agusiazet Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Aniu, jak będą nowe zdjęcia Czarusi, to trzeba, żeby to były zbliżenia i takie z ikrą, bo trzeba dziewczynce zrobić mocną promocję reklamową w mediach ogłoszeniowych. Wklej ich tutaj jak najwięcej, ja będę ją wystawiać, gdzie się da!!! Quote
Iskra73 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Masmy nowe zdjecia i beda dzis wieczorem. Ale mamy ogromny problem. Czarusie chca uspic, juz dzis by pojechala gdyby nie my. Uprosilysmy zeby ja jeszcze troche przetrzymali. Zreszta Ania napisze wiecej. Sama sie zastanawiam czemu jej jeszcze nie ma na necie. Moze gdzies siedzi i placze. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Niestety to co napisała ISKRA TO PRAWDA......:( Czarusia przeskakuje do kazdego boksu i maja jej juz dosc pracownicy, nie jest wysterylizowana i moze przez to zajśc w ciażę i w ogóle wchodzi i wyjada małym psiakom jedzenie a nawet je podgryza. Dzis byłysmy swiadkiem jak wyszła z boksów wysokich na 3 metry:( Uprosiłysmy aby ja spróbowali przypiąc łańcuchem w boksie i na razie tak zostało zrobione, choc nie wiem co zrobią-jej karta jest juz przygotowana jako pies do uspienia...... My z Iskra nie mamy mozliwości jej z tamtad zabrać.....:( Dzisiejszy dzien w schronie to makabra ....... Quote
agusiazet Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dziewczyny zabierzcie ją stamtąd, jestem gotowa płacić za jakiś hotelik lub płatny domek tymczasowy. Proszę napiszcie do mosii, ona prowadzi hotelik dla dogomaniackich psów w potrzebie, może zgodzi się ją zabrać do siebie, tylko trzeba uczciwie przedstawić jak z Czarusią jest. Mogę też zapłacić za jej sterylkę, już teraz od ręki, żeby tylko w schronisku ją wysterylizowali!!! Błagam nie dajcie jej uśpić!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 czekam na odpowiedz co z czarka od pracownicy ze schronu..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 czarka w schronie-do poniedziałku raczej tam zostanie-chyba ze rano będzie juz w innym boksie:(nie wiem co teraz-ona raczej do hoteliku na dwór do boksu sie nie nadaje, bo wyjdzie z niego.musi iśc do domku do mieszkania-agusia znasz jakis płatny tymczas?blisko nas w ogóle? Quote
mosii Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 a co to znaczy ze nie moze byc w kojcu, jak ucieka? Quote
mosii Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ok juz doczytałam, moje kojce maja dach wyjsc sie z nich nie da;) doba kosztuje 20zł jezeli dacie karmę -13zł Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ona potrafi sie przecisnąc przez pręty z przodu nawet! Własnie dzis to zrobiła -nie wiem jak- z boksu tez z dachem..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Własnie obejrzałam sobie te boksy u ciebie Mossi i chyba by przez nie nie wyszła...nie wiem juz sama Quote
mosii Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kurcze nie rozumiem :hmmmm: no chyba ze zrobi dziurę w drewnie, a na to juz nie ma siły, ja mam boki i tył z dewna. Quote
iwop Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 słuchajcie lepiej chyba zaryzykowac tym, ze wyjdzie z hotelu niz zostawiac ja na pewna smierć:-( Quote
Natussiaa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Podnoszę sunie hopaj po domek jak najszybciej .... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Nie no jasna sprawa-tylko jak z transportem-czy ty Mosii możesz przyjechać po nia?To Brodnica woj.kujawsko-pomorskie A i źle napisałam-chodziło mi ze z takich to juz by nie wyszła-takich juz nie da rady sforsować!!!!!! zaraz poprawie tamten post ale to z nerwów.... Quote
mosii Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :shake: :shake: :shake: nie dam rady przyjechac, to dość daleko a nie moge samych psów zostawić, moge dojechac gdzies w okolice warszawy np. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ok w takim razie czekamy co napisze agusia i jak cos to bedziemy łatwic transport.....chociaż do warszawy Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Podnosze-pilnie potrzebny stały domek i kochajacy właściciele!!!!!! Quote
dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jejku dziewczyny, jakbym była na miejscu na pewno bym pomogła, finansowo tez teraz zbytnio nie mogę. Chwała Wam że coś robicie !!!!!!!!!!!!! Mała do góry !! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Jutro rano będziemy w schronie-w związku z adopcja Kruszynki:)Zobacze jak Czarka radzi sobie na tym łańcuchu-mam nadzieje,że sie nie podwiesiła .....Przez weekend raczej jej już nie uśpią..... Jak dzis uciekła z boksu przez kraty z przodu, to widziałam jak pracownicy byli wku.....Czarka podbiegłą do nas-do mnie i do Iskry i wzięłysmy ja na smycz(sa zrobione zdjęcia).Nagle wychodzi pracownik i mówi,że dobrze,że ja trzymamy bo pojedzie na zastrzyk.....nie mogłysmy w to uwierzyc(az musiałysmy zapalić) Ubłagałyśmy o ta osatnia szanse z łańcuchem.... Quote
Neris Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Boże, z trudem ale rozumiem usypianie trudnych psów, zagryzających inne... ale za przeskakiwanie? To mi się nie mieści w głowie. Quote
paros Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 To straszne :-( Mogę pomóc przy ogłoszeniach w necie :lol: Quote
dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 po prostu r ęce opadają, przepraszam że to powiem ale w tym schronie dziwni ludzie pracują, to mi się w głowie nie mieści :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Nam tez sie nie miesci-to zdrowa , bardzo fajna sunia, spokojna, ładnie chodzi na smyczy i dogada sie z każdym psem- bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem Dlatego ubłagałysmy choc weekend czasu aby cos tu ruszyc na dogo.... Quote
Recommended Posts