Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, jak będą nowe zdjęcia Czarusi, to trzeba, żeby to były zbliżenia i takie z ikrą, bo trzeba dziewczynce zrobić mocną promocję reklamową w mediach ogłoszeniowych. Wklej ich tutaj jak najwięcej, ja będę ją wystawiać, gdzie się da!!!

Posted

Masmy nowe zdjecia i beda dzis wieczorem. Ale mamy ogromny problem. Czarusie chca uspic, juz dzis by pojechala gdyby nie my. Uprosilysmy zeby ja jeszcze troche przetrzymali. Zreszta Ania napisze wiecej. Sama sie zastanawiam czemu jej jeszcze nie ma na necie. Moze gdzies siedzi i placze.

Posted

Niestety to co napisała ISKRA TO PRAWDA......:(
Czarusia przeskakuje do kazdego boksu i maja jej juz dosc pracownicy, nie jest wysterylizowana i moze przez to zajśc w ciażę i w ogóle wchodzi i wyjada małym psiakom jedzenie a nawet je podgryza. Dzis byłysmy swiadkiem jak wyszła z boksów wysokich na 3 metry:(
Uprosiłysmy aby ja spróbowali przypiąc łańcuchem w boksie i na razie tak zostało zrobione, choc nie wiem co zrobią-jej karta jest juz przygotowana jako pies do uspienia......
My z Iskra nie mamy mozliwości jej z tamtad zabrać.....:(
Dzisiejszy dzien w schronie to makabra .......

Posted

Dziewczyny zabierzcie ją stamtąd, jestem gotowa płacić za jakiś hotelik lub płatny domek tymczasowy. Proszę napiszcie do mosii, ona prowadzi hotelik dla dogomaniackich psów w potrzebie, może zgodzi się ją zabrać do siebie, tylko trzeba uczciwie przedstawić jak z Czarusią jest. Mogę też zapłacić za jej sterylkę, już teraz od ręki, żeby tylko w schronisku ją wysterylizowali!!! Błagam nie dajcie jej uśpić!!!

Posted

czarka w schronie-do poniedziałku raczej tam zostanie-chyba ze rano będzie juz w innym boksie:(nie wiem co teraz-ona raczej do hoteliku na dwór do boksu sie nie nadaje, bo wyjdzie z niego.musi iśc do domku do mieszkania-agusia znasz jakis płatny tymczas?blisko nas w ogóle?

Posted

Nie no jasna sprawa-tylko jak z transportem-czy ty Mosii możesz przyjechać po nia?To Brodnica woj.kujawsko-pomorskie
A i źle napisałam-chodziło mi ze z takich to juz by nie wyszła-takich juz nie da rady sforsować!!!!!!
zaraz poprawie tamten post ale to z nerwów....

Posted

:shake: :shake: :shake:
nie dam rady przyjechac, to dość daleko a nie moge samych psów zostawić, moge dojechac gdzies w okolice warszawy np.

Posted

Jutro rano będziemy w schronie-w związku z adopcja Kruszynki:)Zobacze jak Czarka radzi sobie na tym łańcuchu-mam nadzieje,że sie nie podwiesiła .....Przez weekend raczej jej już nie uśpią.....
Jak dzis uciekła z boksu przez kraty z przodu, to widziałam jak pracownicy byli wku.....Czarka podbiegłą do nas-do mnie i do Iskry i wzięłysmy ja na smycz(sa zrobione zdjęcia).Nagle wychodzi pracownik i mówi,że dobrze,że ja trzymamy bo pojedzie na zastrzyk.....nie mogłysmy w to uwierzyc(az musiałysmy zapalić) Ubłagałyśmy o ta osatnia szanse z łańcuchem....