agusiazet Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ktoś z Sopotu szuka małego psa, może wkeisz tam Czarusię, to w miarę blisko. Zerknij na dam dom, czy tam przyjmę psa. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Dobrze zobacze i wkleję....ale tam sa marne szanse-za duzo chętnych:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Staram się, ale czasem jest taki dzień,że.....:( Quote
agusiazet Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Czarusia, ładna i kochana sunia, czeka na swojego Pana/Panią!!! Pomóżmy jej w tym!!! Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Aniu, Ednie chyba się udało znaleźć domek, może teraz kolej na Czarusię, muszę chyba namówić pajunię lub supergogę, żeby tu zajrzały, bo one mają wielki dar wyszukiwania domków. Czy mogę?:diabloti: Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A, zapomniałam dodać, że aparat będzie wystawiony na bazarku, gdzieś koło końca marca za wywoławczą 50 zł, bo nie wygląda rewelacyjnie, ale zdjęcia robi. Akumulatorków nie dokładam, ale polecam ich kupienie wraz z ładowarką, bo na baterie mozna zbankrutować, tak szybko się wyczerpują. Mąż obiecał mi na 1 kwietnia nowy aparta, mam nadzieję, że to nie Prima Aprilis. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Agusia gratulacje dla Edny:)!!!! Oczywiście,ze możesz namawiać dziewczyny-a nawet musisz:) Dzięki za inf. o aparacie na pewno będę licytować!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Z ciebie Aga to nocny marek jest:) Oj Czarusia nie ma zadnych chetnych z domkiem dla ciebie:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Jest sporo wejść, ale niestety nikt nawet maila z zapytaniem nie przysłał....:( Quote
Hala Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ojej.,,żeby tylko znalazł się dom dla Czarusi. :cunao: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Byłam u Czarusi...psinka zmarniała trochę:( Jest strasznie łagodna i lubi jak sie ja głaszcze-a gdy sie nie zwraca na nia uwagi to szczeka:) Tak mi jej szkoda, bo byłaby wspaniałym przyjacielem dla całej rodziny!!! Quote
agusiazet Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Biedna Czarusia, koniecznie trzeba jej pomóc!!! Quote
agusiazet Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Wreszcie dzisiaj wkleiłam Czarusię na ogłoszeniach w 4 łapy. Mam nadzieję, że jej się uda. Podałam swoje dane i telefon, ale jakbyś mogła wyślij mi swoje, żebym ludziom zainteresowanym podała. Oto link; http://ogloszenia.4lapy.info/L-ogloszenia/ Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 W adopcji Czarusi cały czas cisza:(Nie było ani jednego maila z zapytaniem:(Na prawdę trace juz nadzieję.... Quote
Recommended Posts