Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drucio zdecydowanie zdrowieje!!!!!!!!!
Dzisiaj rano dał mi popis wspinania się po siatce :angryy: Zaczynam się bać, żeby nie przeszedł do kojca, gdzie są oba moje duże psy! W międzyczasie złamał kawałek zabezpieczenia z siatki ze "swojego" kojca! Wieczorem, jak wróciliśmy "od dziadka" dał nam popis zabawy i dobrze, ze wujcio ze mną był, bo tak rozbawionemu w życiu bym nie podała sama zastrzyku!
Apetyt Druciowi dopisuje!! :multi:
Wygląda na to, ze wszystko ma się ku lepszemu!

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klusek04 napisał(a):
Drucik bądź grzeczny bo Mai psy zrobią z ciebie mielone. Taki mały a taki sprytny.

OOOOO Dokładnie!!!!!!!! ;)
A tak poważnie Drucik jest napewno psem z domu ! Dzisiaj w kontekście lepszego samopoczucia i apetytu odwiedził domek . Jak to jest .... trafił natychmiast do lodówki :cool3:
Odkąd lepiej się czuje zrobił się ogromną przytulachą !

Posted

kasia19 napisał(a):
No to bardzo się cieszę , że coraz lepiej:multi: A jeśli chodzi o niebezpieczeństwo pogryzienia przez Dziką..........to jest się czego BAĆ:roll:

Niestety Ja mam problem większy razy 4 ! Bo Dzika Dziką i wiemy jakie krzywdy potrafi zrobić jak się jej psiak na podwórku nie spodoba ! Ale niestety Drucik fika do całej mojej czwórki :-(
Pewnie to jest jego gówniarskie hojractwo !
Choć dziwi mnie jedno przy tym wszystkm [siak ma ogromne lęki przed ludźmi A do psów fika, jak gdyby nigdy nic :(

Posted

kasia19 napisał(a):
No to jest dziwne ale przyznasz sama , że on wogóle jest dziwny?:razz:

PO dzisiejszym dniu uważam, ze jest rozpieszczony
I wkurza mnie że mimo, że we wtorek miały być do dziś nie ma plakatów na mieście

Posted

właśnie trafiłam na Drucika i nie załapałam z tymi ogłoszeniami. Madzialajda miała robić czy ktoś inny? Zrobione czy nie? Pewnie przeczytam dopiero jutro, jakby co to może spróbuję jakieś plakaciki machnąć-nie profesjonalne-ale zawsze...

Posted

Miały zrobić dziewczyny, które Drucika znalazły ! W końcu Madzialajda się za dokończenie zabrała i z tego co wiem, płytka jest już dzisiaj u mnie w pracy z plakatem do podrukowania !
Jutro plakaty będą gotowe do wywieszenia Młodzież ma się tym zająć
Ale wiesz Kamkam Można by zrobić taki plakacik ogólny Potrzebujesz psa? Zadzwoń itp. Można zrobić też tak, jak na plakacie Drucika podaliśmy, ze psiak jest pod opieką weterynatyjną podobnie jak i inne psiaki i prosimy o wsparcie finansowe podając konto AFN -u z dopiskiem Psy Starachowice!

Posted

Majaa napisał(a):
Miały zrobić dziewczyny, które Drucika znalazły ! W końcu Madzialajda się za dokończenie zabrała i z tego co wiem, płytka jest już dzisiaj u mnie w pracy z plakatem do podrukowania !
Ale wiesz Kamkam Można by zrobić taki plakacik ogólny Potrzebujesz psa? Zadzwoń itp. Można zrobić też tak, jak na plakacie Drucika podaliśmy, ze psiak jest pod opieką weterynatyjną podobnie jak i inne psiaki i prosimy o wsparcie finansowe podając konto AFN -u z dopiskiem Psy Starachowice!

Maja jak będziesz miała plakaty ogólne z waszymi namiarami to podrzuć mi kilka . Rozwieszę u naszych vetów . Może to coś pomoże .

Posted

Aquirre napisał(a):
Maja jak będziesz miała plakaty ogólne z waszymi namiarami to podrzuć mi kilka . Rozwieszę u naszych vetów . Może to coś pomoże .

Się zrobi ! Dzięki !

Posted

Majaa napisał(a):

Wiesz, wieszając Nitkę widziałam poprzednie ogłoszenia, które już się trochę zdezaktualizowały i tez sobie pomyślałam, że może by tak nowe ogólne zrobić... Ktoś ma jakiś ogólny pomysł jak to ma wyglądać? Może dobrze by było zrobić parę takich większych chociaż A3 w kolorze?
spróbuję pomyśleć intensywnie

Posted

50 Drucikowych ogłoszeń poszło dzisiaj w świat ! Kto chce i może dodrukuję - nie ma sprawy ! Komu ? Komu, bo pójdę do ... następnego psa ... :-( Jakie to beznadziejne wszystko :placz:
A jeśli chodzi o ogłoszenia w ogóle , to mamy z Wujkiem Rajkiem pewien pomysł ! Odsyłam na główny zaraz tam wszystko napiszę !

Posted

pajunia napisał(a):
Majus, a moze mu Traumel S podawac i Rescue Krople ( Bacha ) na ten szok. ? Pomagaja.

Pajuniu Jakoś sobię radzę ! Aż tak psiak nie panikuje !
Chociaż dzisiaj dał popis rozhestiryzowania ! Ale bardziej stawiam na traumę rozłąki z kimś kogo pokochał ( wyje strasznie , kiedy odchodze od boksu)
W ogóle Drucik ma dziwne nawyki
Chciałby mieszkać w mieszkaniu, ale boi się
Chciałby nakrzyczeć na inne psy , ale po chwili mega awantury odpuszcza
Chciałby być miziany nonstop, ale jak jest miziany to przestaje go to interesować
Zastrzyki przez kolejne dni jeszcze będę mu podawać , ale chłopak się jakby przyzwyczaił! Najpierw jest mega panika że pancia idzie ze strzykawką ucieczki, chowanie się itp, to ostatnio standard ! Ale w efekcie grzeczny piesio znosi kolejny zastrzyk! I humorek mu wraca natychmiast!

Posted

Drucik jest dzisiaj moim największym wyrzutem sumienia:oops: Zero głaskania, zero zainteresowania nim :placz: Nie wyrabiam! Zastrzyl, 3 razy miska pełna i biedaczysko siedzi w kojcu !

Jak on wyyyyyyyył, kiedy odchodziłam od niego ! Moje serce wyło razem z nim :placz: