Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadę za godzinę do schronu-zobaczę jak Czarusia......tak czy siak trzeba załatwiać transport do Mosii i to jak najszybciej, bo nie wiem jak długo pozwola Czarce tkwić na łańcuchu.....mam nadzieje,że dzis uda mi sie sensownie pogadac z tym pracownikiem-zreszta Iskra mnie wesprze:)
Agusia cioteczko odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Odzywam się, odzywam - tak jak napisałam mogę zapłacić jeden miesiąc Czarusi w hoteliku u Mosii i przesłać karmę przez firmę Krakwet. Wyniesie to jakieś 390 zł za hotelik i ok. 100 zł za karmę. Tzn. tak na dzisiaj to mam 300 zł na hotelik i jeśli możecie to zbierajcie kasę na więcej, ja też powystawiam aukcje dla Czarusi. Tylko wszystko niech idzie bezpośrenio na konto Mosii, bo AFN pobiera teraz opłaty na prowadzenie konta, a tu szkoda każdej złotówki. Mogę też zrzucić się na transport 50 zł i sterylkę, bo jest konieczna!!! I proszę zabierzcie stamtąd Czarusię i przetrzymajcie,bo jak coś się stanie będziemy mieć straszne wyrzuty sumienia. Już raz tak miałam z Tarą z Tarnowa i wolałabym już nie!!!

Posted

iwop napisał(a):
TRZYMAM KCIUKI.

BOZE KTO W TYCH SCHRONACH PRACUJE:angryy: TYLKO DO KAMIENIOŁOMÓW

Och w wielu schronach tak jest. Dlatego łączę się z wami w beznadziejności.

Ale suńka śliczna jest :) podnoszę

Posted

mozecie mi w skrocie napisac jakis krotki opis Czarusi. dlaczego sprawa jest taka pilna, jakie sa z nia problemy, jak reaguje na koty i inne psy, w tym suki.

wybaczcie, ale nie dam rady przebrnac przez watek.

Posted

jesli potrafi zostawac sama w domu, nie brudzi, nie niszczy, dogada sie z psami i kotami, lubi dzieci to moge jej zaproponowac platny DT. i teraz mnie nie linczujcie za to, ze platny, ale ciagle brakuje mi kasy na leczenie dobermanow. moze to dobry pomysl na podreperowanie dobkowego budzetu.
wczoraj miala przyjechac do mnie prawie niewidoma, wychudzona Amelka, ale zostala u Ttossy i to chyba na stale, wiec jak by co, to jeszcze sie w moim malym mieszkaniu zmiesci jeszcze jeden siersciuch. ;-)

Posted

Z tego co pamiętam to dziewczyny pisały że Czarusia jest dla innych psów bezproblemowa. Ma zostać uśpiona dlatego że wyskakuje z każdego schroniskowego boksu czym wkurza pracowników.

Posted

Aniu i co Ty na propozycję Dagii? Jeśli satysfakcjonuje Cię Dago 10 zł za dzień plus kupno karmy oraz ew. opłata za sterylkę i szczepienia, to ja jestem za!!! A skąd jesteś, czy masz możliwość odebrania Czarusi i ew. wysterylizować ją?

Posted

satysfakcjonuje mnie ta kwota ;-)
mieszkam w Tczewie (pomorskie). ze sterylizacja, szczepieniami i ewentualnym leczeniem nie ma problemu, bo mam lecznice 150 m od domu, w ktorej sterylizuje i kastruje wszystkie bidy, ktore mam na tymczasie. mam male mieszkanie, ale juz bywaly po 4 duze psy u mnie i nikomu krzywda sie nie dziala. wrecz zdjecia wszystkich razem w kupie procentowaly tym, ze psy szybko znajdowaly domy.
jesli macie ochote dowiedziec sie jak sie u mnie tymczasuje, to zapraszam na watek nadziei dobermana ;-)

Posted

to moge pociagiem podjechac jak uzbieramy na bilety. jesli nie bedzie problemow, to tak dlugo az znajdzie dom i jak beda fundusze. wiem, ze to brzmi strasznie, ale Ania wie, jak jest ciezko zdobywac mi pieniadze na dobermany. sama juz mi w tym pomagala:loveu: