłam to mnie zatkało że ją widzę i nie umiałam się wysłowić a jednocześnie nie miałam pewności ,że to ona bo trochę włosy nie takie jak kilka lat temu ale głos ten sam. Ta pani była lekarką kiedyś w innej lecznicy , bardzo ją lubiałam bo ma podejście do zwierząt i ludzi też. Leczyła moją Maszkę i Sari chyba też , w każdym razie odeszła z lecznicy i trochę mi było przykro.

Posted

hihi no ona co chwile cos robi z tymi wlosami, widzialam ja juz blond, z pasemkami, ruda i czarna jak skrzydlo kruka;)
Ale to ona. Dyplomy wisza na scianach z nazwiskiem. Ja tez lubie ja za podejscie. Wszyscy lekarze w tej lecznicy sa w ogole bardzo ok.
D

Posted

Dorothy napisał(a):
Dąbrówka - dzieki wielkie. Juz zmienilam. Oczywiscie jestem do tylu z wszystkim...:shake:

A nie ma za co ;)
Bardzo się ucieszyłam, że to Ty, a nie jakiś oszust :cool3:

Posted

to niewatpliwie ja ;)
moj budzet przy 6 psach kocie 4 koniach i Juli jest dosc.. hmm.. chwiejny??
Maly procz kropli na oczy dostal preparat na pchly i inne psazoyty zewnetrzne, srodek na odrobaczenie, szampon dla szczeniat, specjalna karme (od gotowanego- sraka, a i tak musze nastepna karme kupic bo i stale ma rzadka koope mimo wszystko:-(
witaminy z wapniem i fosforem, kuracje antysraczkowa itd...
to wszystko nie dostaje sie za darmo...:shake:
a jeszcze chory Filip (podklady paczka 9 zl, starcza mi na 2 dni) leki kroplowki itd plus zarcie..
dlatego wystawilam...