mosii Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 moge ją wziąc na hotelik, czy ktos deklarował wpaty?? Quote
mosii Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 doba 20zł jak przyslecie karme -13zł tu jest link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54921 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Cały czas czekam na Agusiezet-ona bardzo chciała pomóc.My możemy tez cos dac ale w tym miesiącu nie wiem ile się uda zebrac kasy.... Quote
dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ja pogadam z koleżanką i może mi sie uda ale tylko ze 40 zł , ale to w poniedzaiłek jakby co ! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Można by tez jakis bazarek zrobić..... A oto zdjęcia z dziś:( Quote
dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ja mogę dać jakieś rzeczy na bazarek, trzymam je cały czas w zanadrzu!! tylko musiałabym zrobić fotki i komus przesłać bo sama nie umiem zakładać wątku Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 jak coś to możesz przesłać do mnie: [email protected] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Jadę za godzinę do schronu-zobaczę jak Czarusia......tak czy siak trzeba załatwiać transport do Mosii i to jak najszybciej, bo nie wiem jak długo pozwola Czarce tkwić na łańcuchu.....mam nadzieje,że dzis uda mi sie sensownie pogadac z tym pracownikiem-zreszta Iskra mnie wesprze:) Agusia cioteczko odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iwop Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 TRZYMAM KCIUKI. BOZE KTO W TYCH SCHRONACH PRACUJE:angryy: TYLKO DO KAMIENIOŁOMÓW Quote
agusiazet Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Odzywam się, odzywam - tak jak napisałam mogę zapłacić jeden miesiąc Czarusi w hoteliku u Mosii i przesłać karmę przez firmę Krakwet. Wyniesie to jakieś 390 zł za hotelik i ok. 100 zł za karmę. Tzn. tak na dzisiaj to mam 300 zł na hotelik i jeśli możecie to zbierajcie kasę na więcej, ja też powystawiam aukcje dla Czarusi. Tylko wszystko niech idzie bezpośrenio na konto Mosii, bo AFN pobiera teraz opłaty na prowadzenie konta, a tu szkoda każdej złotówki. Mogę też zrzucić się na transport 50 zł i sterylkę, bo jest konieczna!!! I proszę zabierzcie stamtąd Czarusię i przetrzymajcie,bo jak coś się stanie będziemy mieć straszne wyrzuty sumienia. Już raz tak miałam z Tarą z Tarnowa i wolałabym już nie!!! Quote
volontariuszka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 iwop napisał(a):TRZYMAM KCIUKI. BOZE KTO W TYCH SCHRONACH PRACUJE:angryy: TYLKO DO KAMIENIOŁOMÓW Och w wielu schronach tak jest. Dlatego łączę się z wami w beznadziejności. Ale suńka śliczna jest :) podnoszę Quote
dariaopole Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dziś jak wrócę z pracy wyślę Ani zdjecia bibelotków na bazarek. Trzymam kciuki oby wszystko sie udało !!! Quote
daga_27 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 mozecie mi w skrocie napisac jakis krotki opis Czarusi. dlaczego sprawa jest taka pilna, jakie sa z nia problemy, jak reaguje na koty i inne psy, w tym suki. wybaczcie, ale nie dam rady przebrnac przez watek. Quote
daga_27 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 jesli potrafi zostawac sama w domu, nie brudzi, nie niszczy, dogada sie z psami i kotami, lubi dzieci to moge jej zaproponowac platny DT. i teraz mnie nie linczujcie za to, ze platny, ale ciagle brakuje mi kasy na leczenie dobermanow. moze to dobry pomysl na podreperowanie dobkowego budzetu. wczoraj miala przyjechac do mnie prawie niewidoma, wychudzona Amelka, ale zostala u Ttossy i to chyba na stale, wiec jak by co, to jeszcze sie w moim malym mieszkaniu zmiesci jeszcze jeden siersciuch. ;-) Quote
Neris Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Z tego co pamiętam to dziewczyny pisały że Czarusia jest dla innych psów bezproblemowa. Ma zostać uśpiona dlatego że wyskakuje z każdego schroniskowego boksu czym wkurza pracowników. Quote
agusiazet Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Aniu i co Ty na propozycję Dagii? Jeśli satysfakcjonuje Cię Dago 10 zł za dzień plus kupno karmy oraz ew. opłata za sterylkę i szczepienia, to ja jestem za!!! A skąd jesteś, czy masz możliwość odebrania Czarusi i ew. wysterylizować ją? Quote
daga_27 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 satysfakcjonuje mnie ta kwota ;-) mieszkam w Tczewie (pomorskie). ze sterylizacja, szczepieniami i ewentualnym leczeniem nie ma problemu, bo mam lecznice 150 m od domu, w ktorej sterylizuje i kastruje wszystkie bidy, ktore mam na tymczasie. mam male mieszkanie, ale juz bywaly po 4 duze psy u mnie i nikomu krzywda sie nie dziala. wrecz zdjecia wszystkich razem w kupie procentowaly tym, ze psy szybko znajdowaly domy. jesli macie ochote dowiedziec sie jak sie u mnie tymczasuje, to zapraszam na watek nadziei dobermana ;-) Quote
daga_27 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 w tej chwili jest u mnie taki o to chlopiec: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54036 mam tez 3 psy w hotelu, ktore sa pod moja opieka. Quote
daga_27 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a takie cudo niedawno pojechalo do nowego domu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44296 Quote
agusiazet Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A co z dowozem? Zresztą ta Ania musi zadecydować!! Quote
daga_27 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 musicie mi powiedziec gdzie jest Brodnica:oops: , bo tam pies przebywa, prawda? Quote
agusiazet Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Brodnica jest koło Torunia! Jak długo ew. Czarusia mogłaby u Ciebie przebywać? Quote
daga_27 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 to moge pociagiem podjechac jak uzbieramy na bilety. jesli nie bedzie problemow, to tak dlugo az znajdzie dom i jak beda fundusze. wiem, ze to brzmi strasznie, ale Ania wie, jak jest ciezko zdobywac mi pieniadze na dobermany. sama juz mi w tym pomagala:loveu: Quote
Recommended Posts