Jump to content
Dogomania

Klusek(Olinek)-cudny szczeniak..prawie..ON..nie widzi, ale ....MA WSPANIALY DOM ! ! !

Recommended Posts

Posted

Klusiek lezy caly dzien w garazu
jest bardzo biedny
trudno mu sie pogodzic ze swoim stanem, na codzien byl bardzo energicznym wesolym psem i wszedzie go bylo pelno mimo slepoty.
Teraz jest bardzo unieruchomiony.
Wszedl na schody i nie umial z nich zejsc :-(
kazde popchniecie przez innego psa to prawie zamach na jego zycie, wiec boi sie wychodzic z tego garazu.
Jedynie jak wyszlam i wracalam do domu, wraz z cala reszta przykustykal do bramy i popiskiwal glosno. Zalosne skomlenie wsrod szczeku pozostalych psow.
Widac jednak, ze odczul ulge w bolu, po nastawieniu barku.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klusek kica na 3 lapach, wbity w gipsowy gorset, poszczekujac zalosnie, za calym stadem - ktore np pedzi do bramy obszczekac intruza.

stara sie dolaczyc do grupy , ale szybko wraca do garazu wyczerpany i lezy dlugo...

Posted

Biedny Klusek... Oby tylko nie zaczęło sie paprać pod gipsem... Teraz tak parno i gorąco, o odleżyny nie trzeba się za mocno starać :-( Pod naszą opieką jest Demi, więc wiem co mówię :shake:

Posted

wlasnie- Dorota- moj Boze ja sie tlumaczylam ze nie przyjade bo Demi polamana, a Ty masz 2psy zagipsowane...
walcz o swoje pieniazki z AFN- niech lecznica wystawia faktury jak leci- w koncu to pieniazki Klusiora...trzymaj sie dziewczyno!!!!!

Posted

bedzie faktura i mam nadzieje otrzymac zwrot powiedzmy w tym stuleciu:roll:

Klusiek byl dzis na zastrzyku (dostaje dozylnie bonharen, zostal mi jeszcze od Filipa...)
biedak dla niego wizyta w lecznicy to trauma. Zapada sie w sobie, kazdy halas go tam przeraza, a jak nie slyszy czy jestem zaczyna byc nerowy.
Nie dziwie mu sie...:shake: za duzo przezyc jak na jednego, mlodego, slepego psa...

Posted

Klusiek pozdrawia wszystkich... biedaczek ledwo kica ale pelen zycia :-)
niepokoi mnie to jego przerosniete oko, jest coraz wieksze... :-(
boje sie ze trzeba bedzie myslec o usunieciu...:shake:

Posted

Czy wszystkie nieszczęścia na tym świecie musiały spaść na tą biedną psinę??? Ja to bym obdarował kilkoma nieszczęściami panów z koalicji i ich kolegów z Wiejskiej!!! Gdzie ta sprawiedliwość na tym świecie??? Poproszę o jakieś dobre wieści, choć raz!

Posted

z dobrych wiesci to moze to, ze nie jest gorzej, i ze Klusior pomyka na gipsowej lapce za stadem psow piszczac i zczekajac zalosnie, wolajac zaczekajcie JA TEEEEEZ!!!!!

Posted

no Klusek dzis wieziony poniewaz mam stracha ze mu sie giups rozpusci. Owinelam mu to co prawda grubym takim bandazem elastycznym ale mimo wszystko, boje sie ze sie polozy na deszczu.
Radzi sobie z lapka calkiem dobrze i tylko Bert mu dokucza , bo widzi ze Klusiek nie dosc ze szczeniak i kaleki to jeszcze teraz unieruchomiony.
Ale jakos rozwiazujemy te spory, co robic.
Za to apetyt to Kluskowi, mam wraznie, jakos taK ROSNIE :evil_lol:
Ile dam to zje i ewidentnie jest mu MALO:shake: