Majaa Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Drucio zdecydowanie zdrowieje!!!!!!!!! Dzisiaj rano dał mi popis wspinania się po siatce :angryy: Zaczynam się bać, żeby nie przeszedł do kojca, gdzie są oba moje duże psy! W międzyczasie złamał kawałek zabezpieczenia z siatki ze "swojego" kojca! Wieczorem, jak wróciliśmy "od dziadka" dał nam popis zabawy i dobrze, ze wujcio ze mną był, bo tak rozbawionemu w życiu bym nie podała sama zastrzyku! Apetyt Druciowi dopisuje!! :multi: Wygląda na to, ze wszystko ma się ku lepszemu! Quote
klusek04 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Drucik bądź grzeczny bo Mai psy zrobią z ciebie mielone. Taki mały a taki sprytny. Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 klusek04 napisał(a):Drucik bądź grzeczny bo Mai psy zrobią z ciebie mielone. Taki mały a taki sprytny. OOOOO Dokładnie!!!!!!!! ;) A tak poważnie Drucik jest napewno psem z domu ! Dzisiaj w kontekście lepszego samopoczucia i apetytu odwiedził domek . Jak to jest .... trafił natychmiast do lodówki :cool3: Odkąd lepiej się czuje zrobił się ogromną przytulachą ! Quote
KasiaM Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No to bardzo się cieszę , że coraz lepiej:multi: A jeśli chodzi o niebezpieczeństwo pogryzienia przez Dziką..........to jest się czego BAĆ:roll: Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 kasia19 napisał(a):No to bardzo się cieszę , że coraz lepiej:multi: A jeśli chodzi o niebezpieczeństwo pogryzienia przez Dziką..........to jest się czego BAĆ:roll: Niestety Ja mam problem większy razy 4 ! Bo Dzika Dziką i wiemy jakie krzywdy potrafi zrobić jak się jej psiak na podwórku nie spodoba ! Ale niestety Drucik fika do całej mojej czwórki :-( Pewnie to jest jego gówniarskie hojractwo ! Choć dziwi mnie jedno przy tym wszystkm [siak ma ogromne lęki przed ludźmi A do psów fika, jak gdyby nigdy nic :( Quote
KasiaM Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No to jest dziwne ale przyznasz sama , że on wogóle jest dziwny?:razz: Quote
Majaa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 kasia19 napisał(a):No to jest dziwne ale przyznasz sama , że on wogóle jest dziwny?:razz: PO dzisiejszym dniu uważam, ze jest rozpieszczony I wkurza mnie że mimo, że we wtorek miały być do dziś nie ma plakatów na mieście Quote
KamaG Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 właśnie trafiłam na Drucika i nie załapałam z tymi ogłoszeniami. Madzialajda miała robić czy ktoś inny? Zrobione czy nie? Pewnie przeczytam dopiero jutro, jakby co to może spróbuję jakieś plakaciki machnąć-nie profesjonalne-ale zawsze... Quote
Majaa Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Miały zrobić dziewczyny, które Drucika znalazły ! W końcu Madzialajda się za dokończenie zabrała i z tego co wiem, płytka jest już dzisiaj u mnie w pracy z plakatem do podrukowania ! Jutro plakaty będą gotowe do wywieszenia Młodzież ma się tym zająć Ale wiesz Kamkam Można by zrobić taki plakacik ogólny Potrzebujesz psa? Zadzwoń itp. Można zrobić też tak, jak na plakacie Drucika podaliśmy, ze psiak jest pod opieką weterynatyjną podobnie jak i inne psiaki i prosimy o wsparcie finansowe podając konto AFN -u z dopiskiem Psy Starachowice! Quote
klusek04 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Drucik na pierwszą. Plakaty pomogę też napewno. Quote
Aquirre Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Majaa napisał(a):Miały zrobić dziewczyny, które Drucika znalazły ! W końcu Madzialajda się za dokończenie zabrała i z tego co wiem, płytka jest już dzisiaj u mnie w pracy z plakatem do podrukowania ! Jutro plakaty będą gotowe do wywieszenia Młodzież ma się tym zająć Ale wiesz Kamkam Można by zrobić taki plakacik ogólny Potrzebujesz psa? Zadzwoń itp. Można zrobić też tak, jak na plakacie Drucika podaliśmy, ze psiak jest pod opieką weterynatyjną podobnie jak i inne psiaki i prosimy o wsparcie finansowe podając konto AFN -u z dopiskiem Psy Starachowice! Maja jak będziesz miała plakaty ogólne z waszymi namiarami to podrzuć mi kilka . Rozwieszę u naszych vetów . Może to coś pomoże . Quote
Majaa Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Aquirre napisał(a):Maja jak będziesz miała plakaty ogólne z waszymi namiarami to podrzuć mi kilka . Rozwieszę u naszych vetów . Może to coś pomoże . Się zrobi ! Dzięki ! Quote
KasiaM Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dobry pomysł Aga! Drucik do domu szybciusio:):):) Quote
KamaG Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Majaa napisał(a):Miały zrobić dziewczyny, które Drucika znalazły ! W końcu Madzialajda się za dokończenie zabrała i z tego co wiem, płytka jest już dzisiaj u mnie w pracy z plakatem do podrukowania ! Jutro plakaty będą gotowe do wywieszenia Młodzież ma się tym zająć Ale wiesz Kamkam Można by zrobić taki plakacik ogólny Potrzebujesz psa? Zadzwoń itp. Można zrobić też tak, jak na plakacie Drucika podaliśmy, ze psiak jest pod opieką weterynatyjną podobnie jak i inne psiaki i prosimy o wsparcie finansowe podając konto AFN -u z dopiskiem Psy Starachowice! Wiesz, wieszając Nitkę widziałam poprzednie ogłoszenia, które już się trochę zdezaktualizowały i tez sobie pomyślałam, że może by tak nowe ogólne zrobić... Ktoś ma jakiś ogólny pomysł jak to ma wyglądać? Może dobrze by było zrobić parę takich większych chociaż A3 w kolorze? spróbuję pomyśleć intensywnie Quote
KasiaM Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jak będą ogłoszenia to pomoge z <Bożeną> rozwieszać:cool3: :lol: Quote
klusek04 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 To świetny pomysł. Może to coś pomoże. Quote
Majaa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 50 Drucikowych ogłoszeń poszło dzisiaj w świat ! Kto chce i może dodrukuję - nie ma sprawy ! Komu ? Komu, bo pójdę do ... następnego psa ... :-( Jakie to beznadziejne wszystko :placz: A jeśli chodzi o ogłoszenia w ogóle , to mamy z Wujkiem Rajkiem pewien pomysł ! Odsyłam na główny zaraz tam wszystko napiszę ! Quote
pajunia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Majus, a moze mu Traumel S podawac i Rescue Krople ( Bacha ) na ten szok. ? Pomagaja. Quote
Majaa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 pajunia napisał(a):Majus, a moze mu Traumel S podawac i Rescue Krople ( Bacha ) na ten szok. ? Pomagaja. Pajuniu Jakoś sobię radzę ! Aż tak psiak nie panikuje ! Chociaż dzisiaj dał popis rozhestiryzowania ! Ale bardziej stawiam na traumę rozłąki z kimś kogo pokochał ( wyje strasznie , kiedy odchodze od boksu) W ogóle Drucik ma dziwne nawyki Chciałby mieszkać w mieszkaniu, ale boi się Chciałby nakrzyczeć na inne psy , ale po chwili mega awantury odpuszcza Chciałby być miziany nonstop, ale jak jest miziany to przestaje go to interesować Zastrzyki przez kolejne dni jeszcze będę mu podawać , ale chłopak się jakby przyzwyczaił! Najpierw jest mega panika że pancia idzie ze strzykawką ucieczki, chowanie się itp, to ostatnio standard ! Ale w efekcie grzeczny piesio znosi kolejny zastrzyk! I humorek mu wraca natychmiast! Quote
KasiaM Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Drucik kogo byłeś??!!!! Nikt nie szuka??!!!!:mad: :mad: Quote
klusek04 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 To może ktoś szuka jednak biednego Drutka? Quote
KasiaM Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jakieś nowe informacje o DRUCIKU????:cool3: Quote
klusek04 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Drutka naszego kochanego podnoszę a Pajunię zapytuję o Izis. Co u sunieczki słychać? Quote
Majaa Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Drucik jest dzisiaj moim największym wyrzutem sumienia:oops: Zero głaskania, zero zainteresowania nim :placz: Nie wyrabiam! Zastrzyl, 3 razy miska pełna i biedaczysko siedzi w kojcu ! Jak on wyyyyyyyył, kiedy odchodziłam od niego ! Moje serce wyło razem z nim :placz: Quote
Recommended Posts