Iskra73 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no dokladnie Tylko ze u nas to male miasto i ludzi dla psow jak na lekarstwo. A z duzego miasta lub tez z daleka to nikt nie bedzie po psa jechal. No chyba ze wystawimy na allegro. Co Ty Aniu na to ? Ja mam aparat jakis taki super( mojego meza). Moze porobic zdjecia pieskom i co zadzialac w tym temacie. Ja musialam po Antka jechac pod Warszawa, jak mi sie moj syn rozplakal. A i tak mialam juz 2 psy w domu. Nawet nie wiecie jak bardzo sie cieszylam , gdy ta pani wyrazila chec wziecia suni. Zdjecie caly czas trzyma. No ale dziecko ma tydzien . Nie ma co sie dziwic. Ona naprawde kocha zwierzeta, a na punkcie psow to ma swira. Jak poszla do niej ze swoimi to je od razu wysciskala wycalowala nakarmila, wrecz sie obzarly. To nie jest tak ze ona sie miga , po prostu maja malenkie dziecko w domu. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Sunia ostatnie 3 tyg. była na allegro wystawiana przeze mnie-nie było ani jednego zapytania w jej sprawie....:( Moze akurat ktos przyjdzie do schronu i sie w niej zakocha, bo na takie adopcje z daleka ja juz w ogóle nie licze-to co działo sie w załatwianiu domu dla suni Alby zniecheciło mnie całkowicie- a sunia nadal w schronie:( Quote
agusiazet Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 czarusiu kochana, może ktoś Cię jednak pokocha!!! Quote
Tola Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Śliczna ta sunia; podobna do mojej Zulki z tymczasu, tylko większa. Czarusiu szukaj swojego domku, on gdzieś na pewno jest Quote
agusiazet Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Czarusia szuka domku i ma tyle miłości do ofiarowania. Komu, komu??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Podnoszę z rana:(Jade dzis do schronu...mam nadzieje,ze nie będą na mnie wściekli,ze kazałam im trzymac Czarke zarezerwowana-byłam pewna ,ze dzis pojedzie do nowego domku:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Czarusia nadal czeka:(Dzis padał deszcz jak byłam u niej, więc nie wyszłysmy na spacer...ale odbijemy to nastepnym razem:) Quote
Iskra73 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Moze ta pani ja jeszcze wezmie ,ale w pozniejszym terminie. Ona mi nie powiedziala definitywnie nie, wiec cien nadziei jeszcze jest. Moze to ja jestem w za goracej wodzie kapana. eh.. juz sama nie wiem . PS Aniu Ty bedziesz u mnie jutro , prawda?:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Bede na pewno:) Ja tez mam nadzieje,ze jeszcze ja weźmie-wiadomo,ze kazda z nas chciałby aby to było już:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Czarusia grzecznie czeka na domek!!!!!!:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Podnosimy Czarusię!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Dzis razem z Iskierka będziemy w schronie-porobimy zdjęcia. Czarusia na pewno będzie na spacerku-zwłaszcza,ze taka ładna pogoda!!!!A przy okazji Iskierka bedzie mogła na własne oczy zobaczyć i ocenić Czarkę- czy do tej pani by sie nadawała... Quote
agusiazet Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Aniu, czy nadal jesteś zainteresowana kupnem aparatu cyfrowego? Czarusia na pierwszą!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Nowe zdjątka zrobione, niedługo się pojawią:) Quote
agusiazet Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Aparat wystawię na bazarku po 1 kwietnia, z ceną wywoławczą 50 zł, opcja kup teraz 70 zł, z przeznaczeniem na Jeżynkę!!! Czarusia hop na pierwszą!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Te nogi to moje:) Zdjęcia robił synek Iskierki-chłopak ma wielkie serduszko!!! Quote
Recommended Posts