Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro ostatni zastrzyk! Przetrwamy ! Ale od soboty miał dołaczyć do Nędzy ! Mam wątpliwości Jutro przegląd płotu pod kątem możliwości przedostania się Drucika na zewnatrz!

Posted

kasia19 napisał(a):
Czemu Drucik ma dołączyć do Nędzy??:question:

Przecież od poczatku miał tam być ! Do mnie trafił na czas podleczenia szczęki !

Posted

A ja czekam na odpowiedź od tej osoby !
A Drucik dzisiaj zaprezentował podawanie łapki !!!!! Ktoś go chyba także uczył komendy "siad", ale to tylko chyba!
Ah Drucik dostal dzisiaj ostatni z zalecanych zastrzyli!

Posted

kasia19 napisał(a):
Maja czyli Drucik już lepiej a co z drutami w szczęce???:shake:

Drucik ma się dobrze, ale okazuje się, że lek jeszcze przez 5 dni będzie dostawał!
Druty ze szczęki mamy wyjmować za tydzień. Może 1,5 ! Dzisiaj próbowaliśmy usunąć szew, ale nie dał, a nie chcieliśmy go pacyfikować w żaden sposób !
Tak więc Drucik siedzi jeszcze u mnie, a ja dalej mam kociokwik z karmieniem, wypuszczaniem itp. Ale tak zdecydowaliśmy dlatego, że ktoś się poważnie Drucikiem zainteresował i a nóż się zdecyduje, więc 1. podawanie leków, choć to nie byłby problem tam gdzie była Bida z Nędzą, a 2. ze to robienie z psa wariata - dwa dni tu, 10 tam, 5 kolejnych ówdzie i znowu przeprowadzka!!

Posted

Drucik we wtorek ma byc odrutowany !
A na codzień Drucio rozrabia!!!!!!!! Ale jest idealnym stróżem! Pilnuje mnie nawet z odległości stale!

Posted

Jutro ciężki dzień dla Drucika i ... dla mnie też przy okazji !
Wieczorem odrutowujemy Drucika! Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku!